Математически турнири - 14

• 83 659
  • 751
  •   1
Отговори
# 645
Е колко масови да са високите резултати,мисля,че по 2-3 деца с максимален резултат е доста за едно училище.Не забравяйте,че каквито и да са задачите,времето и напрежението оказват влияние върху резултата.

# 646
  • София
Не си спомням дотук да съм видяла макс.резултат 150т. за 5-ти клас. Някой да е видял? - говоря за цялата страна, не само за София.

# 647
Не си спомням дотук да съм видяла макс.резултат 150т. за 5-ти клас. Някой да е видял? - говоря за цялата страна, не само за София.

И аз не съм виждала. Simple Smile Но не знам как е в 107 и във Варна, където също има доста силни състезатели.
Нямаме и от ПЧМГ. Там дали са излезли резултатите?
Но реално може и от някое софийско у-ще да има с максимален брой, защото имаше доста секции.

# 648
  • София
Да, трябва да има все някъде. Още сме далеч от крайното класиране - а и Бургас май не са изнесли още резултати. /за ПЧМГ бях забравила/

# 649
Да, трябва да има все някъде. Още сме далеч от крайното класиране - а и Бургас май не са изнесли още резултати. /за ПЧМГ бях забравила/

Без да съм много наясно със задачите, чисто статистически досега и въз основа на резултатите на доста добри математици в няколко у-ще и градове, ми се струва, че са малко постижими 150 т. за 5-класник. Но това е според мен. Според сина ми е постижимо, стига да си разпредлиш по-добре времето и да имаш минутки за проверка.

# 650
  • София

Проверих в сайта им - няма нищо публикувано.

# 651

Проверих в сайта им - няма нищо публикувано.

Но може да са им ги съобщили. Обикновено бързо проверяват.

# 652
  • София
Точно така. Всичко е въпрос и на концентрация. /това се отнася за достижимостта на 150т. при 5-ти клас Grinning/

# 653
имам снимки на резултати от смг. Как да ги ъплоудна плс?

# 654
имам снимки на резултати от смг. Как да ги ъплоудна плс?

Виждам, че повечето ги качват оттук http://dox.abv.bg/files/share

Harry10, права си. Simple Smile

# 655
# 656
Мерси Черноризец smile3525 smile3525

# 657

И аз не съм виждала. Simple Smile Но не знам как е в 107 и във Варна, където също има доста силни състезатели.
Но реално може и от някое софийско у-ще да има с максимален брой, защото имаше доста секции.
Някой май спомена в темата преди ден-два, че в ПЧМГ са готови резултатите. Според мен варненци могат да извадят максимален резултат за 5 клас. Сещам се за няколко имена. Там са ми по-интересни новите резултати за четвърти клас. Преди преоценката имаше 6 максимума. Да видим колко ще са след това.

# 658
Ето снимката която бях забравил да кача от резултатите за СМГ 4ти клас

http://dox.bg/files/dw?a=cceed1cf73

# 659
Заснех всички резултати от СМГ. Ще се опитам днес да ги кача.
Няма със 150 т. и при 6 клас.

Общи условия

Активация на акаунт