ВЪПРОСИ към модераторите и администраторите

• 52 681
  • 782
  •   1
Отговори
# 120
Сбъркали сте изписването на ел. поща - няма поща @avb.bg

Кликнете върху Вход, изберете линка Активация на акаунт.
Попълнете потребителското си име, с което сте се регистрирали, валиден е-мейл адрес и паролата, която сте заявили при първоначалната регистрация.
Направих тази процедура и получих празен мейл. В него няма код за активация...
Това е първият форум който ми създава подобни проблеми при регистрация...
При опит да поискам нов мейл ми съобщиха че мейла ми се ползва от друг потребител...

# 121
Mamma не може ли да помилвате PinkPanther, той вече ще знае  Praynig

И аз моля  Praynig

# 122
  • пловдив
Моля модератор да изтрие този пост  Praynig Явно по грешка е натиснат дълъг интервал.... Цитирала съм съкратения вариянт на поста веднага след него за да запазя имфото.
Благодаря за бързата реакция   bouquet

Последна редакция: пт, 09 мар 2012, 19:51 от antom

# 123
Сбъркали сте изписването на ел. поща - няма поща @avb.bg

Кликнете върху Вход, изберете линка Активация на акаунт.
Попълнете потребителското си име, с което сте се регистрирали, валиден е-мейл адрес и паролата, която сте заявили при първоначалната регистрация.
Направих тази процедура и получих празен мейл. В него няма код за активация...
Това е първият форум който ми създава подобни проблеми при регистрация...
При опит да поискам нов мейл ми съобщиха че мейла ми се ползва от друг потребител...

Пишете ми на mamma (at) bg-mamma.com (at заменете, разбира се с @), като в писмото напишете името, с което сте се регистрирали тук.

# 124
  • София
Mamma , известно е , че във въпросната  тема/а и не само в нея/ се дискутират основно свойствата и действията на хранителните добавки . И препоръки и съвети за справяне със здравословни проблеми се дават от почти всички пишещи там,не само от Pink Panter . Това автоматично означава , че  "виновните" сме доста повече, а не  само той.
Мисля, че отношението към Pink Panter в този случай e несправедливо и Ви моля да отмените забраната му.

Няколко пъти отправях публично предупреждения и изрично писах, че повече няма да се правят компромиси.
Пускането на кодовете за отстъпка извън темата за iHerb даде допълнителна тежест - това също многократно е обсъждано и достатъчно пъти съм писала предупреждения. Потребител, който от толкова отдавна пише в темата, е невъзможно да не е запознат с условията и публикуването на кодовете извън темата се счита за съвсем тенденциозно.
В случай, че има други потребители, които си позволяват да публикуват кодове извън темата или да назначават "лечения", моля, използвайте линка Информирай модератор.
Много Ви моля, да отмените забраната, защото мисля, че PinkPanther е допуснал неволна грешка, понеже е притеснен(има напоследък лични проблеми-жена му е болна), още повече самият той е стожер на всички ваши разпореждания, където може да се види от тук: http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=497946.msg15490232#msg15490232
Може би трябва да се напише много ясно, че публикуване на кодовете извън темата е строго забранено (търсех някъде конкретно и ясно да пише, но не можах да намеря). Дано да преосмислите решението си.

# 125
  • Стара Загора
Mamma не може ли да помилвате PinkPanther, той вече ще знае  Praynig
Бих могла да поема и лична отговорност да го следя и да го подсещам за забраните
(редовно го правя на лични с другите потребители в случай, че видя някой, който си е сложил кода в подписа).
Със сигурност участието на PinkPanther във форума не е заради кодовете - той просто обича да помага  Hug
И аз подкрепям  Praynig Praynig Praynig

# 126
Не е нужно да пишете. Ако решението е крайно, дори и 20 човека да пишат, няма да го променят.
В понеделник ще изтече ограничението.
Всяко последващо нарушение на правилата обаче, не само от този потребител, а от всеки, пишещ в темата за iHerb (поставяне на код в подписа, публикуване на референтни кодове извън темата, твърдения че хранителните добавки лекуват и заместват назначено лечение), ще бъде санкционирано с окончателна забрана за писане.

Относно правилата за темата - началната публикация на темата се оформя от пишещите в нея.
Публикуването на рефертни кодове в сайта е забранено от общите правила.
Приписването на лечебни свойства на хранителни добавки е дефинирано като подвеждаща информация от БАБХ.
За назначаването на лечения онлайн не е необходимо да се посочват закони и правила - против всякакви етични норми е.
Ако това не е ясно за списващите темата, то добавете го ясно в първата публикация на темата.

# 127
Благодаря ви много. Аз чета често това което Пинки пише и за мен той е мнг ценен. Понеже превежда публикации и просто казва кое как действа.
Ще се радвам да видя днес нещо написано от него!

# 128
  • София
Честит празник!

Евелина, по този въпрос вече съм писала в нарочната тема, в която обсъждаме промените.

БГ-Мамма няма и не е имала мобилна версия. Ще се сдобие и с такава. Засега обаче е оптимизирана за компютри с разделителна способност от 1024 пиксела ширина нагоре.
Няма проблем и при браузване със смартфон и таблет (пробвах с Nokia C5, Nokia 5800, iPhone и iPad).
Има обаче wap версия, която може да ползвате чрез адреси

http://www.bg-mamma.com/index.php?wap2
http://www.bg-mamma.com/index.php?imode

Много благодаря за разяснението Simple Smile

# 129
Защо един и същ потребител ми излиза с различен ник и аватар , в зависимост от това дали съм се логнала или не ?

# 130
Явно си ги е променил съвсем скоро.
На гостите се показва кеширана информация, която се обновява периодично. След малко време вече ще се вижда обновената информация и от гости (нелогнати).

# 131
Благодаря !  bouquet

# 132
Не зная дали е тук мястото да пиша, но имам проблем с влизането във форума!!!
Налага се по 10 пъти да натискам бутона refresh, докато ми зареди страницата....

# 133
1. Изчистете кеша на браузера.

2. Пишете с какъв браузер сте - вид и версия.

3. Изписва ли някакво съобщение за грешка?

4. Предполагам сте с операционна система Windows.
Направете това:

1. Натиснете бутона START
2. От менюто посочете RUN.
3. В отворилия се прозорец напишете cmd и изберете OK
4. Пред вас се отваря Command prompt, в който трябва да запишете
следната команда и да натиснете Enter:
ping www.bg-mamma.com -n 10
5. След като се появят последователно 10 реда, щракнете в празното черно пространство с десен бутон на мишката и изберете Select All
След като сте маркирали цялото съдържание, щракнете отново с десен бутон на мишката в полето на маркирания вече текст.
6. Отворете пощенската си кутия, като в полето за съобщение щракнете с десен бутон и изберете Paste.

Изпратете всички данни и кратко описание на проблема на е-мейла ми (видим е в профила ми)

И още веднъж:

1. Натиснете бутона START
2. От менюто посочете RUN
3. В отворилия се прозорец напишете cmd и изберете OK
4. Пред вас се отваря Command prompt, в който трябва да запишете
следната команда и да натиснете Enter:
tracert www.bg-mamma.com
5. След като се появят последователно няколко реда, щракнете в празното черно пространство с десен бутон на мишката и изберете Select All
След като сте маркирали цялото съдържание, щракнете отново с десен бутон на мишката в полето на маркирания вече текст.
6. Отворете пощенската си кутия, като в полето за съобщение щракнете с десен бутон и изберете Paste.
Изпратете всички данни и кратко описание на проблема на пощата ми.

# 134
Към кого трябва да се обърна, за да внесе корекция в Събития?

Общи условия

Активация на акаунт