Математически турнири - 14

• 83 613
  • 751
  •   1
Отговори
# 675
  • Sumen, Shumen, Bulgaria
Резултати - Казанлък

ОУ " Антон Страшимиров" - Бургас

ОУ " П. К. Яворов" - Бургас
Резултатите от Бургас са в отделен файл за всеки клас и затова съм дала линк само към страниците,  на които са публикувани.
Има нови резултати от Шумен, след корекцията едно дете със 120 т; едно дете в повече със 110 т.http://87.126.223.84/smb/kenguru.html

# 676
И все пак мислите ли, че със 110т. ще приемат за 2-ри кръг на Кенгуру за 4-ти клас, някой има ли наблюдения колко деца от страната се явяват, като се има предвид, че са 2-ри, 3-ти и 4-ти клас?

# 677
И все пак мислите ли, че със 110т. ще приемат за 2-ри кръг на Кенгуру за 4-ти клас, някой има ли наблюдения колко деца от страната се явяват, като се има предвид, че са 2-ри, 3-ти и 4-ти клас?
Според мен няма такъв вариант. Миналата година са допуснати 83 деца от 4 клас с резултат 115-120 точки. Даже тогава си мислех, че ще допуснат само тези със 120 точки, но изглежда влияние оказа факта, че ЕК е важно за кандидатстването на четвъртокласниците в МГ.
Към момента има около 40 такива резултата ( 115-120) точки. Само в свалените резултати от МГ - Варна имаше около 20-ина такива резултати.
Не съм забелязала бройката допуснати от 4 клас да  е обвързана с тази за втори и трети клас.

Ето списъка с допуснатите от миналата година. Може да ти помогне да се ориентираш.

http://www.math.bas.bg/smb/kenguru/2011/kengourou_NK.htm

И в Добрич са коригирали резултатите.
Добрич

Последна редакция: нд, 25 мар 2012, 13:18 от Анонимен

# 678
Мерси Дидева, и аз мисля същото, още по-вече, че децата със 110т. са доста. Честно казано очаквах, че ще има доста по-вече високи резултати.
Жалко, че по-вечето у-ща не си правят труда поне по една диплома да връчат на децата, все си мисля, че това би било добър стимул по-вече деца да участват, особено при по-малките.

# 679
Жалко, че по-вечето у-ща не си правят труда поне по една диплома да връчат на децата, все си мисля, че това би било добър стимул по-вече деца да участват, особено при по-малките.

Много си права за награждаването. Аз си мисля даже, че моя второкласник ходи само заради грамотите на състезание. Не го интересува на кое място като излязат точките, само пита ще имам ли грамота.  Laughing

# 680
  • София
Имам чувството, че всички отиват на състезанията заради награждаването. Сега и моето дете ми е сърдито, че не се е явил в СМГ, където награждават, а в кварталното у-ще Laughing

# 681
Имам чувството, че всички отиват на състезанията заради награждаването. Сега и моето дете ми е сърдито, че не се е явил в СМГ, където награждават, а в кварталното у-ще Laughing

И грамоти ли не дават в кварталното?

И ние ходим за грамотите.Под трето място ги наричаме " срамотите"  Joy.  Детето ги колекционира в една папка заедно със задачите от състезанията.Само на Роман Хайнацки се е изложило та ни грамота нито задачите намерихме в нета за 3 клас. Така и не разбрахме какви са били двете нерешени задачи и какъв е смисъла от това явяване като не може после да си разбереш пропуските. В нета намирам само задачите от 4-клас нагоре ,та ако някой ги има да се обади.

Благодаря предварително.

# 682
Това за срамотите трябва да е регламентирано и едно и също във всички у-ща

А има ли такива срамоти при националното класиране на първия кръг newsm78

# 683
От 309 деца в 4кл. явили се в СМГ, което предполага, че повечето от тях ще кандидатстват там лятото,  16 имат 115т и 120 т.Това добър резултат ли е?

Трагичен резултат, още повече имайки предвид "трудността" на задачите!

Доколкото си спомням и резултатите от СМТ на явилите се в СМГ не бяха особено високи.

Така е, но СМТ беше с доста по-трудни задачи този път от ЕК, така че нормално да са по-ниски резултатите като цяло.

Националният кръг на ЕК по градове ли се провежда или централизирано в едни град?

# 684
Националният кръг на ЕК по градове ли се провежда или централизирано в едни град?
При вас, при вас. Ако не се лъжа в СМГ.  Grinning

# 685
  • София
Момичета, не мога да намеря отговорите за 2008,2010 и 2011г. от Националните кръгове на ЕК. Ако някой ги има може ли да ги публикува?/ интересува ме 5-6 клас/.

# 686
Има ги на сайта на МОН

# 687
Някой писа ли вече за това:
" в темата за 9-10 клас на задача 1 се признават за верни отговори A, B, C, D и E."
Отнася се за Кенгуруто, разбира се.  Joy
Я да сложа линк, да не помислите, че се шегувам.
http://smb-gabrovo.hit.bg/

Последна редакция: пн, 26 мар 2012, 13:50 от Анонимен

# 688
  • ride my bike...
браво...

# 689
Каква ли е била задачата, че признават всички отговори за верни?!

Общи условия

Активация на акаунт