Клуб ``Без грим, без токчета, без ролки`` 31

• 79 216
  • 723
  •   1
Отговори
# 330
Понеже Фелисидад  Hug каза вълшебните думички Max Mara , та ето малко за екзалтация  Grinning :

Max Mara Studio

# 331
Оле, влюбих се в тази колекция!

# 332
  • ...край Дунава

Няма кадър, който да не ми хареса Heart Eyes, много добра Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

# 333
  • вятър в маслините, вятър над хребета
Ах, каква красота Heart Eyes

# 334
Добре,че нямам толкова пари,иначе изборът би бил разкъсващо труден.Дрехи за всякакъв случай,пълен набор,и всичките изпипани и идейни.Удоволствие!

# 335

Относно детските дрешки (Felicidad, чудна статия!), сега се сещам, че в момента в 1 outlet (бившия Z outlet) са пълни с детски дрешки със смешни цени - панталоните са по 5лв, блузки по 7лв, по изключение, някои неща са на 12лв, ако не ме лъже паметта. Напазарувах за каката известно количество дрешки и ме сърбят пръстите да взема още неща, макар че може да се окаже с гардероб, пълен с излишни дрехи... но те така  действат намаленията, карат те да пазаруваш неща, от които нямаш нужда всъщност.

Dame, имаше ли в аутлета дрешки като за 6 годишно момиченце?  Hug

Имаше за всички възрасти, естествено от най-хубавите модели има буквално по една-две бройки и вероятността да е точния размер е малка.

# 336
Благодаря ти, аз бях още в петък там и купихме доста неща за сестричето ми. Наистина има страхотни дрешки на супер цени  Crazy Heart Eyes Жалко само, че за моя щурчо нямаше нищо.

# 337
  • София
Понякога ми се носи така, въпреки че трудно се уцелва подходящо време  Laughing

# 338
Farscape, сега, привечер:-)

Днес съм с колело на работа, смятам да го превърна в практика. Утре мисля и на ток да се пусна:)

# 339
Много ми харесва новата колекция на Jus d'Orange

# 340
  • Пловдив / София
Понеже Фелисидад  Hug каза вълшебните думички Max Mara , та ето малко за екзалтация  Grinning :

Max Mara Studio

Зеленото мн. ми харесва, пък и ми отива.
Обаче толкова пари излишни нямам...

В Z OUTLET за деца наистина има мн. хубави дрешки за малко пари за разлика от тези за възрастните.
Пълни боклуци. Там и в Манго винаги влизам да зяпам и нищо никога не съм си купила. На Манго са им супер нестандатри кройките. Или поне за мен са такива.
И друго има при тези марки среден клас. На манекен, на витрина стои хубаво, като го доближиш и пипнеш, в повечето случаи някаква отвратна материя.
Както и да е. Излях си болката. Това е, защото в последно време нищо никъде не мога да харесам и да си купя.
А вчера махнах от гардероба си една купчина ненужни парцали. Simple Smile и се чувствам по-лека.

# 341
Farscape , страхооотна снимка си открила . Така бих ходила ежесекундно , пък ако и светлината е такава около мен . Heart Eyes Подобно яке изпуснах в H&M , беше и на добра цена - около 70 лв. , чудна имитация на кожа . Crossing Arms

Продължавам , безуспешно , да търся хубави дънки и панталон тип "цигара" .

За материите съм напълно съгласна , fam . Пипнеш и се откажеш . Whistling И вече проблема е почти навсякъде , за това , като открия лен или качествен памук и грабвам без да издребнявам за кройки и цветове.

# 342
Влюбена съм Heart Eyes

# 343
Да, това с материите е много неприятна тенденция напоследък. И то не само при средния и нисък клас марки. Виждала съм рокля за 600 лв, която прилича на ушита от перде.  Tired

# 344
  • Belgium
Аз напоследък съм влюбена в роклите на Каren Millen и Elizabetta Franchi  Heart Eyes

http://www.karenmillen.com/dresses/dept/fcp-category/list

http://www.elisabettafranchi.it/blog/index.php/category/collection-en/?lang=en

Общи условия

Активация на акаунт