ВЪПРОСИ към модераторите и администраторите

• 52 491
  • 782
  •   1
Отговори
# 105
  • Sofia
За 2012 не е добавено изключението, тъй като е новосъздаден подфорум.
От следващия месец ще сработи.

# 106
  • София
Тук пише Василий Данаилов http://www.alo.bg/396479
Тук НаИден http://www.moreto.net/ads2.php?n=132614&p=11
А в темата Васко Георгиев Иванов

И на трите места банковата сметка е една и съща.
Надявам се да се изяснят фактите Peace
Не съм обърнала внимание на сметките. Да се надяваме, че ще се изяснят нещата.

# 107
Здравейте,

Бих искала да изтриете профила ми! Предварително ви благодаря!

Поздрави

# 108
  • София
Бихте ли ни казали, защо е възложен бан на потребителя PinkPanther и дали е окончателен?

# 109
Публикуване на референтен код извън темата за iherb.
Продължаващо предписване на лечения въпреки отправени предупреждения.
Приписване на лечебни свойства на хранителните добавки (подвеждаща информация според БАБХ).

# 110
Окончателен ли е бана на PinkPanther?

# 111
Здравейте!

Искам да ви попитам, къде мога да публикувам молба за помощ? Изпаднах в много тежко финансово положение и моля, ако е възможно мами от форума да ми помогнат с дрешки и обувки за сина ми, който все още няма 3г. Много ми е неудобно и срамно, но преглътнах гордостта си и реших да поискам помощ.

# 112
Mamma , известно е , че във въпросната  тема/а и не само в нея/ се дискутират основно свойствата и действията на хранителните добавки . И препоръки и съвети за справяне със здравословни проблеми се дават от почти всички пишещи там,не само от Pink Panter . Това автоматично означава , че  "виновните" сме доста повече, а не  само той.
Мисля, че отношението към Pink Panter в този случай e несправедливо и Ви моля да отмените забраната му.

# 113
  • София
Здравейте!

Искам да ви попитам, къде мога да публикувам молба за помощ? Изпаднах в много тежко финансово положение и моля, ако е възможно мами от форума да ми помогнат с дрешки и обувки за сина ми, който все още няма 3г. Много ми е неудобно и срамно, но преглътнах гордостта си и реших да поискам помощ.
Евентуално в подфорум Благотворителност.

# 114
Mamma , известно е , че във въпросната  тема/а и не само в нея/ се дискутират основно свойствата и действията на хранителните добавки . И препоръки и съвети за справяне със здравословни проблеми се дават от почти всички пишещи там,не само от Pink Panter . Това автоматично означава , че  "виновните" сме доста повече, а не  само той.
Мисля, че отношението към Pink Panter в този случай e несправедливо и Ви моля да отмените забраната му.

Няколко пъти отправях публично предупреждения и изрично писах, че повече няма да се правят компромиси.
Пускането на кодовете за отстъпка извън темата за iHerb даде допълнителна тежест - това също многократно е обсъждано и достатъчно пъти съм писала предупреждения. Потребител, който от толкова отдавна пише в темата, е невъзможно да не е запознат с условията и публикуването на кодовете извън темата се счита за съвсем тенденциозно.
В случай, че има други потребители, които си позволяват да публикуват кодове извън темата или да назначават "лечения", моля, използвайте линка Информирай модератор.

# 115
# 116
Здравейте екип на БГ мама, направих си регистрация, но не получавам мейл за активиране на профила си.
Проверих и спам...но подобно писмо няма. Направих и повторно изпращане на мейл за активация, но отново нищо.
Къде бъркам и как мога по аллтернативен начин да активирам профила си?

# 117
Сбъркали сте изписването на ел. поща - няма поща @avb.bg

Кликнете върху Вход, изберете линка Активация на акаунт.
Попълнете потребителското си име, с което сте се регистрирали, валиден е-мейл адрес и паролата, която сте заявили при първоначалната регистрация.

# 118
Mamma не може ли да помилвате PinkPanther, той вече ще знае  Praynig
Бих могла да поема и лична отговорност да го следя и да го подсещам за забраните
(редовно го правя на лични с другите потребители в случай, че видя някой, който си е сложил кода в подписа).
Със сигурност участието на PinkPanther във форума не е заради кодовете - той просто обича да помага  Hug

# 119
От както форума е променен имам няколко дребни проблемчета,които ме дразнят.Единя е,че при всяко влизане трябва да въвеждам име и парола,даже и да натисна,,продължителност на сесията'',че искам да продължи 9999мин.при следващо влизане пак ми иска парола и име,преди не беше така.И нещо друго,което ми е трудно да обясня,но ще опитам:влизам например в ,,обновени теми''немога да придвижвам страницата надолу-нагоре от стрелките на клавиатурата ми,преди ставаше,като кликнех някъде на екрана си и придвижвах нормално от стрелките на кл-турата,сега се налага задължително да движа страницата от стрелките в дясно.Ей това са неудобствата ми,не са болка за умиране,но си ме дразнят и реших да питам по вещите от мен Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт