ВЪПРОСИ към модераторите и администраторите

• 52 457
  • 782
  •   1
Отговори
# 75
CTRL и плюс натисни едновременно

# 76
Олееееееееееееееееееее ... .Страхотна си, Благодаря ти  Hug Hug Hug Hug Hug Hug

# 77
Бих искала да попитам защо с Мозила ми изчезват цитатите от полето за отговор ?
Давам вмъкни цитат , излиза и след секунди изчезва ?
Това отскоро ми се случва .

# 78

С каква версия на Мозила сте?

Аз работя с Мозила и не съм наблюдавала подобен проблем.
И сега тествах.

# 79

С каква версия на Мозила сте?
Аз работя с Мозила и не съм наблюдавала подобен проблем.
И сега тествах.

С Firefox 8 .

# 80
Здравейте, защо не мога да пусна обява в раздел обяви- под форум - продавам. Четох темата за забраните, правилата и ограниченията и там сте написали че "Достъп до този форум имат само потребители с ранг от Новак нагоре (т.е. с поне 1 мнение във )."

Предварително Ви благодаря за оказаната помощ

# 81

Следващото изречение от същите правила дава отговор на въпроса Ви.

Достъп до този форум имат само потребители с ранг от Новак нагоре (т.е. с поне 1 мнение във форум-системата).

Теми и мнения могат да публикуват само потребители с ранг от Ентусиаст нагоре (т.е. с над 50 мнения)

# 82
  • София
На езика ми е да питам - получих съобщение, което си е откровен спам. На кой се предполага да репортна това (опитах се да пратя съобщение на администратора, но при него тази функция е изключена очевидно)?

# 83
  • Ænima/Albuquerque
На езика ми е да питам - получих съобщение, което си е откровен спам. На кой се предполага да репортна това (опитах се да пратя съобщение на администратора, но при него тази функция е изключена очевидно)?

Пиши на Tatti.   Peace

# 84
Добър ден,
Тъй като не мога да ви отговарям в темата, нито на лична, пиша ви тук. Бих желала да знам на какво основание ми отправяте заплахи за бан вече втори път? Ако правилата не се спазваат от самите модератори, тогава кой да ги спазва? Само защото забелязах че в аватара ви има надпис на английски? Това кое правило от форума е? Много добре знам правилата на този форум и на много други в Интернет и не ги нарушавам.
Вие разбира се можете и да ме баннете, но ще бъде жалко за екипа и за всички фенове на Великолепния век, тъй като аз поемам половината работа в правенето на субтитри всяка седмица. А с пускането на темата за Листопад и Икеа ще трябва да се заеме някой друг.
Приятен ден.

П.П. Моля админите да вземат отношение към случая. В последната тема 31 на "Великолепният век", стр. 47 и 48

# 85
  • Кори Селести
Разбира се, че може да ми пишете лично съобщение.
Не виждам проблем.

Бихте ли ми посочили точката от Правилата на форума, в която се казва нещо за надписите в аватарите?

Пътьом може да преговорите на какъв език трябва да се пише в този форум, какви са правата на потребителите и модераторите и да помислите дали наистина има нужда от цялата тази история, след като всъщност съвсем нормално се разбрахме с въпросния потребител на лични съобщения и там всичко е ясно.

На никого не е било забранено да пише, нито ще бъде, след като се прави на български език, тъй като това е български форум.

Последна редакция: чт, 08 мар 2012, 12:15 от Reza

# 86
Бихте ли ми посочили точката от Правилата на форума, в която се казва нещо за надписите в аватарите?

Пътьом може да преговорите на какъв език трябва да се пише в този форум, какво са правата на потребителите и модераторите и да помислите дали наистина има нужда от цялата тази история, след като всъщност съвсем нормално се разбрахме с въпросния потребител на лични съобщения и там всичко е ясно.

На никого не е било забранено да пише, нито ще бъде, след като се прави на български език, тъй като това е български форум.

Забележката ми относно надписа на английски в аватара ви беше шеговита и нямаше нищо общо с правилника. Точно заради нея ме заплашихте два пъти с бан, на което ви отговорих, че с нищо не съм заслужила подобна заплаха, Да не говорим, че го направихте изключително грубо, разбира се, това вече в сферата на етиката, която също е част от форумните правила и въобще човешките взимотношения.
Четейки ви, човек ще си помисли че правилата не важат за вас и можете да правите в този форум каквото ви хрумне, без да се съобразявате с никой. Това е всичко, което исках да кажа по въпроса.

# 87
Здравейте пише ви потребител magi mei опитвам се да влезна в профила си но ми изкарва да влезна с регистрацията на колегата понеже му я правих на мой имейл защото той нямаше тогава такъв.Сега когато се опитвам да влезна не ми позволява системата дава само неговите данни.Пуснах потвърждение за нова парола и пак излиза за неговият вход.Моята регисрация е правена преди години и винаги съм влизала с нея.Ще бъда благодарна на съвет как да постъпя.Единственно имам достъп с мойта регистрация от компютъра в къщи ,но той е със запаметена парола.

# 88
  • Кори Селести
Напротив, всичко си беше съвсем шеговито от начало до край.

Нали всъщност, вие споменахте за "...новото поколение форуми, там потребителите могат да банват модераторите и даже админите, ако нещо се провинят."

хаха

Мисля, че изяснихме въпроса, никой не е и няма да бъде баннат, тъй че пожелавам ви прекрасен и спокоен ден.

bouquet

# 89
  • Кори Селести
Милена Попова, опитайте да изчистите кеша на браузъра и пробвайте пак.
Погледнах профила, не би трябвало да имате проблем при влизане.

Общи условия

Активация на акаунт