ВЪПРОСИ към модераторите и администраторите

• 52 423
  • 782
  •   1
Отговори
# 60
Линковете не са "изядени", не е някаква грешка, а са съкратени визуално, тъй като са по-дълги от ширината на прозореца.
Линковете са съвсем напълно функционални и работещи и като цъкнете върху тях се зареждат страниците. По подразбиране в повечето браузери отварянето се случва в нов прозорец или подпрозорец, в зависимост от настройките на браузера.

Не е нужно да маркирате и да копирате линковете. Просто цъкнете на тях.
Ако желаете нещо точно специфично,  в зависимост от браузера и желанието Ви, може да кликнете върху линка с десен бутон на мишката и да ползвате:

Copy link address
Copy link location
Copy shortcut
Копирай адреса на връзката

Open link in new window
Open link in new tab
Отваряне в нов прозорец
Отваряне в нов подпрозорец

# 61
Мамма, благодаря!
Преди да пиша, като кликнех на линковете даваше грешка. Сега са ок и работят.

# 62
  • София
Здравейте,
Честит 3-ти март!
Моля администраторите да възстановят възможността да се влиза в профилите ни през телефони. След като променихте визията на сайта, не мога да си вляза в профила, не ми разрешава да ползвам падащите менюта на лентата: "Бременност и раждане; За бебето и детето... и т.н."
Ползвам телефона си постоянно и ще се радвам да имам отново тези функции.

Благодаря предварително!

# 63
Честит празник!

Евелина, по този въпрос вече съм писала в нарочната тема, в която обсъждаме промените.

БГ-Мамма няма и не е имала мобилна версия. Ще се сдобие и с такава. Засега обаче е оптимизирана за компютри с разделителна способност от 1024 пиксела ширина нагоре.
Няма проблем и при браузване със смартфон и таблет (пробвах с Nokia C5, Nokia 5800, iPhone и iPad).
Има обаче wap версия, която може да ползвате чрез адреси

http://www.bg-mamma.com/index.php?wap2
http://www.bg-mamma.com/index.php?imode

# 64
защо не мога да публикувам в темата за дразнещите свекърви?
за всички останали теми нямам никакви проблеми.....
 Във въпросната тема ми липсват полетата бърз отговор , цитат....
някакъв специален режим за публикуване ли има там, само определени хора ли имат това право и ако е така как и аз да стана от тях?

# 65
Като добиете съответния ранг, който позволява това.
Какви са ранговете и ограниченията може да се информирате от конкретната за това тема, закована в този подфорум.

# 66
  • вятър в маслините, вятър над хребета
защо не мога да публикувам в темата за дразнещите свекърви?
за всички останали теми нямам никакви проблеми.....
 Във въпросната тема ми липсват полетата бърз отговор , цитат....
някакъв специален режим за публикуване ли има там, само определени хора ли имат това право и ако е така как и аз да стана от тях?
Въобще не мога да разбера как е възможно този въпрос да се появява поне по веднъж на страница. Значи може да намерите темата с въпроси към модераторите, но темата с рангове и брой публикации, която е съседна- не?

# 67
  • София
 Искам да помоля за малко яснота за тази тема  http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=637702.msg21317623#msg21317623? Явно анкетата не е активна, но това не се разбира от първия пост, може би трябва да се разкове или заключи?

# 68
Разкована е от 2 дни. Сега и я заключих.

# 69
# 70
Блонди,

Темата е съгласувана с администраторите на форума.

# 71
# 72
Бих искала да се изтрият някои мои мнения от една определена тема. Какво може да се направи по въпроса? Аз вече не мога да ги редактирам. Ако се премахнат, няма да се наруши структурата на разговора.
Благодаря

# 73
  • Sofia
Пишете ми ЛС с директни линкове към желаните за изтриване публикации.
Ще ги прегледам и ако не засягат структурата и не променят смисъла на темата, ще ги премахна.

# 74
Момичета помагайте ... натиснах нещо на клавиатурата, когато си сменах езиците и изведнъж екрана ми се намали, както и буквичките  Tired това само на сайта на БГ мама, на другите няма проблем ...Моля за помощ, едвам чета и виждам буквичките на съобщението  ooooh!

Общи условия

Активация на акаунт