Клуб ``Без грим, без токчета, без ролки`` 31

• 79 140
  • 723
  •   1
Отговори
# 210
  • Пловдив / София
Ох, напоследък и в темата не съм влизала и нищо не съм си купила. Само боклуци по магазините има. Нямам настроение за пазаруване. Друга вълна и др. грижи ме тресат.
На Великден отиваме в Истанбул и в момента чета тази тема и организирам. Освен това събота и неделя вече започнах лекции. И нямам време.

Та, на 29.04 сме на сватба. Роклята е готова от януари. Нищо особено, люляков цвят, до коляното, изчистена. Обаче обувки не мога да намеря. Хем да не са прекалено високи, хем и не съвсем ниски, хем хубави, хем не мн. скъпи, щото няма да ги нося по др. повод. Crazy

Та така. Хубави неща сте показали.

# 211
И аз съм на сватба на 28.04. ) Роклята я показвах във фейс, маслено зелено е. За сега съм се спряла на обувки и чанта цвят nude. Само остава и аз да намеря нещо сравнително на удобен ток, защото на кокили не мога да се качвам. )

това е цвета и малка част от роклята. )

# 212
  • Belgium
Нана, много интересен блог имаш наистина, ако се заженя, ще те моля да ми направиш една картичка  Laughing

Ето ги моите обувки, но предупеждавам, че не са особено кежуъл  Laughing

# 213
Лу, чудни са. ))))
Аз така и не мога да си представя обаче да се обуя в подобно нещо.
Предпочитам естествени материи. ) Тъкмо вчера си харесах едни чудни пантофки, естествена кожа, но ще се почудя малко. )

# 214
  • Belgium
Мирама, честно казано не спарват, въпреки материята.

Определено не са за всеки ден, а по-скоро като акцент от време на време.

Естествената кожа за обувки и чанти винаги е си остане най-добрият вариант.  Laughing

# 215
И аз съм на сватба, даже съвсем скоро - другата седмица. Ще импровизирам в последния момент. Не мога да сглобявам тоалет 3 месеца предварително.

Лу, тези пантофки на Бел определено не са за темата Laughing Единственото им кежуъл е, че са гумени Laughing Ама ти не се ли ожени?! Когато започнах да пиша в тази тема преди година-две помня, че се обсъждаше твоята сватба. Или бъркам Rolling Eyes

# 216
Лу, о, да, напълно ясно е, че няма как да се носят всеки ден. )
Едно време по пазарите продаваха такива гумени балеринки. ))))) е, разбира се далеч от качеството на показаните от теб. ) просто се сетих за тях.)

# 217
  • Belgium
Фелисидат, срам не срам, но защо на Бел?  Blush

За объсждането на моята сватба честно казано нямам спомен  Rolling Eyes

Но с нашите изисквания да не е традиционна и т.н. скоро няма да се организираме  Wink

# 218
Бел е героинята от Красавицата и звярът. Бел от belle=хубава

# 219
  • Кацнала на едно дърво.
Тази рокля! И чантата също.  Grinning

Хубаво е да има сватби, около мен само разводи - но нали влизам в онази възрастова група, на средната възраст. Laughing

# 220
  • вятър в маслините, вятър над хребета
Роклята Heart Eyes. Минавам и без чанта Grinning

# 221
Тялото. Минавам и без роклята. Чанта пък изобщо не ми трябва Joy

# 222
Лу, зависи от нестандартното! Моята малко по-нестандартна организирах за 1 месец, за след 2 месеца. На моя приятелка тематичната нестандартна сватба сме почнали от сега да я организираме, за след 2 години Crazy

След 3 месеца съм на  горска сватба, тоалета още е голям въпрос, заради баланса хем да е като за сватба, хем да не е прекалено, за да се вписва в тема.

И пастелите, и неоните ми харесват много! Особено след като установих, че напоследък купувам предимно сиви дрехи. Не нарочно, просто все нещо в сиво ми хваща окото. И се разписах с неониращи фюша балерини/мокасини и чанта.

# 223
Тялото. Минавам и без рок..
.
вземи нейното И ми изпрати твоето И 4антата!

# 224
Хаха, so what?, имаме сделка. И рокля ще ти купя ако искаш Laughing Не, нека я оставим за Василиса, тя си я пожела Laughing

Общи условия

Активация на акаунт