ВЪПРОСИ към модераторите и администраторите

• 52 519
  • 782
  •   1
Отговори
# 240
  • София
mipetrova, виждам, че профила ви е одобрен. Няма съобщения за грешки.

jo_anna, не можете да изпратите прикачен файл във форума.
Можете да използвате сайт с free hosting или google docs.

# 241
благодаря  Grinning

# 242
Здравейте,
с предишната визия на сайта се виждаха кои са модератори в съответния форум / подфорум. Сега къде се вижда това?
Интересува ме специално Клюкарник / Потребителски групи.
Благодаря предварително!

# 243
Цитат
Сега къде се вижда това?
В съответния подфорум, най-отдолу на страницата.
В Клюкарник/Потребителски групи няма конкретно определени модератори.

# 244
Най-горе също се вижда във форумите, в които има модератори.

Например:

BG-Mamma :: За бебето и детето >> Бебета (Модератор: AnMary)

# 245
  • Galaxy 13197853088
Копирането на теми от форума във вестник телеграф, съгласувано ли е с бг-мама?

# 246
Не е.
Информацията обаче е публично достъпна и доколкото съм наясно, при указване на източника, няма правни основания за възражения.
Ще се консултирам с адвоката ни все пак.

# 247
  • Варна
Може ли да оправите заглавието на тази тема http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=587337.msg21629136;topicseen#new

добВива - добива.
Всеки път се дразня. Blush

П.П. май трябва да бъде добивът. Thinking

Благодаря!   bouquet

Последна редакция: чт, 05 апр 2012, 12:58 от Хексе

# 248
"добивът" е, да. Редактирах.

# 249
Нещо ми липсват лентичките в подписа. Направих си нови, но пак не се показват. Някакъв проблем от сайта ли е?

# 250
здравейте

някой има ли представа как се процедира с бг мамма модераторите за преговор и условия за пускане на реклама в бг мамма? понеже въобще не съм запозната с реда и йерархията, моля ако има някой компетентен по въпроса да посъветва?! благодарв предварително!

# 251
Здравейте,
Мога ли по някакъв начин да огранича обновените теми, за които сайтът ме известява? Има такива, в които съм писала, но вече не ги следя, а горе в "Отговори" ми се изписват новите публикации по тях. Благодаря предварително! 

# 252
  • София, България
Няма начин, ще си ги влачиш до живот  Wink Дано оправят това при някакво обновяване на системата  Wink

# 253
Нещо ми липсват лентичките в подписа. Направих си нови, но пак не се показват. Някакъв проблем от сайта ли е?

За кратко бяха спряни. Сега всичко е наред.

здравейте

някой има ли представа как се процедира с бг мамма модераторите за преговор и условия за пускане на реклама в бг мамма? понеже въобще не съм запозната с реда и йерархията, моля ако има някой компетентен по въпроса да посъветва?! благодарв предварително!

Модераторите нямат нищо общо с рекламата. Модераторите са потребители на сайта, които съвсем доброволно и безвъзмездно отделят от времето си, за да се грижат за форумите.
За реклама е необходимо да се обърнете към рекламния ни отдел. В дъното на всяка страница в сайта има линк За реклама, където може да намерите информация за рекламните формати и координати за контакт.

Здравейте,
Мога ли по някакъв начин да огранича обновените теми, за които сайтът ме известява? Има такива, в които съм писала, но вече не ги следя, а горе в "Отговори" ми се изписват новите публикации по тях. Благодаря предварително!  

Не. Това не е абонамент, а е функция, показваща темите, в които имате публикации и в които има нови отговори.

# 254
  • София
Здравейте,
Тъкмо реших да питам същото........значи веднъж публикувала някъде мнение и ще ми излиза темата занапред.....особено пък закованите...до живот. newsm78

Общи условия

Активация на акаунт