Математически турнири - 14

• 83 861
  • 751
  •   1
Отговори
# 615
  • София
Нали ви казвам, аз не бих организирала, ако продължава толкова лошо държане на публиката....

Не го приемай само като лошо държание на публиката.И миналата, и тази година на награждаването в  Еврейския дом за ЧХ се падаше детето да е 2 смяна.Веднага след нашия ред си тръгвахме и пак пропускахме 2 часа от училище.Предполагам половината деца , които присъстват са в подобно на нашето положение.
Говориш за СМТ май, Ели.
То се оплескахме с толкова състезания.  Joy
Obsolete, благодаря ти за отговора.   bouquet

Да, то едно ли е, а и аз не ги следя чак толкова подробно като повечето от вас Simple Smile

# 616
  • София и там където не се пуши
Национален кръг има от няколко години (не помня от колко) . За малките сега има ли национален кръг  newsm78  , защото като започнаха с националния кръг за малките нямаше.

EliG, то че има изнизващи се и не пречещи, ок, но шумни и говорещи ама много.

*Ирина* може вече и за ЧХ да има такова награждаване, затова си замълчах. Моят има и от там, но туко му ги носеха.

# 617
От сайта на МГ Варна:
"Резултатите от математическото състезание "Европейско кенгуру", проведено на 17 март 2012г ще бъдат оповестени след 2  април 2012г. на сайта на РИО- Варна"

# 618
Цитат на: M8M8
Телефонът ми не вади хубави снимки и преписах само за трети клас и първенците от четвърти клас ,че бързах.Утре мога да взема апаратчето ,ако никой не ги е качил до тогава, да ги щракна всички.

Ще ти бъда благодарна!

# 619
Ирина, миналата година моят син беше с трети резултат за БГ, като с първи беше едно дете, с втори - 2 деца и нямаше никакво официално награждаване. Дори грамотата му е само от училището му. Но за сметка на това преди 3 (примерно) години му бяха сбъркали грамотата от СМБ-изток (вместо на второ, както реално беше, бяха му писали на първо място). Така че през различните години е различно.

# 620
Резултати - Кюстендил

Доколкото ми е известно, няма национално награждаване за първия кръг. Мисля, че е обяснимо поради факта, както че има втори кръг, така и че броят на децата с примерно 1-3 резултат като точки в отделните възрастови групи е доста голям.

На страницата на ПМГ - Ловеч са добавени резултати от още малки градове.
ПМГ - Ловеч

Има и снимки от награждаването на най-добре представилите се.

Последна редакция: пт, 23 мар 2012, 09:48 от Анонимен

# 621
някой беше споменал, че резултатите от Кенгуру са изнесени в СМГ - във фоайето ли са изнесени или другаде. интересувам се от тези за 3 клас vasil_gis@yahoo.com
моля за съдействие и благодаря

# 622
  • София
за всички участници от София ли са там резултатите? ако може, някой или деетето на някого да снима с телефона и да ги качи някъде да ги видим. за всички класове

# 623
за всички участници от София ли са там резултатите? ако може, някой или деетето на някого да снима с телефона и да ги качи някъде да ги видим. за всички класове
Не би трябвало да е така.

# 624
  • София
ок, щом не е редно, значи няма.

# 625
  • София
Не че не е редно, а просто там са само резултатите на тези, които са се явили в СМГ. Аз днес ще пробвам да снимам резултатите от 125-то, ако не ме изпревари някой.

# 626
  • София
Детето каза, че резултатите в 125-то са изнесени на вратата на коридора пред библиотеката. Не ми е ясно защо не са долу, а сега сума родители ще трябва да сноват насам-натам по коридорите.  Crazy Освен това май не били всички резултати. Каза, че имало деца от неговия клас, които ги нямало в списъците. Не знам дали е възможно това и дали има връзка с корекциите на отговорите.

# 627
Детето каза, че резултатите в 125-то са изнесени на вратата на коридора пред библиотеката. Не ми е ясно защо не са долу, а сега сума родители ще трябва да сноват насам-натам по коридорите.  Crazy Освен това май не били всички резултати. Каза, че имало деца от неговия клас, които ги нямало в списъците. Не знам дали е възможно това и дали има връзка с корекциите на отговорите.

Може би зависи от това, къде са се явили. Моят син също не е в списъците в нашето училище, защото се явихме в СМГ - там са му изкарани резултатите само.

# 628
ок, щом не е редно, значи няма.

оо не за нередно, ама някой трябва да занесе там резултатите, за да ги има.

Ще ги има скоро на сайта. Но все си мисля, че ентусиазма намалява.

Естествено, че зависи къде се явява детето. Спомням си, преди време срещнах една от учителките от 107-мо и се ядосваше, че са пропуснали дете явило се другаде да го наградят. Според мен трябва да се уведомяват училищата, ако има добре проявило се дете, а учителите не знаят за това. Все пак не висят в Интернет.

# 629
  • София
ясно, мерси. Не че много ми е зор, ама от любопитство да видя като цяло как са резултатите.

Общи условия

Активация на акаунт