ВЪПРОСИ към модераторите и администраторите

• 52 534
  • 782
  •   1
Отговори
# 255
Здравейте,
Мога ли по някакъв начин да огранича обновените теми, за които сайтът ме известява? Има такива, в които съм писала, но вече не ги следя, а горе в "Отговори" ми се изписват новите публикации по тях. Благодаря предварително! 
Тъкмо реших да питам същото........значи веднъж публикувала някъде мнение и ще ми излиза темата занапред.....особено пък закованите...до живот. newsm78

Аз си маркирах всички като прочетени и сега поне ще ми излизат само актуалните , а не такива от доста време . Peace

# 256
  • София
Това за старите го знам, но аз имам предвид точно актуалните. Преди 2 дни писах в "за ужасните гъбички по краката" и не искам повече да я виждам тази тема. Или пък това с "въпроси всякакви" как ме дразни, то няма край.

Последна редакция: пт, 06 апр 2012, 12:05 от sandrella

# 257
точно същото щях да питам и аз  Joy
чакам да прочета отговора с интерес

# 258
  • София
Не може да се "отпишете", защото това не е абонамент, а функция, която показва темите, в които сте писала и има нови публикации - нови отговори след Вашия.
Цитат
... предполага се, че никой нарочно не Ви е записал в дадена тема, т.е. когато е писана системата, се е считало, че когато човек пише в дадена тема, то тя го интересува.
Цитатите са от 15 страница на тази тема  Peace

# 259
  • София, България
ами не винаги когато пишеш в някоя тема тя те интересува. Както е писала Сандрела - някой питал за гъбичките, момичето дало съвет, и повече не и се занимава с тия гъбички, те нея не я интересуват, просто е искала да помогне. И така като помогнеш на 10 места и после не можеш да следиш интересните ти теми, защото непрекъснато се прескачат с някакви, дето не те интересуват Simple Smile

# 260
Не може ли в такива теми да се влезе като гост, да отговориш (зададеш) на въпроса и после си влизаш с регистрацията.

П.П. Ще може ли да заключите тази тема http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=646194.msg21641975#msg21641975

Последна редакция: пт, 06 апр 2012, 16:44 от mili4ka88

# 261
  • София
Моля в тази тема в последния пост да добавите линк към новата тема.
Благодаря!  Simple Smile

# 262
Ами трябва ли да се включа в тема за пазаруване само когато купя нещо и да кажа? Говоря за тази примерно,че там го забелязах http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=651274.180 ?
Като имам мнение -коментирам,като не -само следя и чета.

# 263
За следене и четене ползвате функция 'известяване', а не се 'запис'вате.

# 264
Error #2036
..какво е това? newsm78 Появява ми се на всичко от Vbox7! Сложено в темата, по новия начин.....в средата на клипа, стои..появява се това....не тръгва видеото!
Грешката във възпроизвеждането на форума ли е..моят флаш, нещо още му...трябва, примерно....се притесних.... newsm78
Ще бъдете ли така любезни...някой, да отговори....преди минути е проблема..поне аз, сега го забелязах...

# 265
Error #2036
..какво е това? newsm78 Появява ми се на всичко от Vbox7! Сложено в темата, по новия начин.....в средата на клипа, стои..появява се това....не тръгва видеото!
Грешката във възпроизвеждането на форума ли е..моят флаш, нещо още му...трябва, примерно....се притесних.... newsm78
Ще бъдете ли така любезни...някой, да отговори....преди минути е проблема..поне аз, сега го забелязах...

Прочетох, че се дължи на употребата на Adobe Download Manager, който вече не се поддържа. Премахването му (DLM) от Add/Remove Programs може да реши проблема. Изпълнете на своя отговорност.

# 266
vоrfax...благодаря! Hug

# 267
Здравейте,
Мога ли по някакъв начин да огранича обновените теми, за които сайтът ме известява? Има такива, в които съм писала, но вече не ги следя, а горе в "Отговори" ми се изписват новите публикации по тях. Благодаря предварително! 
Тъкмо реших да питам същото........значи веднъж публикувала някъде мнение и ще ми излиза темата занапред.....особено пък закованите...до живот. newsm78

Аз си маркирах всички като прочетени и сега поне ще ми излизат само актуалните , а не такива от доста време . Peace

При мен продължават да излизат всички теми, без значение нови или стари.

# 268
Под "актуални" happy mama  има предвид теми, в които все се пише независимо дали са пуснати вчера или преди няколко години.

# 269
Защо не мога да добавя клип над първия постинг на темата?

Общи условия

Активация на акаунт