Клуб ``Без грим, без токчета, без ролки`` 31

• 79 182
  • 723
  •   1
Отговори
# 300
# 301
I see you, разби ме с идеята да си правиш стелки  Wink

Има всякакви силиконови джаджи за обувки, примерно в магазини ДМ има на Шол, има и тяхно производство  Peace

Имам на Шол аз, пробвах, бива. Е, пак леко ми изхвърчат пръстите, но поне не като на Ну погоди! в кънките на зайчето. Продължавам да дерзая.

# 302
  • ...край Дунава
Едно красиво черно съчетание.

http://www.pursesandi.net/the-long-black-skirt

# 303
I see you, разби ме с идеята да си правиш стелки  Wink

Има всякакви силиконови джаджи за обувки, примерно в магазини ДМ има на Шол, има и тяхно производство  Peace

Имам на Шол аз, пробвах, бива. Е, пак леко ми изхвърчат пръстите, но поне не като на Ну погоди! в кънките на зайчето. Продължавам да дерзая.

Joy
И аз много харесвам, но за съжаление адски неудобно. Моите пръсти са много дълги и става направо комично. А да се увъртя в стелки и подложки хич не ми се струва добра идея Rolling Eyes

Преди време имаше лек спор тук в темата относно детските дрехи. Моето лично и неангажиращо мнение по въпроса:-) http://www.lamartinia.com/2012/04/blog-post_20.html?showComment= … 36970871531375248

# 304
  • Варна
Момичета, искам да ви питам за съвет - трябват ми велурени обувки с определен цвят със светъл ток, но има такива с тъмен ток. Питах дали могат да ми облекат и тока с велур - отказаха ми, трябвало да е друг вид. Предложиха ми да си го боядисам с нещо. Някоя от вас някога посягала ли е да боядисва токове на обувки и какъв беше резултата?

bouquet

# 305
Темата е дискутирана много пъти, но все пак да се допитам. )

За едно събитие ще съм с обувки с отворени пръсти, по-скоро палеца. Да обувам ли чорапи, или не? (другата събота е, тоест не е много топло времето, а роклята е дълга до долу).

# 306
Lilibon, с каквото и да ги боядисаш, при всяко чукване, ще се лющи, обикновено токовете са гладки и няма как да се задържи боя. По-добре търси обувки с облечен ток Peace

# 307
  • Варна
Благодаря, Фелисидад, търся от доста време, ама не намирам и затова стигам до такива крайни идеи.  Mr. Green Обувките ми трябват в определен оттенък на кораловото и колкото и много обувки да има в тази гама, досега не съм намерила по магазините във Варна и Пловдив други с подходящ цвят.

# 308
Lilibon  не съм го правила, но на теория, ако надраскаш тока с фина  шкурка, ползваш акрилна боя и завършиш с акрилен лак? Аз си пръскам токовете на някой обувки с акрилен лак против надраскване и се запазват.

# 309
Светла акрилна боя върху тъмно пластмасово гладко покритие, надрано с шкурка не е най-удачното решение за официален повод Laughing

# 310
  • София
Темата е дискутирана много пъти, но все пак да се допитам. )

За едно събитие ще съм с обувки с отворени пръсти, по-скоро палеца. Да обувам ли чорапи, или не? (другата събота е, тоест не е много топло времето, а роклята е дълга до долу).

Аз бих ги обула без чорапи  Peace

# 311
За мен по ярки цветове за дрешки ! Обичам да привличам вниманието хахаха  : ))

# 312

Joy
И аз много харесвам, но за съжаление адски неудобно. Моите пръсти са много дълги и става направо комично. А да се увъртя в стелки и подложки хич не ми се струва добра идея Rolling Eyes

Хаха. Моите пръсти не са чак толкоз дълги, но и те се изплъзват до земята чак. Ще трябва да ги напъхам в сандал тип джапанка - с такова между пръстите да стоят мирно Mr. Green

Децата са невероятни! На "наши" мами ли са (твоето го знам)?

# 313
Felicidad, някъде из Фейсбук видях статията ти и снимките - прекрасни са! Споделям всеки ред и мисля по същия начин. И дъщеря ми изглежда по същия начин (надявам се) Blush

Поздрав с нещо, което според мен идеално пресъздава духа на темата и много ми харесва:

Което ми напомня, че все още не намирам свястна рокля, отговаряща на очевидно космическите ми изисквания  #Cussing out

# 314

Общи условия

Активация на акаунт