Тема за Иван-Вихра-Ирина

• 127 969
  • 1 571
  •   1
Отговори
# 975
спасибо  Heart Eyes

# 976
Аз доколкото си спомням, Иван е свалял Вихра доста упорито в началото. Както се казва - сам си я е избрал, така че да не се оплаква толкова  Stop Wink

Искам и аз никовете на дамите, ако ми ги прати някой, че ме чака безсънна нощ май, мога да ги погледна.

# 977
Днес някакъв съгражданин  на Вихрето , обиден на Иван че я нарича " харманлийски мозък " изтъкна че  известната певица Йорданка Кузманова е от техния град.....дали е било неволна грешка или просто " харманлийски мозък" Laughing

Че откога мозъкът е култура, която вирее само в специфични географски ширини?
Много неакуратно се обиждат тези хора 'начи. Naughty

# 978
  • София

Това не е другарски съд от Менса, а и оная другата блядь не грее кой знае колко по-ярко с ум и адекватност! Много ПР, много нещо, но цената - въз висока!...
Ти пък, Менса. Не мисля, че са тъпи, а че губят връзка с реалността, всичките, т.е. и едната, и другата, и третия. Ако пък е ПР въобще не знам какво да кажа, но въобще не го изключвам като вариант.
А и от другарски съд няма нужна. При много раздели става цирк, нормално е, но се знае също от повечето, че не изглежда особено хубаво отстрани. Предполагам, че човек може да запази присъствие на духа и да мълчи известно време, но ако от едната страна прекалят не винаги можеш да си от желязо и да продължиш да мълчиш.

# 979
  • София
Аз доколкото си спомням, Иван е свалял Вихра доста упорито в началото. Както се казва - сам си я е избрал, така че да не се оплаква толкова  Stop Wink

Искам и аз никовете на дамите, ако ми ги прати някой, че ме чака безсънна нощ май, мога да ги погледна.
Свалял според Вихра.По времето  когато Вихра  си мисли че е най-обичана, покрай Андрей и интереса му към класическата  музика, познавам и Иван, на купоните които правехме  няколко пъти годишно  идваха и двамата , Иван никога с Вихра, а уж била много обичана..уф не ми се говори, мъжовете толкова си приличат в умението си да ни създават илюзии Grinning

# 980
малко е неграмотничка и не добре осведомена майката на Ава, но нищо кой знае к'во потресваащо.
другата е с подълго творчество, за което нямам нерви, но определено изглежда по-начетена от малкото, което видях.  Twisted Evil

# 981
  И аз се подреждам на опашката за ника на Вихра-ако има някоя добра душа...

# 982
Преди време се постваха никовете на Ирина, но имаше вълна от възмущение и форумска солидарност, че не било хубаво така.Аз не мисля, че някой дължи на някой нещо, още повече че всеки трябва да си прави сметка какво пише,казва и прави в публичното пространство.

Аз пък съм най-добре-не симпатизирам на никой.Но в анектата бях против опосума-по-неприятни са ми с Ирина от заформилата се тройка:)

# 983
  • София
 И аз се подреждам на опашката за ника на Вихра-ако има някоя добра душа...
и аз моля, ако може  Praynig

# 984
  • София
Формално никой на никого не дължи, но все пак, може да се спазва, пак формално някаква граница. Затова и инфото тече апокрифно, а не всеки льольо да влезе и да чете.

# 985
Може ли и аз да разбера наВихрето ника, все още ми е по-симпатична от тройката, пък и детенцето й е в по-сложна позици,я дано да не го изживява..

# 986
  • София
Е, хайде де, хлъзнете едно резюме за темите, по които са писали двете дами и общи ваши впечатления...

# 987
И аз на опашката за Вихра Praynig

# 988
Вече знам кой е първообразът на ССФ, но и на sladuranka_85. Joy

# 989
има елементи от сладуранка 85, това си го помислих и аз:)

Общи условия

Активация на акаунт