Бързо да минава 

за теб и дребосъчко и цунки за Калинко.
Успех в делотворенията.
А пъпките изобщо не ми приличат на шарка - явно е прав доки 
Рал и твоите също 
От там веднага при лекарката,от там на травматолог и добре,че се оказа само кръвонасядане(или там как се казва).Но така ми трепери все още всичко и такъв рев му ударих - повече няма да си оставям детето без надзор и за минута,че през цялото време си повтарях що за майка съм,че блея пред компютъра вместо да го гледам,а отгоре на всичко и на Влади се накарах,че не го гледа сякаш той ми е виновен
Много объркано го разказах,но сега 2-3 дни ще треперя хем знам,че не може от всичко да ги опазим
пожелавам бързо да се оправят двете ти сладурани. Дано не е сериозно!Прегръщам ви мила моя!
ужасно преживяване си имала! Направо си представям какво си изпитала. Случи ми се и на мен веднъж заради блеене пред компютъра Сами да падне. Чувството е гадно! Целувки!
Радвам се обаче, че не е шарка! Гушки за мама Зайче!
честити ви проходили крачета! Големи са сладури наистина, Сами от днес започна да ходи продължително сам, вдига ръцете и крачи.
, пийни едно винце и се отпусни
, сега когато я пускам вече да си тича по площадките, тя само гледа да се залепи за някое дете и се смее и се радва. Днес някви братчета имаше и тя ги преследва, те като си тръгнаха и тя юруш с тях да си ходи 
, но се смяхме много, щото нейната пък огромна мечта е да иде в Гърция
, еми кой квото си няма или му е далече, това иска
Де да знам,това плодовото поне изглеждаше мн добре,имаше и мн удобен начин на отваряне,ако това може да бъде критерий де.Мисля че беше испанско-около 9-10 лв.Някой да знае нещо?
, пийни едно винце и се отпусни

аз с едно дете забравих тази дума, не знам с две какво е

Е да де,то всъшност на всички витамини това пише-хранителна добавка,да не служи като заместител на разнообразното хранене.
Е да де,то всъшност на всички витамини това пише-хранителна добавка,да не служи като заместител на разнообразното хранене.
За немския просто се сетих,че е добър,защото сега се чудя от кой да взема. 
Малко рев, жалване...
Препоръчани теми