ВЪПРОСИ към модераторите и администраторите

• 52 582
  • 782
  •   1
Отговори
# 360
Задавате ми въпроси на китайски  Mr. Green

Не знам каква версия е на Мозилла, но искам да споделя че си направих experiment с форума на all.бг и там като се опитвах да прехвърля на кирилица не можех да пиша. Та това ме навежда на мисълта че има проблем с КРЕДОР, а не смоя компютър. Пуска на маймуниза, а на кирилица не иска. И на двете места.

На въпросите които  ми задавате отговарям на всички с "не". Не сме правили нищо. Само натискаме копчето на компа и  отвараме мозилла.

Не е жизнено важно да пиша във форума, но просто  се чудех защо се появява този проблем.

# 361
По-скоро, след като проблемът е и в all.bg, и тук и то само при Вас (не виждам друг с подобни оплаквания за писане на въпросителни), проблемът е при Вас.
Проверете коя е версията на Мозила, ако е прекалено стара, я обновете.
Изчистете кеша.

# 362
# 363
  • София
Цонна, отидете на Help, About Firefox

Ще Ви се появи нещо подобно

# 364
  • София
Надявам се, че съм в правилната тема и се обръщам с молба да бъде заключена следната тема http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=647819.975. Считам, че темата се развива в нарушение на т.8 от Правилата на форума, а именно в частта: " Забранено е пускането на теми и мнения...подклаждащи омраза и нетолерантност... целящи създаване на смут и предизвикване на страх, подклаждане на масова паника". В темата има постове подканящи към тровенето на бездомни и домашни животни. Нека не забравяме, че обичаме или не животните в Наказателния кодекс съществува следната норма: "Чл. 325б. (Нов - ДВ, бр. 33 от 2011 г., в сила от 27.07.2011 г.) (1) Който, като прояви жестокост към гръбначно животно, му причини противозаконно смърт, тежко или трайно увреждане, се наказва с лишаване от свобода до три години и с глоба от хиляда до пет хиляди лева."  

Последна редакция: пт, 27 апр 2012, 23:25 от Туцка

# 365
  • София
Напоследък забелязвам, че някои теми не ми излизат в "отговори", а по тях е писано, даже доста активно.
Защо така?

# 366
  • Русе
Липсва ми бутончето "ново" или по-точно има го само на няколко теми из целия форум. Влизам през Хром и там не знам как да изчистя кеша, но пробвах с Мозила, там чистих и пак същото  newsm78

# 367
  • по пътеката
imam problem s kirilicata, nevidimo si pishe na fonetichna azbuka!v chujbina sam, dosega sym polzvala kredora,no ot poslednata sedmica mi e problem, ima li reshenie? chisto nova mozilka imam! vidiah sega che i drugi sa s  moia problem i sa v chujbina, dokolkoto znam! blagodaria!i izviniavam se latinicata!

# 368
Аз да ти кажа не се занимавах с чистене на кеша за да видя дали  Кредора ще тръгне. Реших си проблема като ползвам втория компютър в дома ни. Laughing Малко неудобен стол ми се е паднал, ама това да ми е проблема. При мен упорито не тръгва  кирилицата, но не съм опитвала предложението на АнМари. Странното е, в момента също ползвам Мозила. Как на единия компютър има проблем с кирилицата, а на другия не? Laughing Неведоми са пътищата Кредорски...

# 369
Аз да ти кажа не се занимавах с чистене на кеша за да видя дали  Кредора ще тръгне. Реших си проблема като ползвам втория компютър в дома ни. Laughing Малко неудобен стол ми се е паднал, ама това да ми е проблема. При мен упорито не тръгва  кирилицата, но не съм опитвала предложението на АнМари. Странното е, в момента също ползвам Мозила. Как на единия компютър има проблем с кирилицата, а на другия не? Laughing Неведоми са пътищата Кредорски...

Takaaaaa, eto tova 1:1 e i moiat problem. Ot niakolko dni ne moga da pisha prez Kredor - az samo taka pisha tuk (veche pone 4godini), no do sega ne mi se beshe sluchvalo... Shte sledia, zashtoto mi e mnogo nepriatno...

P.P. Toku shto napravih tova, koeto e pokazala po-gore An Mary. Pishe mi, che moiata Mozilla e poslednata aktualna...
Kak da izchistia "kesha" - edinstveno tova ne opitah do tuk? Prostete, no ne razbiram osobeno...

П.П.П. Е тотален шок  Shocked Сега влязох от същия компютър, но през Експлорър и.. ето - пиша на кирилица. Наистина не разбирам какво става #Crazy

Последна редакция: ср, 02 май 2012, 09:24 от Сова

# 370
Добър ден!Може ли да ми замразите профила Praynig Praynig Praynig....наблюдавам дейност от него,не извършена от мен самата Crazy

Или да ми го изтриете.....вие знаете .
Аман!!!!

# 371
За жалост проблемът с Кредора засега е неразрешим.
Както вече съм писала, Кредор е външна програма, която само е интегрирана тук.
За съжаление явно Кредор е несъвместим в момента с най-новата версия на Мозила (12).
Със сигурност програмистите на Кредор ще осъвременят програмата, но предполагам, че това ще им отнеме време.

# 372
Според мен проблемът не е в Кредора, а в настройките на Мозилата.

Пробвайте това

# 373
  • Бургас
Здравейте, четох правилата, прегледах и темата за "БРОЙ МНЕНИЯ, рангове, видове потребители, брой ЛС, права и ограничения!!!", но не намерих отговор на въпроса си. Моля да ми отговорите, защо не мога да публикувам мнения в темите за "Дом и семейство >> Нашият дом >> Семейни отношения". Тези теми само за определени потребители ли са или е нужно да достигна брой мнения, за да пиша в тях?

# 374
Диаманче, не е и това. Погледнах - при мен настройките са си така.. и продължава да не става.. Вероятно е както казва Mamma - има си проблем. Дано се оправи все пак скоро...

Общи условия

Активация на акаунт