Борбата с рака - духовното оцеляване и физическото преодоляване - 27

• 81 579
  • 723
  •   1
Отговори
# 120
  • Пловдив
Честит празник, мили приятелки!  bouquet
Много здраве и усмивки на всички!

Mushista, много ти е хубав блога, много интересна информация. Не мога да ти помогна с информация, но ви пожелавам успех!

# 121
Честит празник дами, бъдете най-красивите и желани жени и най-обичаните мами, пожелавам го и на себе си!Благодаря за гостоприемството , ще се възползвам от него всекидневно защото горещо ще имам нужда от вашите съвети и препоръки.Утре ще разкажа по подробно за себе си и моето раче, а сега ви пожелавам весело доизкарване на празника.

# 122
Честит празник, мили приятелки!  bouquet
Много здраве и усмивки на всички!

Mushista, много ти е хубав блога, много интересна информация. Не мога да ти помогна с информация, но ви пожелавам успех!

Благодаря, vanichka75, дано успее да стигне до повече хора, които имат нужда от него!  bouquet

# 123
здравейте,мили момичета!както винаги със закъснение,но от все сърце ви честитявам женски празник и желая здраве и много усмивки на вашите лица!  bouquet Hug

# 124
  • В царството на игрите:)
Привет, на мен блога също много ми хареса! Стана ми мъчно, защото знам, че както е тежко да си болен, така също и да бъдеш подкрепата, когато самия ти не знаеш на кой свят си Rolling Eyes Прочетох и за храните - равносметката е, че май въобще не се храня здравословно Thinking
Вчера наистина се видях с д-р Спиридонов и докато го чаках толкова ме беше страх, че се тресях направо. Прегледа ме обстойно и каза, че всичко е наред, но в сравнение с предния път се е появил един ЛВ. Както взеха да ми растат ЛВ, да не вземе и цица да ми поникне Joy
Ще се видим с него през май, когато трябва да направя скенер на торса.
Снощи изкарах много приятна вечер в един руски клуб "Болшой". Доста скъп, но приятен Simple Smile
Сега ми предстоят две вечери с рождени дни, та не знам дали ще заредя батериите, но поне купона ще тече Mr. Green newsm24

Последна редакция: пт, 09 мар 2012, 15:27 от AnMary

# 125
И аз да се отчета...
Днес правих контроли и както обикновено съм в цветущо здраве и прекрасно настроение! Отличничка по всички показатели! bowuu

# 126
Привет, на мен блога също много ми хареса! Стана ми мъчно, защото знам, че както е тежко да си болен, така също и да бъдеш подкрепата, когато самия ти не знаеш на кой свят си Rolling Eyes Прочетох и за храните - равносметката е, че май въобще не се храня здравословно Thinking
Вчера наистина се видях с д-р Спиридонов и докато го чаках толкова ме беше страх, че се тресях направо. Прегледа ме обстойно и каза, че всичко е наред, но в сравнение с предния път се е появил един ЛВ. Както взеха да ми растат ЛВ, да не вземе и цица да ми поникне Joy
Ще се видим с него през май, когато трябва да направя скенер на торса.
Снощи изкарах много приятна вечер в един руски клуб "Болшой". Доста скъп, но приятен Simple Smile
Сега ми предстоят две вечери с рождени дни, та не знам дали ще заредя батериите, но поне купона ще тече Mr. Green newsm24

Благодаря за мнението ти! За мен е много важно да знам, че информацията там е наистина полезна и колкото и ние, подкрепящите да сме силни, нека не забравяме, че борещите се - вие сте тези, които минавате през ада както психически, така и физически! Пожелавам ти здраве и много още такива прятни вечери!   bouquet

# 127
  • София
 Hug Миленче, що ще рече, че ти се е появил ЛВ  Embarassed

Hug Само така, отличничке Сисссс

Май ред е и на Хули да се отчете с отлични резултати   newsm10

# 128
  • София
Сиско, чудесни новини мила! Целувам те.   love001
А пък, честно да си призная на мен хич не ми се чете за рак, за химиотерапии и тем подобни. Въобще не искам да се връщам назад във времето и да си припомням ада през  който преминах. Когато седна на масата не искам непрестанно да си мисля какво трябва да ям и да пия. Ям и пия каквото ми е сладко, а не каквото трябва! Laughing Има много по-приятни неща за които да си мисля и за които да мечтая. Сигурно за някои поведението ми е укорително, но това чувствам и това споделям с вас. Настроението ми е вече пролетно и очаквам с нетърпение времето на моето далечно задокеанско пътуване! Обичам ви момичета!

# 129
Сиссссс,радвам се за теб!все така да "ходиш в отличнички"!дай Боже всекиму! Praynig Peace Hug

# 130
Хубаво е като е хубаво! Браво момичета за добрите резултати  bouquet Няма да питам как сте изкарали докато сте ги получили - знаем се. Все така да бъде во веки веков :peace:

# 131
Браво Сисанке!!! Знаеш ли как обичам отличниците!?!?! Мноооого!   love001 newsm10 newsm51

# 132
Здравейте момичета,
не знам къде да попитам, защото докторите не дават много информация.  Confused
Може ли някой да ми каже тези инициали T3N1M0 и означение Г 2 какво точно означават.
Ще има предоперативна химиотерапия, операция, при която ще се махне цялата гърда и последващото лечение подлежи на обсъждане.  легендата, която сте дали на първа страница разчетох инициалите, но не мога да си обясня тяхното значение. И по-скоро това N1, което все пак показва наличието на някакви метастази. Стадий IIIA, в който попада този лечим ли е? Ох, дано не звучи объркано. Днес това прочетох за моя много близка и сега искам по всякакъв начин да съм й от полза. Благодаря ви предварително!

# 133
И аз да се разпиша  Simple Smile
Мина на майчето и 2 химия, косата й започна много да пада и сега е с прическа 0 номер. Самата тя се чувства по-добре. Купих и една кърпа за глава, другата седмица ще я водя за перука.
В онкото има някаква нова организация-първо се регистрираш, после преглед и вливане. Там където беше чакалнята пред 21 кабинет не може да се влиза там седят сестрите, всички дружно чакат пред регистратурата.
За 3 химия-не искат изследвания от други лаборатории, ще се правят там на място без да се минава през 21 кабинет. С изследванията направо на вливане. И химията ще бъде точно на 21 ден от предишната  Simple Smile
Браво на всички с ОТЛИчници  Hug
И аз изчетох блога  Hug много сили ти желая. Все едно всичко аз съм го написала.
Зара, къде си  Hug

# 134
"Добре дошли" на новите момичета.....
В сряда ми беше втората химия -  Sickщях да си изповръщам червата след нея , ама вече се освестих и отпразнувах празника тази вечер  smile3501

Общи условия

Активация на акаунт