Математически турнири - 14

• 83 618
  • 751
  •   1
Отговори
# 660
Тук започнах да качвам снимки - има 2,3, 4 и 5 клас.
http://danybon-hlapeta.blogspot.com/2012/03/2012_24.html
По-късно ще добавя и другите класове.

ПП Вече са качени за всички класове от явилите се в СМГ.

Последна редакция: сб, 24 мар 2012, 11:01 от Danybon

# 661
150 точки са изключение, а не правило. Рядко им максимални резултати и те са по-скоро въпрос на късмет - детето да е "имало ден", да не се е разсеяло нито веднъж и т.н. Обикновено най-добрите са с 1-2 грешки. Ако масово има деца със 100% това ще значи, че състезанието не е с добре премерена трудност.

# 662
150 точки са изключение, а не правило. Рядко им максимални резултати и те са по-скоро въпрос на късмет - детето да е "имало ден", да не се е разсеяло нито веднъж и т.н. Обикновено най-добрите са с 1-2 грешки. Ако масово има деца със 100% това ще значи, че състезанието не е с добре премерена трудност.

Да, съгласна съм. Радвам се, че 5-класниците от явилите се в СМГ са се представили на достатъчно високо ниво колкото и силните 6-класници.

Междудругото синът ми позна кой го е изпреварил сред 5-класниците. Хихиии! Каза, че "залага" на Х (Поздравления!), че е на 1 място и позна. Ще го зарадвам като се върне.

Последна редакция: сб, 24 мар 2012, 12:35 от Danybon

# 663
синът ми е 6 клас засега има само един максимален резултат 150 няколко 135 и няколко 130 .Изненадващо резултатите на петокласници са по-високи от тези на шестокласници

# 664
синът ми е 6 клас засега има само един максимален резултат 150 няколко 135 и няколко 130 .Изненадващо резултатите на петокласници са по-високи от тези на шестокласници

Да, аз още при русенци забелязах това. Много бегло наблюдавам 6-класниците, но 5-класниците си ги следя от години и са много силни. И сега видях на първите 3 места деца, които обикновено винаги са на челни позиции. Хвърлих поглед и на 125-то и там са деца, които винаги са в началото на класациите.
Изглежда сегашните 5-класници от различни у-ща и градове са доста силен випуск.

# 665
Аз никъде до сега не видях резултат 150 нито при 5, нито при 6 клас?! Изтървала ли съм?

# 666
Аз никъде до сега не видях резултат 150 нито при 5, нито при 6 клас?! Изтървала ли съм?

Ловеч 6 клас

# 667
10х, проспала съм го.

# 668
  • София
От 309 деца в 4кл. явили се в СМГ, което предполага, че повечето от тях ще кандидатстват там лятото,  16 имат 115т и 120 т.Това добър резултат ли е?

# 669
От 309 деца в 4кл. явили се в СМГ, което предполага, че повечето от тях ще кандидатстват там лятото,  16 имат 115т и 120 т.Това добър резултат ли е?

Трагичен резултат, още повече имайки предвид "трудността" на задачите!

# 670

Абсолютно съм съгласна за "трудността" на задачите.
За мен състезанията за 4-ти клас тази годна се нареждат така по трудност:
най-трудни СМТ и общински кръг на олимпиадата по математика, след това ЧХ и накрая кенгуруто.
А очакванията ми бяха съвсем в обратен ред.

# 671
  • Sumen, Shumen, Bulgaria

За мен състезанията за 4-ти клас тази годна се нареждат така по трудност:
най-трудни СМТ и общински кръг на олимпиадата по математика, след това ЧХ и накрая кенгуруто.
А очакванията ми бяха съвсем в обратен ред.
В нашия  град  град се вземат резултати от МТ "Салабашев " в ранглистата, а тази година задачите от този турнир бяха доста трудни.

# 672
  • София

Доколкото си спомням и резултатите от СМТ на явилите се в СМГ не бяха особено високи.

# 673
Здравейте! Моят син е втори клас и тази година за първи път участва в Европейското кенгуру. Представи се добре, изкара 75 точки от 90 възможни. Включвам се да следя темата, надявам се да приемате нови членове.  Simple Smile

# 674
Резултати - Казанлък

ОУ " Антон Страшимиров" - Бургас

ОУ " П. К. Яворов" - Бургас
Резултатите от Бургас са в отделен файл за всеки клас и затова съм дала линк само към страниците,  на които са публикувани.

Общи условия

Активация на акаунт