Javari.co.uk / Javari.de / Javari.fr - 22

• 42 835
  • 722
  •   1
Отговори
# 180
Здравейте.
Някои от вас поръчаха тези зимни детски ботушки : http://www.javari.co.uk/s/ref=topnav_sk__gw/280-0518566-2092467/ … _4%26pageCode%3Dd Може ли отзиви? Пропускат ли, тънки/дебели, здрави/'лабави, отговарят ли си?   bouquet
Всъщност ще се радвам на каквито и да е отзиви Simple Smile

Аз съм доволна от тях. Взех с един номер по-големи, че на моя син му е по-пухкаво и широко крачето. Първите пъти малко трудно се обуват, заради ватата, после сляга и е ок. За топлене - не бих казала че топлят много, но поне не са ми пропускали. Бих си взела още едни за следващата зима, като резервен чифт.

# 181
Благодаря много за отзивите за ботушките, момичета   bouquet

# 182
  • Варна
С тези Marko Tozzi някой случайно да се е сдобил?

# 183
Добре,писах в темата преди половин час,а сега и поста ми го няма newsm78 Какъв е проблема?
Цял ден се чудя защо няма нови отговори в темата,а то моите постове са изтри???? Каква е причината? Thinking

# 184
  • Beyond the Frontiers
Да питам - Геокс детските модели 39 дали отговаря на 39 дамско? Пробвал ли е някой?

# 185
Постът Ви е от типа 'запис'.

# 186
Ok,аз съм се записала още когато се пусна новата тема,следя си и изведнъж ...

п.с. гледам сега ,че и още от 1страница поста ми е изтрит,където се "записах" !

# 187
Изведнъж съм я прочела и почистила от записовете.

# 188
  • ...край Дунава
Има ли нещо като код в някой от Javari-тата?

# 189
  • Варна
Има ли нещо като код в някой от Javari-тата?

В английското - -25%
Във френското - -50% за втори чифт, но не знам дали е валиден още.

# 190
  • София
fede, относно картите Maestro и този issue number. Не съм плащала в джавари с маестро, но в друг сайт ми се беше наложило - аз ползвам ПИБ и отидох в клон на банката, откъдето веднага ми издадоха този трицифрен код, с който вече успях да платя. Предполагам, че банката-издател може да ти издаде такъв.

sianas, кой модел на Rakish си избрала? Поръчвала съм сандали Rakish - изключително добри са, макар че с едните реших да се разделя "по невзаимно съгласие" Laughing

Последна редакция: нд, 08 апр 2012, 18:43 от Gimaraesh

# 191
Моля някой да ми препоръча хубави сандали за момиченце от естествена кожа, номер 32.

# 192
Добре,писах в темата преди половин час,а сега и поста ми го няма newsm78 Какъв е проблема?
Цял ден се чудя защо няма нови отговори в темата,а то моите постове са изтри???? Каква е причината? Thinking

Извинявам се за офф-топика:
Така наречените "записи" в темите не се толерират! Получен е доклад до модераторите и колега е изтрил постинга/постингите.
Има друг начин да следите темите, които Ви интересуват (в подфорум "Правила" има доста изписано по въпроса).

# 193
Дайте предложения за ниски с малко токче или платформа обувки номер 40 за по-възрастна жена и да са по-евтини примерно до 40 лв.! Аз само на скъпи попадам.

# 194
Killah Women's Frederiu Mary Janes 5 и 7.5 ...просто споделям, харесват ми, но не мога да ходя на такова нещо  Confused
Тези са умалени, нали, но цената им е приятна, макар в отзивите да са дадени като твърди...

Саси, от немското си взех тези: http://www.javari.de/dp/B004ZQ5V5E
за съжаление сега виждам, че няма номер, но са баш такива, каквито търсиш.
На тази марка има такива: пак са ниски

Общи условия

Активация на акаунт