Клуб ``Без грим, без токчета, без ролки`` 31

• 79 202
  • 723
  •   1
Отговори
# 315
Търсейки една марка, попаднах на сайт с няколко каталога с доста интересни неща. )
Ето да разгледате...)))

http://www.enjoy-fashion.fr/collections-enjoy-fashion-paris-women.htm

# 316

Което ми напомня, че все още не намирам свястна рокля, отговаряща на очевидно космическите ми изисквания  #Cussing out

И моите капризи по темата "рокля" явно са не просто космически , а отвъдВселенски вече . Вероятно още не са криеЙтнали това , което ми е в главата - нито като материя , нито като десен , още по-малко като кройка . Crossing Arms

Бенетон се доближават най-много до мечтаното , но цените ... Whistling

... и още

...а , таЗ блузка смятам да си я направя от шал . Heart Eyes

# 317
Точно този модел с платката отдолу на мен ми стои ужасно. При всеки лек ветрец се издува като балон и изглеждам огромна Laughing
Всъщност, линчувайте ме, ако искате, но смятам, че дълги свободни рокли отиват само на високи слаби жени. Някакъв мит е, че прикриват килограми и оптически удължават силуета.

Найс, в Макс Мара имаше много приятни Whistling

I see you - да, основно от фотографската тема:-)

# 318
Всъщност, линчувайте ме, ако искате, но смятам, че дълги свободни рокли отиват само на високи слаби жени. Някакъв мит е, че прикриват килограми и оптически удължават силуета.

няма никой да те линчува, само искам да добавя - отиват, но на някои високи и слаби. Не и на мен  hahaha
Иначе показаните на Бенетон са страхотни!! Как са цените?

Миналия ден минах покрай бутика на Ескада и се влюбих в една ролкя от витрината, не съм смотана, а  Mr. Green  Въпросът ми е, дали някой е виждал подобни някъде (он- или оффлайн)?  Flutter Роклята ми трябва за сватба  Blush

харесах тази, и тази

# 319
 159лв са роклите от Бенетон, аз си взех синята  Grinning без колана са, той е 49лв, мислех че ще го заместя успешно с един наличен, но не стои хубаво, сега трябва него да го купувам  Tired иначе стоят доста плажно-чувалесто.

# 320
Ами,знаеш ли на какви кранти мязаме,ще прощавате за израза,като се разбалони тази рокля...
Има си някаква магийка и когато е налице,роклята струи божествено от всякакъв ръст.Но обикновено е обратното.
Аз си поръчах една дълга,сега да видим какво ще дойде.Ако се одобря,ще споделя.
Малка мравка,харесаха ми и двете,но първосигнално повече първата.Обаче е много важно как ще стоят на тяло и какви са реално цветовете.И освен това,на фотото всичко е сметнато като осветление и фон,но на пролетна сватба дали няма да тежат тези канелени цветове??

# 321
LilaC, цветовете на живо са по-наситени. На мен ми харесаха моделите заради кройката. Висока и слаба съм, с дискретен бюст  Laughing затова главно ми харесват, а и изглеждат удобни.
Само че не мога да си позволя Ескада на този етап от живота си  Grinning затова търся нещо подобно на тях като кройка/цвят. Кафяво, бежово и пепелно розово много ми отиват (ама съм скромна) въпреки че съм кестенява с матова кожа.

# 322
malka_mravka, на мен втората повече ми допада и ми напомни за тази рокля на French Connection.  Heart Eyes Не знам дали цената те устройва.   Hug

# 323
Темата е дискутирана много пъти, но все пак да се допитам. )

За едно събитие ще съм с обувки с отворени пръсти, по-скоро палеца. Да обувам ли чорапи, или не? (другата събота е, тоест не е много топло времето, а роклята е дълга до долу).

Почти късно се включвам, но да споделя, че аз съм носила такива обувки с чорапи и не е никакъв проблем. Чорапите, разбира се, трябва да са съвсем тънки, в телесен цвят, без удебеление на пръстите и съответно без шев. Изобщо не се забелязва, че си с чорапи, освен ако може би някой не започне да се взира мноого упорито в краката ти!  Wink

Относно детските дрешки (Felicidad, чудна статия!), сега се сещам, че в момента в 1 outlet (бившия Z outlet) са пълни с детски дрешки със смешни цени - панталоните са по 5лв, блузки по 7лв, по изключение, някои неща са на 12лв, ако не ме лъже паметта. Напазарувах за каката известно количество дрешки и ме сърбят пръстите да взема още неща, макар че може да се окаже с гардероб, пълен с излишни дрехи... но те така  действат намаленията, карат те да пазаруваш неща, от които нямаш нужда всъщност.

# 324
  • ...край Дунава
Поздрав с един актуален за тази година цвят Laughing

# 325
malka_mravka, на мен втората повече ми допада и ми напомни за тази рокля на French Connection.  Heart Eyes Не знам дали цената те устройва.   Hug

страхотна е, мерси за предложението, но ми идва скъпа  Hug

Сисли, много хубав аватар  Flutter

# 326
Sisley, много е красива и самата пола. Аз много искам таква и точно с висока талия. Ще ми отива на фигурата, а няма да личи толкова малкото останало коремче от бременността. Някой да е виждал такива по магазините - дълги, с висока талия?

# 327
# 328

Относно детските дрешки (Felicidad, чудна статия!), сега се сещам, че в момента в 1 outlet (бившия Z outlet) са пълни с детски дрешки със смешни цени - панталоните са по 5лв, блузки по 7лв, по изключение, някои неща са на 12лв, ако не ме лъже паметта. Напазарувах за каката известно количество дрешки и ме сърбят пръстите да взема още неща, макар че може да се окаже с гардероб, пълен с излишни дрехи... но те така  действат намаленията, карат те да пазаруваш неща, от които нямаш нужда всъщност.

Dame, имаше ли в аутлета дрешки като за 6 годишно момиченце?  Hug

# 329
  • вятър в маслините, вятър над хребета
Нещо от новата неонова колекция на Promod. Онзи ден минах покрай магазина им и от витрината ме заболяха очите Laughing

Общи условия

Активация на акаунт