Математически турнири - 14

• 83 785
  • 751
  •   1
Отговори
# 360
Дидева страна ми е твоята реакция.Дал съм руски сайт.Там точно пише часът на качените задачи и датата.Не мога да разбера ти поне защо си правиш на глупава.

# 361
Тц. На мен задачите за 2012 от руския сайт не ми се отварят.
За 2011 няма проблем, отварят се.

# 362
Дидева страна ми е твоята реакция.Дал съм руски сайт.Там точно пише часът на качените задачи и датата.Не мога да разбера ти поне защо си правиш на глупава.
Не се правя на глупава. Прегледах всичките ти постове и не открих линк. Възможно е да съм го пропуснала. Ще погледна пак.

# 363
А фото копия има поне в още 3 сайта.Ок,спирам,щом Дидева се дразни.Каквото искайте си мислете.За мен ЕК е опорочено състезание.по-вече няма да ви безпокоя.Лека вечер на всички.

# 364
  • София
Има линк ама не можеш да свалиш задачите без парола, която би получила срещу някакакъв платен смс Wink
magda2121222, наистина ще ти бъда благодарна ако посочиш линк със задачите на руски за 3-4 клас.

# 365
Моля, който има задачите за 2-ри клас от МС Евр. Кенгуру /17.03.2012/ да ги изпрати на lazuni@abv.bg
Благодаря много

# 366
magda2121222, по въпроса за състезанието сме на едно мнение. Не е нормално деца и родители да се вкарват в разни филми, само защото организаторите не успяват да проведат състезанието в един и същи ден по целия свят. Интересно как организаторите на АМС успяват.  Grinning
Втора поредна година и аз не знам как всъщност се е справило детето ми, какво е решило и какво е сбъркало, защото пак са им събрали и задачите, и черновите. Сакън някой в Долно-Бонго-На-Морето да не ги види предварително! И каква полза като в другите градове децата са си изнесли задачите и те вече циркулират във виртуалното пространство?
При нас даже са забранили на квесторите да пускат децата до тоалетна.  ooooh!
Това, което не ми хареса бяха коментарите относно точките на конкретно дете и обвиненията, че са постигнати по нечестен начин.

# 367
Нов руски сайт-vk.com/topic-32540140_25730700-безплатно.Първи път 15.03.2012-01ч и 19 м.Втори път 15.03.2012-02 ч и 41 м.

# 368
Ние определено ходим на състезания за спорта и за тръпката и по никакъв начин не бих се почувствала удовлетворена от един предварително ясен резултат. Затова и предпочетох тази година синът ми да се явява на състезанията в СМГ, за да е всичко обективно и коректно. По другите училища винаги има вариант квесторът да полюбопитства какви са задачите и да даде мнение или да реши да се разходи навън и да даде възможност за дискусии, а от това никой няма да спечели, освен може  би амбициозни училища-организатори,защото съзнателно или не всеки поглежда от къде идват първенците. Аз не мога да се похваля, че отглеждаме генийче вкъщи, но решенията са си изцяло и само негови и логично обяснени, защо така ги е решил.

# 369
Нов руски сайт-vk.com/topic-32540140_25730700-безплатно.Първи път 15.03.2012-01ч и 19 м.Втори път 15.03.2012-02 ч и 41 м.
Наистина има задачите за 5-6 клас.
Според мен с тях проблемът не е толкова голям защото резултатите нямат много значение. Факт е, че би било нечестно.
По-лошо е,че състезанието участва в приемите за МГ - 4 клас. Може би трябва да отпадне това състезание при тия проблеми.

# 370

Проверих линка - това са задачи от предварителното тестване: "Задачи тестирования «Кенгуру — выпускникам»",
а "Задачи конкурса «Кенгуру — 2011»" са последните публикувани. Задачи 2012 още няма.

# 371
Това за детето го коментирам,защото не може да излезеш на 45-та минута и да парадираш на всеослушание,че задачите са супер лесни.А всички останали казват,че не е стигнало времето и последните задачи са решавани блитц.Децата са малки и не могат да лъжат.Усеща се.

# 372
Намерихте ли за 3-4 клас?Защото аз не намирам!

# 373
  • София
Наистина има задачите за 5-6 клас.
Според мен с тях проблемът не е толкова голям защото резултатите нямат много значение. Факт е, че би било нечестно.
По-лошо е,че състезанието участва в приемите за МГ - 4 клас. Може би трябва да отпадне това състезание при тия проблеми.

Да, наистина, защо да не отпадне? А заедно с него и децата, които не са се явили на "Черноризец Храбър".  Mr. Green
Ако има такива, които са се възползвали от евентуално публикувани задачи в нета, но пък са боси по принцип, то те едва ли ще успеят да се преборят със състезанието за откриване на млади таланти.

Мен лично въобще не ме интересува дали някой е успял да разбере задачите и отговорите предварително. Повече ме вълнува 13-та задача и това да се признае наистина верния за такъв.

# 374
http://fi4a.ru/forum/4-100-8 тука има решения а 1-2 стр по-напред имаше и снимка

Общи условия

Активация на акаунт