С мартенички да закичим,януарските дечица! Тема 34

• 36 912
  • 725
  •   1
Отговори
# 495
дара се срамува много отдавна, но последните 2-3 седмици определено се засили. като види някой непознат и се вкопчва в най-близкия си родител, притиска се и не мърда поне 10-15 минути, а сме стигали и до 40 минути ступор. после й минава, ама бавничко чупи леда - първо тръгва към човека от другиа край на стаята, като след всяка обиколка се приближава с по една крачка, след това се засилва към него, ама ако я погледне почва да отстъпва назад и накрая вече ходи да го боцка с едно пръстче и да се хили. предпазливата бухта на мама! Simple Smile

буби, айде идвайте и вие!
откога не сте се разхождали до софия! Wink
между другото и ние вече месец се каним да скокнем до пловдив, ама все нещо изниква Sad

и накрая да ви се оплача - много съм притеснена, след месец съм кума, а не мога да си намеря рокля. искам проста дълга едноцветна рокля, рязана под бюста, ама или са само къси или са много скъпи! все едно на света има само булки и абитуриентки! много съм се шашнала, обиколих всички нормални магазини, за които се сетих и няма, и няма!

# 496
Здравейте мами! Hug
Позачезнах,малко,но си ви чета.(няма с какво да се похваля и си трая на балкона)
Зая,как лети времето!Втори триместър! Party
Бързо да излекувате Калинчо!
Какче ,и наш Вико става невидим. Mr. GreenАз се радвам като на пътя се зададе непознат,защото това е начина да се върне при мен.Всеки друг опит е неуспешен.
Честити да са всички празнуващи!
А болничките бързо да се излекуват.
....Мен пак ме хванаха бъбреците.
............................
Елч,защо не се обърнеш към шивач?

# 497
Привет момичета,

за срамуването, Емата направо се страхува от някои чужди хора. Ей сега бях у съседката и като влезе бабата с патериците, нашата като ревна, докато не си излезе жената не млъкна  Sick, чак неудобно ми стана. Обаче като види дечица тича натам...

Елч гледала ли си в Капаска, аз там случайно съм си намирала жестоки рокли. Има и една дизайнерка, салона и се казваше май Fede, правеше страхотни рокли, ама май е скъпичка.
Джанче големи преживелици, ама ти си герой, знаем си те  Wink

# 498
Здравейте момичета, не мога да ви изчета. Радвам се, че не сте ме забравили Simple Smile
Видях на Клече погачата във фейса и писах даже. Моя син вчера взе топка и визитка - футболист и адвокат, за такива професии бяхме нарекли тези предмети.
Мама-зайка, честит 2ри триместър, аз съм изпуснала за твоята бременност. Да си здрава и здраво бебче ти желая! Знаете ли пола? Това ларингита е много страшно, хубаво е, че сте го забелязали на време. Как е сега Калинчо?
gerito_29, как е Калоян сега? Дано да не е сериозно!
Какче, моя син още не проявява срамежливи нотки все още.
mrm, да оздравява баткото, гадни вируси.
Елч,  Joy много ти е срамежлива Дара, доста се посмях докато четях. За кумската рокля що не си поръчаш да ти я ушият?
Времето днес беше убиец, голям кеф. Анджело търча до колкото може, баткото ни беше на гости и той обиколи всички катерушки, едвам ги прибрахме за след обеден сън...
Инка, Анджело така реве от нови шумове. Много се стряска от силни звуци. Вчера на прощапулника едно детенце, което бяхме поканили с майка му като се разкрещя ама баш докато Анджело вървеше по платното и той като нададе вой, едвам го успокоих.

# 499
Ей ме на и мене тук Laughingтака ме боли главата ,че ми иде да се трясна в стената.Дойде ми,екстрите се завръщат Mr. Green

Таня прояви желание да излезне с Нели и сега обикалят нашата улица Laughing

Елч,клече 99% е сигурно,че в събота сме в София.Ще се обадя предния ден да се разберем.

Мама Зайке Честит ти втори триместър! HugА Калинчо бързо да оздравява Praynig
МРМ бързо да минава тоя гаден вирус Praynig Hug
Герито ,дано се разминете с болестта Praynig
какче и Нели се срамува,но поне вече спря да плаче от непознати.

Така и един въпрос,спалнята имам овлажнител за въздуха,ето такъв,може ли вътре да се капва,евкаплитово масло или някакъв аромат.
Аз също имам овлажнител не точно такъв , и в книжката му пише, че не е препоръчително да се слагат каквито и да било добавки включително и аромати.Аз за ароматизиране имам един уред на Рейнбол  в който слагам всякакви капки.

# 500
Добър вечер,банда!
Честита баба Марта и 3-ти март на патерици!
Все чета и не остава време да се разпиша.
Кали понякога се срамува от непознати,но виж от мъже с брада... #Crazy няма такъв рев и бягане.От малка е така-баща ми също е с брада и винаги като го види отначало плаче.
Зайке,хайде честито!
Хора,започвам лееееекичко да изкуфявам с това,че малката не ходи(има и други,да),ама и все си стои двузъба.От деветия месец си е така и няма,и няма;не бърбори(освен там някакви си нейни думи,но нищо конкретно към никой или нещо).
Оплаках се набързо и трябва да бягам.
Целувки на всички болнички

# 501
  • ул. "Мечтание"
Минавам само за "Здрасти!".
Два дни се развихрихме вкъщи с мъжО да пооправим малко, че много беше станало разхвърляно и мръсно.

Болничките да оздравяват бързо!  Hug  bouquet

# 502
  • София
Нощни, разкажи как стана консултант на ЛЛЛ, курс ли мина?

# 503
аз докато се оплаках и взех, че отнесох една рокля. имам някои забележки и ще трябва да я пипне някой, ама за 80 кинта - толкова. да имам вариант! пък ако си намеря по-хубава ще имам две Laughing Laughing Laughing
тя е черна, дълга до земята, рязана под бюста. дотук точно това, което исках, обаче да вземат да й пришият един ред шарени мъниста под бюста. сега съм решила да ги разшия и да сложа едно едноцветно (тъмночервено или сиво) парче плат. само се колебая дали да си взема такъв цвят болеро или и то да е черно, а да му турна една китка в съответния цвят...

# 504
Еййй, Елч, браво на теб за роклАта! На мен също ми е ужасно трудно да си подбирам дрехи за такива случаи, нищо не мога да си харесам. Добре, че си намерила подходяща. Това с китката ми звучи добре.  Peace

Какче, Зори също ги прави тези срамежливите номера, когато някой чужд я закачи. Ако недай Боже се опита да я вземе, обаче, надува гайдата без предупреждение. Не дава на чужди да я пипат, направо в чудо се виждам някой път.

Еления, пиши по-често, недей само гледай от балкона.  Mr. Green  Как е Вико? Слушат ли се с баба си?

Аз днес ще лягам навреме и няма да стоя до 100 часа, че ми писна сутрин да ставам като зомбирана. Лека на всички!

# 505
  • Велико Търново
Елч, че то както го описваш с това шаренкото ми звучи по-добре, отколкото с червена или сива лентичка там  Thinking Слагаш в подобен десен обущета и портмоне и си готова.
Браво, че си спасила положението.

Абе, момичета, аз пак да се повторя, ама наистина ми става притеснено за Тея. Някой няма ли вести от Бебешонделката?

# 506
Добро утро!

И аз започнах да се притеснявам за Бебеш  Confused  Не си вдига телефона...Днес  пак ще звъня  Praynig
Последно знам, че на 2 март пак са ги приели в  болница  Tired

Елч, аз съм за лента в бордо...ако може и да барнеш Лъч с такава вратовръзка Simple Smile Много обичам такива цветни закачки Simple Smile

За срамежливостта- моите бебетата са се редили на друга опашка  Crazy кога са раздавали таз добродетел  Sunglasses
Много са контактни и двете, дават се на всеки, който пожелае да ги вдигне и да си играе с тях Simple Smile, ама ме държат под око да не драсна нанаякъде  Laughing
 С всеки изминал ден се променят и по характер и по външен вид, но за външния Жана най-много- какво чернокосо и матово се роси, каква бяла пуканка с тъмно руса коса стана   Crazy

Сините им очи няма да ги коментирам  Sunglasses  

# 507
тонита, не става да оставя мънистата - те са разноцветни, пришите в дебела линия, в причудлива комбинация...и несъмнено от човек далтонист!

мила, идеята е точно такава - каквато ми е лентата такава ще е и на мм вратовръзката. ние искахме да се вържем и с младоженеца, както на нашата сватба - там цветът беше бордо - аз имах бордо в роклята, мм имаше бордо на ризата, кумът ни беше с вратовръзка бордо, а кумата - с шал бордо. и като казвам бордо, всичко беше купувано от едно място, за да е точно еднакъв нюанс. ама сега няма да стане, защото на наште младоженци не им се занимава, а и не държат на това, та поне ще гледаме един с друг да се вържем.

# 508
Добро утро!

Джанче, мерси за кафенцето и закуската. А за твойте красавици - нямам думи! Много са ти сладки, да са ти живи и здрави, големи куклички са!  Hug

тонита, не става да оставя мънистата - те са разноцветни, пришите в дебела линия, в причудлива комбинация...и несъмнено от човек далтонист!
   Joy Joy Joy

Но, ако роклята е черна, не е ли по-добре да е с някаква по-светла лента за контраст. Светло мишо сиво ми звучи по-добре. Зависи от бордото, но се чудя няма ли да е много тъмно и да се губи?  newsm78

Тонита, Бебеш беше писала преди 2 дни във фейсбук, че са живнали малко, което аз го разбирам, че са по-добре, но от вчера новини няма. Надявам се всичко да е наред.  Praynig

Тази сутрин сме във вихъра на танца и от одеве само бели прави, не мога за миг да я изпусна от очи.. А пък е разхвърляла всички плюшени животни по земята, гушка ги и издава пискливи звуци от радост, много е смешна.  Mr. Green

Болничките как са днес? Дайте отчет!

# 509
Добро утро!

Мила, отново приятна закуска и кафе  Hug

Тонита, и аз си мислех за бебеш, но реших че умишлено е спряла да пише за известно време, дано всичко е наред и са добре  Praynig

Аз пък си мислех и за Мадлен, изведнъж спря да пише и тя, а нещо малката не беше добре, дано и при тях всичко е както трябва.

Joy ох, Елч, разсмя ме, как си го описала само. сигурна съм, че в крайния си вариант роклята ще изглежда чудесно.

Тути, нали даваш коризалия при хрема, аз давам първите два дни през час, за мартин става въпрос, отново се появи по засилен заден секрет, но след това каква е дозировката?

Общи условия

Активация на акаунт