ВЪПРОСИ към модераторите и администраторите

• 52 475
  • 782
  •   1
Отговори
# 90
Напротив, всичко си беше съвсем шеговито от начало до край.
...хаха...
Да, и на мене ми беше много смешно.  Laughing

# 91
Искам да питам можели модераторите да дават информация за някой потребител защо е получил бан и колко време ще е с бан?

# 92
  • Кори Селести
Причината за ограничаване на достъп се показва, когато потребителят се опита да влезе във форума.
Ако има срок на забраната,  също обикновено е изписан там.

# 93
Получих съобщение от същество, за което предполагам, че е с лабилна психика и ограничени умствени възможности, което гласи:

ReNiDimitrova_86
Регистриран

Публикации: 0

Профил Ел. поща Лично Съобщение (Offline)

(Без заглавие)
« Изпратено до: катюнгелче : Ср., 07 Март 2012, 16:26 »
   Отговори с цитат Отговор Изтрий това съобщение
Здравей,
искам да споделя с теб моят блог,в който можеш да намериш полезна и интересна информация за теб.надявам се да те заинтригува.също така бих се радвала да чуя мнението ти за него и предложения за теми,които  да разгледам за напред http://***.com/  Wink bouquet

Не познавам това същество, не съм контактувала с него и не знам защо мисли, ако изобщо владее мисловният процес, че темата за мозъчен кръвоизлив ме интересува. Какво се прави в такива случаи, очевидно е, че съществото се нуждае от спешно лечение.

Последна редакция: чт, 08 мар 2012, 15:35 от Reza

# 94
  • Варна
катюнгелче не го приемай лично. Laughing И на мен ми прати преди няколко дни такова съобщение, само че темата беше "око от епруветка". Предполагам че си прави реклама на блога.

# 95
Хексе, същото същество ли ти писа ? Ако е така, може би има надежда, че не ми се е лепнало някое изкукуригало....., пази Боже Praynig
Благодаря ти !!!   bouquet
Само че надали ни е писало едно и също куку, моето е регистрирано вчера в 16.15 и последно е било на линия в 16.29.
Моля, ако и други са били полазени да споделят !  bouquet

# 96
  • Варна
Същото е:
здравей,
искам да споделя с теб моят блог,има интересни и любопитни статии,които може да ти харесат Simple Smile http://***.com/

Последна редакция: чт, 08 мар 2012, 15:36 от Reza

# 97
Ох, ами тогава, извинявам се Embarassed Но, която и да си,  ReniDimitrovaD , не е възпитано да заговяряш непознати хора с теми за болести и неприятни неща, освен ако не се нуждаеш от помощ. Това е като да те събудят в 3 през нощта за да ти предложат застраховка " живот ".
Хексе,  Hug
Дали и други са получили ?

# 98
  • София
Въпрос към модераторите - защо броят на публикациите ми е ''заседнал'' на 53 и не мърда? Новите ми отговори изобщо не са отбелязани.

Благодаря Simple Smile

# 99
  • София
Въпрос към модераторите - защо броят на публикациите ми е ''заседнал'' на 53 и не мърда? Новите ми отговори изобщо не са отбелязани.

Благодаря Simple Smile
.:: Моля, не пускайте тема "ЗАЩО НЕ МИ СЕ ПРОМЕНЯ БРОЯТ НА  … ЦИИТЕ? " ::.

Форуми, в които броят на мненията СЕ отчита:

Благотворителни акции, помощ за сираци, социално слаби и болни дечица
Сдружение "Настоящи и бъдещи майки"
Майки (бъдещи и настоящи)
Кърмене и захранване на бебетата
Хранене с млека за кърмачета и преходни млека, захранване
Искам бебе
Проблемно забременяване
Рискова бременност
Близнаци
Родители в чужбина
Подфоруми с онлайн консултации
Нашите деца
Детски ясли и градини
Деца в училищна възраст
Деца с увреждания и хронични заболявания
Интеграция на деца с увреждания
Недоносени дечица
Осиновяване, осиновители
Осиновени
Родители, отглеждащи сами децата си
Родители, преживели загуба

Във всички останали подфоруми броят на мненията НЕ СЕ отчита!

Не съм разглеждала всичките ви мнения, от последната страница - "Красива мама" и "Родители по градове". Там мненията не се отчитат.

# 100
  • София

Не знаех, грешката е моя. Благодаря  bouquet

# 101
Мисля, че трябва да се обърне внимание на тази тема http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=645832.msg21361206#new
Авторът не посочва никакви документи, експертизи и пр., което би могло да се тълкува като невярна информация или начин някой да изкара някакви лесни пари. Надявам се да не е така, но смятам, че за такива сериозни неща трябва да се прилагат документи. Хърмаяни и Фейщица са се опитали да обяснят тези неща, но без резултат  Peace

# 102
  • София
Диамантче, аз преместих темата от благотворителния подфорум в Клюкарника.
Надявам се, че ще приложат каквото е необходимо. За съжаление ние модератори и администратори не можем да направим нищо повече.

# 103
Тук пише Василий Данаилов http://www.alo.bg/396479
Тук НаИден http://www.moreto.net/ads2.php?n=132614&p=11
А в темата Васко Георгиев Иванов

И на трите места банковата сметка е една и съща.
Надявам се да се изяснят фактите Peace

# 104
Извинете тъпия ми въпрос, но тъй като поддържаме отчетната си тема, няма ли някакъв вариант от тези общи профили да може да се редактира публикацията с темата за по-дълго време от 24 часа. Сега искам да нанеса разни данни, а вече не мога. Разни други мами искат да помогнат с оформлението на темата, но край - мандалото лопна днес следобед.
Все ми се струва, че преди май можехме да редактираме по-дълго време и да оправяме в темата това-онова. Все пак става дума за права на такъв общ профил, откъдето само се пускат и редактират темите, т.е. това е единствената му функция.

Благодаря.

Общи условия

Активация на акаунт