Клуб ``Без грим, без токчета, без ролки`` 31

• 79 178
  • 723
  •   1
Отговори
# 285
Да може да ми предложите сайт за бижута, за предпочитане в БГ, защото нямам особено време за чакане на поръчка от чужбина.

# 286
Mirama за какви бижута - стил, метал, ценови диапазон?

# 287
Mirama за какви бижута - стил, метал, ценови диапазон?

Това, което ми харесва, не мога да го купя...) така че, ще трябва да се задоволя с нещо по-малко от диаманти и 22к. злато. )
Трябват ми обеци за въпросната рокля. )

# 288
bambi2009, и аз съм за черната рокля, първите сандали и черен клъч Peace 

# 289
Mirama, обеците, които беше показала ми напомнят на тези , които като модел също мисля биха били идеални за роклята ти сами по себе си. Аз от доста време искам такива... та ако някой попадне на подобни Wink  Whistling да сподели... съвсем не държа на благородни метали и скъпоценни камъни  Mr. Green Освен тук... http://www.etsy.com/search_results.php?search_query=emerald& … =jewelry.earrings

# 290
  • ...край Дунава
Страхотна комбинация, а аз издирвам обувките Laughing

Мисля, че са Zara, ако знае някой модела, нека да сподели, за да знам как да ги търся Flutter

# 291
# 292
  • ...край Дунава

Благодаря ти. И греда-няма мой номер, дори следващия го няма Cry и в Ибей ги няма....жалко, ще продължавам да ги търся, много ми харесват.

# 293
Честит Великден!

# 294
# 295
Абе, момичета, как го правят тоя номер чорапи със сандали? Присетих се от снимката на kKristi. Много ми харесват някои комбинации, пробвала съм няколко пъти, но не мога да вървя така. Пързаля ми се кракът, ще се пречукам някъде. Освен да изрязвам стелки от силиконовата подложка на ИКЕА за чекмеджета и да залепвам с двойно залепващо ... Хем масаж на стъпалата, че тя е една бубунеста такава  Mr. Green

# 296
  • В полите на Пирин планина
По принцип си има силиконови стелки за обувки. Моите са от Орифлейм, а има и Шол.

# 297
I see you, разби ме с идеята да си правиш стелки  Wink

Има всякакви силиконови джаджи за обувки, примерно в магазини ДМ има на Шол, има и тяхно производство  Peace

# 298
  • Бургас
Момичета, аз също си търся обеци и страхотно ми харесаха тези на снимката от тук , но нямам идея от къде да си ги поръчам.http://xn--80ahxi.ws/%D0%B0%D0%BA%D1%81%D0%B5%D1%81%D0%BE%D0%B0% … 0%B5%D1%86%D0%B0/ И висулките са страхотни.

Mirama
, струват ми се подходящи за роклята, макар и с една идея по-нежни от тези, които си показала.

# 299
Здравейте момичета, не спирам да ви чета, много ви се кефя на всичко, което пускате тук. Имам нужда от малко помощ: на 01.05. съм на сватба, имам рокля, но е с гол гръб и ми трябва някакъв луксозен фин шал - златист или в бежово-кафявата гама, но нямам идея къде да потърся, бихте ли ми препоръчали магазин, където да разгледам /в София съм/.... Благодаря предварително!  Hug

Общи условия

Активация на акаунт