Математически турнири - 14

• 83 917
  • 751
  •   1
Отговори
# 345
Добре де, като е толкова лесно да се намерят задачите за руското кенгуру 2012, може ли линк.
Защото аз досега нищо не успях да намеря, освен че е било на 15-ти март.
Искам да сверя условията на 13-та задача за 4-ти клас.

# 346
А си представям в 4 клас,ако се кандидатства с ЕК.Интересно ми е колко деца ще имат 120 точки.

# 347
Естествено,че задачите са разменени и имат незначителни разлики.

# 348
Майки, впечатлена съм от децата Ви! Смея да твърдя, че дъщеря ми е умна и за сега се представя на ниво над средното, дори за СМГ, но на Кенгуруто е допуснала 4 или 5 грешки. Като чета коментарите Ви излиза, че 90% от децата, чиито родители коментират в сайта, са за национален кръг.... Според мен всички преувеличават.....
Иначе, спор няма, трябва датата във всички страни да бъде една или се обезмисля самото състезание!

# 349
kenguru-2012-zadaniya.narod2.ru-Само с руските задачи за 5 клас има прилика с 15-16 зад.Сложете и с френските и остават да се решат 2-3 задачи.И детето има 2 грешки,но със 140 точки е първо.Даже са двама,но поне втория стоя до края.

# 350
  • София
Майки, впечатлена съм от децата Ви! Смея да твърдя, че дъщеря ми е умна и за сега се представя на ниво над средното, дори за СМГ, но на Кенгуруто е допуснала 4 или 5 грешки. Като чета коментарите Ви излиза, че 90% от децата, чиито родители коментират в сайта, са за национален кръг.... Според мен всички преувеличават.....
Иначе, спор няма, трябва датата във всички страни да бъде една или се обезмисля самото състезание!
Ами доста вече сме се поопознали и редовно пишещите в темата знаят за кое дете иде реч и могат дори да проверят, ако пък толкова не вярват.  Laughing
За протокола, и моят излезе след 32 минути и каза, че задачите били за 3-та група от ДГ, но пък е сбъркал 2 или 3 /скоро ще разберем/. Това означава ли нещо?

# 351
Моля, ако може някой да ми изпрати задачите за 2 клас.Благодаря предварително.krasa_toni@abv.bg

# 352
  • София
И моят е свършил към 50 мин. с 1 или 2 грешки.

# 353
За 2011 всичко е официално.Направете си труда и сравнете примерно за 3-4 клас задачите в България,Русия и Франция.99% са еднакви.Два дни по-рано са във Франция и Русия.ЕК е състезание за бързо реагиране във форумите на чужди страни.Много от вас го знаят,но си траят.ЖАЛКО!!!!

# 354
Enrika , ти сериозно ли го мислиш това?
Ние да не сме деца, че да се надлъгваме.
И какво ме грее мен, че някой ще помисли за много кадърен математик синът ми, ако истината е съвсем различна и аз я знам.
Ирина ти е написала много правилно- каквото и да си пишем тук резултатите са достъпни за всички. На този етап нашата представа от представянето на децата ни е от техните думи, върнати листчета, проверки.. тоест можем да преценим дали и колко задачи са сгрешили. Да, има го и момента, в който сме си мислели всички в къщи, че е сгрешил даден брой задачи, а като върнат отговорите/ резултатите се окаже, че е пренесъл нещо грешно или , че е объркал още някоя задача, но в общи линии резултатите рядко се разминават.

# 355
За 2011 всичко е официално.Направете си труда и сравнете примерно за 3-4 клас задачите в България,Русия и Франция.99% са еднакви.Два дни по-рано са във Франция и Русия.ЕК е състезание за бързо реагиране във форумите на чужди страни.Много от вас го знаят,но си траят.ЖАЛКО!!!!
От предходни години знаем за това, че задачите са едни и същи с малки изключения.
Ако не можете да дадете линк към задачите за тази година, за да се убедим, че са били изнесени в мрежата достатъчно време преди състезанието в България твърдението Ви, засягащо конкретно дете ще бъде, меко казано обидно.

# 356
Не искам да обидя никого, интересно как се справяте с олимпиадата по математика или пък с различните турнири....а за децата е похвален дори само интереса към различните състезания, защото масово ценностите са на друго място.

# 357

Честно казано днес го разбрах и току що го коментирах с мъжът ми.
Не мога да си представя да тръгна да ровя по форуми и да дам задачите на синът ми предварително. Това състезание е само за обиграване. За какво ми е да си губя времето да го пращам на него,ако знам предварително задачите. Ще му ги дам в къщи.
За великденското пак от форума разбрах дата 22 април. Тогава има мач и няма да ходи на състезание, ако часовете съвпаднат. Ще му дам задачите вечерта и ще имам представа за себе си как ми е детето. Не ми пука за ничие друго мнение.

# 358
Естествено на всички децата са гении.Влизат за 45 минути,решават 30 задачи и две години поред са първи,а втората и в горната възраст и то само с 2 грешки.

# 359
Резултати - Шумен

Естествено на всички децата са гении.Влизат за 45 минути,решават 30 задачи и две години поред са първи,а втората и в горната възраст и то само с 2 грешки.
Мисля, че всички разбраха позицията Ви. Не е необходимо да пълните темата с едни и същи коментари, които не съдържат полезна информация. Пак ще ви помоля, покажете къде можем да видим задачите. Останалото са празни приказки.

Общи условия

Активация на акаунт