С мартенички да закичим,януарските дечица! Тема 34

• 36 909
  • 725
  •   1
Отговори
# 510
Здравейте, момичета!
Чета ви редовно, но все гледам да се въздържам от коментари, че каквато съм емоционална и подробна... ooooh! Вече няколко пъти пиша отговори и се отказвам да ги публикувам...
Както и да е, не мога да устоя на казуса на Елч, много ми допадат подобни комбинации и искам само да добавя идея - може лентата и да не е съвсем едноцветна, щом роклята е, може просто да купите две еднакви вратовръзки и едната да използваш за гарнитура на роклята и китката на болерото  Wink
Много ще се радвам да илюстрираш префасонирането със снимки (ама тука, във Фейсбука не съм член).
Адис, пиши как се развиват нещата при Марти, а Ивайла как е?

Джанче, дай някоя актуална снимка, а?

Пишете за Бебешондел, ако разберете как са? Какво й е на Тея, защо са в болница?

Еления, липсваше!  Hug

# 511
  • Сандански
Здравейте набързо Embarassed

При нас нищо ново и за това само ви следя,когато имам време.За Тея и аз се чудех как е,дано всичко е наред и Бебеш просто е решила да спре да пише за малко Praynig
То верно,че и аз не пиша често,но много момичета се изгубиха,надявам се че не са обидени,а просто ги е завъртял вихъра я на работа,я по задачи Confused

За срамуването и Божидар се срамува от известно време - точно както го е описала Елч се гушва и се прави на невидим Mr. Green

Елч прекрасна идейка за роклята - и аз мисля,че нещо по-светло ще бъде по-добре и ще се откроява повече PeaceКачи снимки като решиш дилемата.

Бубе как сте с Влади?Минаха ли зъбните болежки?

И накрая една питанка - препоръчайте ми сайт с дървени играчки,че искам да взема дървена буталка на Божидар,а време за ровене по нета нямам никакво.Ако някой има подобна може да сподели дали си играе детенце с нея. Peace

Хайде чао за сега,че ме чакат 100 задачи Hug

# 512
  • София
Добро утро,
Елч, качи снимка на роклята да ги видим тез мъниста в причудливи форми и цветове  Mr. Green

да ви питам - На Дани са му напукани устните вече десетина дена и не му минават, с какво да ги намажа  newsm78

# 513
МарияП, за сайт Тути май беше дала един, ако не се лъжа - имаше такива неща. Само да ти кажа, че аз от Джъмбо взех един дървен охлюв буталка за 10лева и му къса шортите по цял ден от бутане. И вкъщи, и навън. Много е готин - шарен и дрънка. Така че, ако имаш път натам иди - евтини са, а са качествени.  Peace

Бимбим, аз бих пробвала с обикновен вазелин. Има и един вазелин невен, на мен ми е помагал много, понеже невеновият конкрет, който слагат вътре има успокояващо и регенериращо действие при рани, обриви, изгаряния. Мисля, че ще му помогне, а е безобиден и евтин. На Кокона съм купувала от Карфур и по някои аптеки - 90 и няколко стотинки.  Peace

Елч, с тая рокля запали любопитството!  Mr. Green

# 514
  • София
Привет, чела-недочела се включвам  Hug
Bimbim ако имаш Лансинох от времето на кърмене (той нали е без отмиване с ланолин) можеш да ги намажиш, или някое глицериново кремче. Предполагам е о вятъра на вън  newsm78
Криско спи и аз седнах да   animal085 се пошматкам из нета .

# 515
  • София
Буби, joana_an, мерси за отговорите. Имам останал Лансинах и ще пробвам  Hug

# 516
Буби, joana_an, мерси за отговорите. Имам останал Лансинах и ще пробвам  Hug
Себамед имат бебешки балсам за устни. Може и него да пробваш Simple Smile

Срамежливост- и моето изобщо не се срамува за сега. Ходи да прегръща непознати лелички и чичковци в парка, дърпа на децата солетите от ръцете и вика "Дай, дай,дай"  Crazy

# 517
Добро утро и от мен. Simple Smile
Елч, и аз се нареждам сред чакащите снимка Simple Smile
Джанче, аз понеже не знам, да попитам, имате ли в родата други близнаци от теб или от мъжа ти? Аз винаги тайно съм искала, даже когато ходих да ми потвърдят бременността се оказа, че има 2 плодни сака, но само в единия имаше бебе. другия беше празен и тогава АГ каза, че това било синдром на изчезналия близнак... ама в на мм има 2ма вуйчовци близнаци. Пък и 3 момичета, кеф Simple Smile
Аз и ти, защо се въздържаш от коментари?
Ох, нямам време за повече "говорене" че сина ми иска и той да ви напише нещо.
Лек ден момичета Simple Smile

# 518
аз и ти, какви са тези самоцензури, дето си налагаш! да ги нямаме тези!
искаме да пишеш! Simple Smile

момичета, радвам се, че не ви досаждам с роклята. просто нямаше как да не споделя. аз от цялото кумуване много се вълнувам и само това ми е в главата. а и все си мисля, че ако не бяхме ние с мм наш'те кумци нямаше и да направят сватба, а тя си е един незабравим спомен.
та, ето ги пустите мъниста. обърнете внимание, че това странно нещо по средата е и криво на всичкото отгоре. абе ужасни са! но са съшити с едно конче и мисля, че ще паднат лесно, а и намерих една мацка, която шие, че и това ми беше дерт. ще я видим и тя какво ще каже.
http://www.picvalley.net/v.php?p=u/2681/162902802174299747513309 … esVbY7A6hHc7h.JPG

# 519
О, Елч, аз с това не бих се нагласила (освен,може би, за поредната сватба на Софи Маринова  Mr. Green).
Подкрепям с две ръце идеята за премахването на мънистеното творчество.

За дървените буталки - имаме една с човече (подарък за рождения ден) Снежи си играе с нея, но изобщо не ще да я бута  - предпочита да тропа само с пръчката или да си разглежда човечето. Двете заедно ги неще. Crazy

Ето и защо си налагам автоцензура - все се явявам през един-два поста, пък съм и многословна...  ooooh!

Ще внимавам!  bowuu

Последна редакция: пн, 05 мар 2012, 12:15 от Az i ti

# 520
  • София
Елч, осрали са хубавата рокля с тези мъниста, дано мацката, която си намерила, да успее да я направи кадърно

# 521
Елч, осрали са хубавата рокля с тези мъниста, дано мацката, която си намерила, да успее да я направи кадърно
+1

Джанче, аз понеже не знам, да попитам, имате ли в родата други близнаци от теб или от мъжа ти?

Да, имаме и в двата рода.За по-сигурно  Laughing
винаги съм си искала 3 деца, 2 от които близнаци. Просто в детските ми мечти бяха 2 момчета и момиче Simple Smile Даже и имена имах...  Sunglasses

# 522
Здравейте, дами!

Три дни нямах нет и нямате изчитане  Hug За това ще съм много кратка, и няма да отварям паралелен прозорец.

Кали също се срамува от непознати, залепва се за мен и не мърда, но пък ги наблюдава внимателно. Когато реши, че няма да я вземат от мен се престрашава и тръгва да обикаля.

Елч, дано мацката да оправи хубавата рокля. Нещо не мога да разбера "модата" напоследък, направят прекрасна дреха и после вземат, че я съсипят с подобни "аксесоари".

Надявам се всички болнички да оздравяват бързо.

Калифорния, до кога си в Плевен, аз може да си ходя за пролетната ваканция с децата.

# 523
Пепи, нямаме краен срок.  Laughing Тук сме и ви чакаме!  Hug Добре ММ казваше да си взема летните дрехи, а аз си викам  за какво са ми, няма да годенясваме там, а той: "Да не ми казжеш после, че нямаш дрехи!".

# 524
Нещо не мога да разбера "модата" напоследък, направят прекрасна дреха и после вземат, че я съсипят с подобни "аксесоари".

doh Ето защо било - нали навсякъде повтарят, колко е модно да се кичат дрехите с кристали и други лъскавинки!

Общи условия

Активация на акаунт