Математически турнири - 14

• 83 629
  • 751
  •   1
Отговори
# 60
Здравейте, наближават пролетните математически състезания в гр. Плевен за 4 клас, а не мога да открия задачи от този турнир. Някой ще ми помогне ли? Simple Smile

# 61
Здравейте, наближават пролетните математически състезания в гр. Плевен за 4 клас, а не мога да открия задачи от този турнир. Някой ще ми помогне ли? Simple Smile

Търси материали за ЗИМНИТЕ състезания.

# 62
  • София
Една регионална новина, на която попаднах днес:

СЪСТЕЗАНИЕ „Обичам математиката” ЗА ПЕТОКЛАСНИЦИ
съвместен проект на СОУ „Св. Св. Кирил и Методий”, гр. Пловдив и
Съюза на математиците в България  секция Пловдив
Състезанието ще се проведе на 24.03.2012 г., от 12,00 часа,
в СОУ „Св. Св. Кирил и Методий”, гр. Пловдив, ул. „Явор” № 31.

Поканени за участие са деца от 5 клас!

http://www.riobg.com/read_news_all.php?select_news=486

# 63
Една регионална новина, на която попаднах днес:

СЪСТЕЗАНИЕ „Обичам математиката” ЗА ПЕТОКЛАСНИЦИ

Благодаря за информацията , ще се възползваме  Peace

# 64
Предлагам на математическите лагер-школи да им посветим собствена тема. Така хем по-лесно ще намират информация тези, които ги касае, хем няма да спамим тук.

# 65

Търси материали за ЗИМНИТЕ състезания.

Дали има вече анонс някъде за ПМС?

# 66
  • София
Предлагам на математическите лагер-школи да им посветим собствена тема. Така хем по-лесно ще намират информация тези, които ги касае, хем няма да спамим тук.
Защо наистина не пуснеш такава тема?

# 67

Защото, ако по-активно пишещите предпочитат тази, няма смисъл. А ако на някого му хареса идеята, може да се възползва.

# 68
  • София
Защото, ако по-активно пишещите предпочитат тази, няма смисъл. Дет' се казва, проучвам терена Simple Smile.
Добре!  Hug Аз съм "за". Още повече, че по-натам ще се пише доста по въпроса и е добре да е отделно. Може би в "отчетни" й е мястото на тази тема.  Peace
Нека кажат и другите.

# 69
Аз пак да питам за ПМС в Плевен...
Дидева, някъде мяркала ли си официално съобщение и план? Аз гледам всеки ден в РИО Плевен, но още няма нищо...

# 70
Дидева, някъде мяркала ли си официално съобщение и план? Аз гледам всеки ден в РИО Плевен, но още няма нищо...

maggypan,няма нужда да търсиш Плевен.РИО Пловдив вече дава информация.

Извинявам се,това е за Русе за големите ученици и математическа лингвистика.

# 71

maggypan,няма нужда да търсиш Плевен.РИО Пловдив вече дава информация.

Извинявам се,това е за Русе за големите ученици и математическа лингвистика.
Страшно е това вашето РИО, Slon! В нашето няма още нищо. А 4-класниците? Sad

# 72
  • Sofia
maggypan , все още не съм разбрала да е излязъл регламента за ПМС в Плевен. При всички положения ,ако решите да учасвате , никой не би ви уведомил  Peace. Следите си информацията , записваш си детето и самосиндикално си отивате в Плевен.
 Подбор има само за децата , учещи в математически училища. Иначе всеки може да участва.
 Обикновенно , регламентите на националните състезания излизат на сайта на РИО София.

# 73
maggypan , все още не съм разбрала да е излязъл регламента за ПМС в Плевен. При всички положения ,ако решите да учасвате , никой не би ви уведомил  Peace. Следите си информацията , записваш си детето и самосиндикално си отивате в Плевен.
 Подбор има само за децата , учещи в математически училища. Иначе всеки може да участва.
 Обикновенно , регламентите на националните състезания излизат на сайта на РИО София.

Е да де, регламента търся - конференция, начало на състезанието, награждаване... Всичко друго знам. Самостоятелно сме и си правим и семейна екскурзийка. Това упражнение го минахме вече в Шумен. Simple Smile
РИО София ми е кафето, следобедната закуска и пак кафето Laughing Laughing Laughing. Чудно ми е, че още нищо няма там... newsm78

# 74
Има си форма за записване на сайта на МГ Плевен.
Не знам защо търсиш в регионалното РИО, а не на сайта на училището организатор...

Общи условия

Активация на акаунт