Математически турнири - 14

• 83 873
  • 751
  •   1
Отговори
# 585
Награждавания има всякакви - по училища и по градове. Само национално не знам дали има, макар да има национално класиране. Това си е нормално всъщност, защото вижте колко ниски резултати има в много градове. Тези деца също заслужават някакъв стимул.
Какво значи по градове /конкретно за София питам/?
За определена бройка /процент като на СМТ или до някое-си-място, независимо от бройката?
На ниво у-ще, в нашето едва ли ще има такова.

Значи софийската секция на СМБ да организира награждаване след като излезе обобщеното класиране.

# 586
  • София
Награждавания има всякакви - по училища и по градове. Само национално не знам дали има, макар да има национално класиране. Това си е нормално всъщност, защото вижте колко ниски резултати има в много градове. Тези деца също заслужават някакъв стимул.
Какво значи по градове /конкретно за София питам/?
За определена бройка /процент като на СМТ или до някое-си-място, независимо от бройката?
На ниво у-ще, в нашето едва ли ще има такова.
Значи софийската секция на СМБ да организира награждаване след като излезе обобщеното класиране.
Аз всъщност друго питах- дали е на %/бройка или до някое място награждаването на ниво град?

# 587
Моят син е учил в 35СОУ до 4 клас, а сега е в 107. И от 35 и от 107 винаги са му давали грамота за представяне на Кенгуруто - подписана от съответния директор на училището, като в нея е написано на кое място в София е. Така че поне да си похваля училищата, че адекватно са оценяли класиранията на децата. (адекватността е нещо относително, но........).

# 588
Нямам спомен. Май дават дипломи за 1, 2, 3 място и за "добро представяне".

# 589
  • София и там където не се пуши
Обикновено наемат зала, правят леко тържество и награждават (за София) . Става приятно за децата. Но бабите и майките като минават малките и почват да вдигат един шум  и се изнасят. Щом получи тяхното и никакво уважение към другите. За батковците и каките, залата е вече празна, което няма лошо.

Като цяло на награждаването дават така както казва Ч.С., но са много деца на първо, много на второ и т.н.

За грамоти хваля 41 ОУ.

# 590
  • София
На синът ми е казано, че тези, с 0, 1 и 2 грешки със сигурност получават грамота, но от кого, къде и т.н.  не знам. Досега грамотите си ги получаваше от библиотеката, та не знам какво имат предвид под "награждаване".  hahaha

# 591
На синът ми е казано, че тези, с 0, 1 и 2 грешки със сигурност получават грамота, но от кого, къде и т.н.  не знам. Досега грамотите си ги получаваше от библиотеката, та не знам какво имат предвид под "награждаване".  hahaha

За София е ставало награждаване в Еврейския дом и в залата на Политехническия музей. Щом сте с толкова малко грешки, явно ще ходите на награждаване. Само дано още да правят такива. Нали ви казвам, аз не бих организирала, ако продължава толкова лошо държане на публиката.

# 592
  • София
Обикновено наемат зала, правят леко тържество и награждават (за София) . Става приятно за децата. Но бабите и майките като минават малките и почват да вдигат един шум  и се изнасят. Щом получи тяхното и никакво уважение към другите. За батковците и каките, залата е вече празна, което няма лошо.

Като цяло на награждаването дават така както казва Ч.С., но са много деца на първо, много на второ и т.н.

За грамоти хваля 41 ОУ.
т.е. примерно има 100 деца от някой си клас на 1,2 и 3-то място и ги награждават всичките, така ли?

# 593
Във Франция всяко дете е получило подарък линийка, всяко 6-то получава награда, а в много у-ща училището или различни програми поемат разходите за организацията, така че и състезанието им е безплатно. Какво ли не правят хората за да стимулират децата...

Това за награждаването е за цяла София ли?

Дали някой ще може да даде и мин. брой точки за 4-ти клас, за вкарване във формулата.
Дали имате яснота мин. брой точки от СМГ или от страната трябва да вземем?

Последна редакция: чт, 22 мар 2012, 19:57 от mameva

# 594
В 125 СОУ са изнесли резултати за ЕК. Каза ми позната майка.

# 595

Това са наградените деца от 3 клас от проведеното Кенгуру в  125-то

1. Дарина Атанасова -81 соу-     110 точки
2. Алекс Цветанов  -125 соу        100 точки
3. Никола Тихолов   81 соу          100 точки
4. Димитър Михайлов 125             90 т
5. Ралица Горова 125                    85 т
6. Христо Карагьозов  81 соу         85 т
7. Филип Назаров ЕСПА                 80 т

Имам и наградените деца  от 4 клас

Последна редакция: чт, 22 мар 2012, 21:10 от M8M8

# 596

т.е. примерно има 100 деца от някой си клас на 1,2 и 3-то място и ги награждават всичките, така ли?

Ако всичките тези са с този брой точки да, награждават ги всичките. Примерно със 120 точки втори клас са 100 деца от София, да награждават ги. То награждаването става бързо, четат ги едно след друго - не изчакват. Има деца, които и не ходят. Имаше нещо и след това в МОМН се ходеше и там уж министъра ги награждава пък от цяла България и те едни костюмирани едни готини и разбира се доста по-малко деца, явно тези, които са в предни позиции от цяла България. И май пак беше заради Кенгуруто. Там поне бяха само малките и доста по-малко деца. Но предполагам това вече с това пътуване от провинцията не го правят. Е не зная как е сега.  

А за линийките, струва ми се, че преди даваха и линийки и химикалки по някои състезания и май Кенгуруто беше едно от тях.  newsm78

# 597

Това са наградените деца от 3 клас от проведеното Кенгуру в  125-то

1. Дарина Атанасова -81 соу-     110 точки
2. Алекс Цветанов  -125 соу        100 точки
3. Никола Тихолов   81 соу         100 точки
4. Димитър Михайлов 125             90 т
5. Ралица Горова 125                    85 т
6. Христо Карагьозов  81 соу         85 т
7. Филип Назаров ЕСПА                 80 т

Имам и наградените деца  от 4 клас

Наградените деца от 4 клас

1.Димитър Ангелов 125 соу -        120 точки
2.Ивайла Стоянов   ЕСПА              120 т
3.Николай Бъчваров ЕСПА             115 т
4.Румен Монов     125 соу              110 т
5.Деница Петрова   125                 105 т
6.Гергана Стоилова                       105 т
7.Николай Владимиров                  105 т
8.Ния Петкова                               105 т
9.Александър Михайлов                 105 т
10.Цвета Топалова                         105 т
11.Клаин Цветков                           105 т
12.Лора Янчева                              105 т

Награждаването ще е от 26 до 30 март в библиотеката на 125 соу.

Последна редакция: чт, 22 мар 2012, 21:11 от M8M8

# 598
За София е ставало награждаване в Еврейския дом и в залата на Политехническия музей.
Според мен в последните 5 години награждаването на първенците от ЕК (първи кръг) за София е по училища (или по секции на СМБ). В СМГ редовно ги награждават в учителската стая на мило събиране, на което присъстват и родители. Награждаване в Еврейския дом е имало за СМТ. Ако е имало и за ЕК, то не е било за цяла София. За Политехническия музей - нямам информация.

Последна редакция: чт, 22 мар 2012, 20:45 от Obsolete

# 599
  • София
Е къде са изнесени тези резултати!? Нищо нямаше във фоайето...

Общи условия

Активация на акаунт