Математически турнири - 14

• 83 873
  • 751
  •   1
Отговори
# 600
M8M8 , Имаш ли информация за класирането на вторите класове в 125СОУ?

# 601
  • София и там където не се пуши

Да имаше определено, по два пъти в годината ходехме, после като порасна сам. За Политехническия да беше за СМТ - сбърках, точно се бях замислила, че за него беше студено. Но съм сигурна, че имаше и за Кенгуруто като беше малък.

Предполагам, че нещата вече с награждаването би трябвало да са по училища.

Например в 41 училище, награждават и януари месец и май месец и за края на учебната година на двора. Все намират за какво да уважат децата. Не се повтарят. При това в зали януари и май на концерти. Че то няма да им се поберат учениците в учителската стая.

# 602
Награждавания има всякакви - по училища и по градове. Само национално не знам дали има, макар да има национално класиране. Това си е нормално всъщност, защото вижте колко ниски резултати има в много градове. Тези деца също заслужават някакъв стимул.

Състезанието е включено в Програмата с мерки за закрила на деца с изявени дарби , според която учениците, класирани на 1,2,3 място на националния кръг  във всяка възрастова група, могат да ползват  право на едногодишна стипендия

# 603
Награждавания има всякакви - по училища и по градове. Само национално не знам дали има, макар да има национално класиране. Това си е нормално всъщност, защото вижте колко ниски резултати има в много градове. Тези деца също заслужават някакъв стимул.

Състезанието е включено в Програмата с мерки за закрила на деца с изявени дарби , според коятоучениците, класирани на 1,2,3 място във всяка възрастова група, могат да ползват  право на едногодишна стипендия

Мечтай си Twisted Evil Включено е, но не това, дето мина, а националният кръг. И там далеч няма десетки победители от випуск.

# 604
M8M8 , Имаш ли информация за класирането на вторите класове в 125СОУ?

Телефонът ми не вади хубави снимки и преписах само за трети клас и първенците от четвърти клас ,че бързах.Утре мога да взема апаратчето ,ако никой не ги е качил до тогава, да ги щракна всички.

# 605

Състезанието е включено в Програмата с мерки за закрила на деца с изявени дарби , според коятоучениците, класирани на 1,2,3 място във всяка възрастова група, могат да ползват  право на едногодишна стипендия

Мечтай си Twisted Evil Включено е, но не това, дето мина, а националният кръг. И там далеч няма десетки победители от випуск.
нали питаше за националния кръг и награждаване? И аз за това писах!

# 606
  • софия
Някой дали е снимал класирането в СМГ?

# 607

нали питаше за националния кръг и награждаване? И аз за това писах!

Не съм питала точно това. Имах предвид, че национално класиране се прави и след първия кръг - още на първи кръг има национален победител. Но нямам спомен дали има награждаване на такова национално ниво. Вторият (национален) кръг вече е отделно състезание, където също има победители.

# 608
  • София
Въпросното награждаване е за деца, явили се в СМГ.

# 609
  • София
Вторият кръг /националният/ е и по-различен от този.

# 610
  • София
Аз ще си задам по-конкретно въпроса, защото не ми стана ясно дотук.
Синът ми е втори клас и очакваме 80 точки, т.е. трети възможен резултат от 90 макс.
Също така, с 90, 85 и 80 точки, само в София ще има примерно 100 деца, предполагам.
Това означава ли, че тези 100 примерно деца ще бъдат наградени или не е ясно?

# 611
Аз ще си задам конкретно въпроса, защото не ми стана ясно дотук.
Синът ми е втори клас и очакваме 80 точки, т.е. трети възможен резултат от 90 макс.
Също така, с 90, 85 и 80 точки, само в София ще има примерно 100 деца, предполагам.

Синът ти може да бъде награден само в училището, в което се е явил. Няма общо класиране и съответно награждаване за София.

Има общо класиране за първия кръг за цялата страна, но на него няма награди. Просто е статистика.

# 612
  • София
Нали ви казвам, аз не бих организирала, ако продължава толкова лошо държане на публиката....

Не го приемай само като лошо държание на публиката.И миналата, и тази година на награждаването в  Еврейския дом за ЧХ се падаше детето да е 2 смяна.Веднага след нашия ред си тръгвахме и пак пропускахме 2 часа от училище.Предполагам половината деца , които присъстват са в подобно на нашето положение.

# 613
  • София
Аз ще си задам конкретно въпроса, защото не ми стана ясно дотук.

Синът ти може да бъде награден само в училището, в което се е явил. Няма общо класиране и съответно награждаване за София.

Има общо класиране за първия кръг за цялата страна, но на него няма награди. Просто е статистика.
Точно така! Зависи от училището, където се е явявал. Ако е СМГ - ще има награда щом е до 3-то място. Ако е другаде - трябва да питаш в у-щето.

# 614
  • София
Нали ви казвам, аз не бих организирала, ако продължава толкова лошо държане на публиката....

Не го приемай само като лошо държание на публиката.И миналата, и тази година на награждаването в  Еврейския дом за ЧХ се падаше детето да е 2 смяна.Веднага след нашия ред си тръгвахме и пак пропускахме 2 часа от училище.Предполагам половината деца , които присъстват са в подобно на нашето положение.
Говориш за СМТ май, Ели.
То се оплескахме с толкова състезания.  Joy
Obsolete, благодаря ти за отговора.   bouquet

Общи условия

Активация на акаунт