Тема за Иван-Вихра-Ирина

• 127 973
  • 1 571
  •   1
Отговори
# 960
  • гр.София
 Но в този профил,който намерих, няма почти нищо за четене. Затова го и споменах.  Освен да има и друг.

# 961
Хайде, някой да бъде така добър да открие и мен за тази чудна потребителка.
В крайна сметка май само аз не знам коя е Ирина и коя Вихра в този форОм  Shocked Mr. Green

# 962
  • София
Бояна, форумът не забравя. Получих каквото трябва, не драматизирай излишно и не ни равнявай по себе си - не съм се прецакала! Жената е малко въодушевена от собствения си опит с някои неща, но това е еуфорията на начинаещия успяващ (в коя да е сфера, вкл. майчинството)

Изобщо не драматизирам. Харесвай си я. На мен простотията не ми допада, дори когато буди съжаление, но си права, че всеки си има вкус.  Peace

10 c'sИ аз не знам, но е видно, че който търси той намира.

# 963
В крайна сметка май само аз не знам коя е Ирина и коя Вихра в този форОм  Shocked Mr. Green
И аз, и аз. Mr. Green

# 964
  • София
И аз съм у неведение, но честно казано не ме интересува особено - всички сме наясно, че мнения във форум не могат да изградят някаква представа за човека (ама я разкажете за какво пишат, де Mr. Green).

# 965
  • София
И аз, и аз. Mr. Green
И аз, и аз  Blush

# 966
Мерсаж:)

# 967
И аз, и аз. Mr. Green
я тоже  Praynig

# 968
  • София
Явно няма тук да ги изплескате.
Ако може, и мен да светнете коя Ирина, коя Вихра. Иван и Андрей сигурно също имат профили, и тях, и тях! Rolling Eyes Laughing

# 969
  • София
Е, моля те, предай нататък  Mr. Green

# 970
  • София
Мдаааа, благодаря за полученото, не съм се прекарала да не харесвам Вихра Simple Smile

# 971
  • Варна/Лондон
Izi ли е ника на Вихра? Като в Биберон ли, к'о беше там. Laughing

# 972
и двете са ми много нормални, честно казано:)

# 973
  • София
Бояна, форумът не забравя. Получих каквото трябва, не драматизирай излишно и не ни равнявай по себе си - не съм се прецакала! Жената е малко въодушевена от собствения си опит с някои неща, но това е еуфорията на начинаещия успяващ (в коя да е сфера, вкл. майчинството)

Изобщо не драматизирам. Харесвай си я. На мен простотията не ми допада, дори когато буди съжаление, но си права, че всеки си има вкус.  Peace
...

Това не е другарски съд от Менса, а и оная другата блядь не грее кой знае колко по-ярко с ум и адекватност! Много ПР, много нещо, но цената - въз висока!...

# 974
  • София
Днес някакъв съгражданин  на Вихрето , обиден на Иван че я нарича " харманлийски мозък " изтъкна че  известната певица Йорданка Кузманова е от техния град.....дали е било неволна грешка или просто " харманлийски мозък" Laughing

Общи условия

Активация на акаунт