ВЪПРОСИ към модераторите и администраторите

• 52 568
  • 782
  •   1
Отговори
# 345
  • София
Ели, Ctrl и "+ -", докато си нагласиш правилно страницата.

Къде са бутоните за намаляване на шрифта, детето натисна нещо и сега страницата е огромна Crazy  Знам, че имаше някъде, обаче не мога да ги намеря...

Ctrl натиснато едновременно с 0 /нула/ връща страницата в нормален режим  Peace

Ей, златни сте   bouquet ..и експресни  Laughing
Стана Peace

# 346
Da prednite publikazii sa praveni po nachina pisha v Word, kopiram  v bg-mamma. Peace Samo dneshoto mi tvorchestvo.

Ако нямате инсталирана кирилица на компютъра, може да ползвате вградената във форума система за кирилизация КРЕДОР - иконката се намира в лентата горе, в най-дясната част, вдясно от потребителското Ви име. От там може да изберете дали да ползвате БДС или фонетична подредба на клавиатурата. Системната Ви клавиатура трябва да е в режим латиница, а от КРЕДОР иконката избирате БДС или Фонетична, в зависимост от това коя подредба е предпочитана от Вас.
Не се налага да ползвате друга програма за писане на текст - може директно да въвеждате текста на кирилица в полето за писане в браузера.

При копиране от Word може влияние да окаже шрифтът, на който пишете текста там.

# 347
как така ранга ми се промени? от по-висок към по-нисък?

# 348
Част от темите, в които е имало Ваши публикации са разчистени.
Част от публикациите Ви са били изтрити, а текстът им пренесен в други Ваши публикации.
Явно сте имали няколко поредни публикации - т.е. вместо да използвате бутона за редакция, за да допълните, сте публикувала ново съобщение и модератор е обединил текстовете и премахнал излишната публикация.

# 349
Здравейте,

Моля модератор да закове темата "Велопоход за малки велосипедисти - 12 май" в "Нашите деца". Събитието няма за цел печалба, всички активности са безплатни за деца и родители.

# 350
Заковах. Моля, подсетете ни като отмине събитието да отковем темата. Благодаря предварително!

# 351
Ако нямате инсталирана кирилица на компютъра, може да ползвате вградената във форума система за кирилизация КРЕДОР - иконката се намира в лентата горе, в най-дясната част, вдясно от потребителското Ви име. От там може да изберете дали да ползвате БДС или фонетична подредба на клавиатурата. Системната Ви клавиатура трябва да е в режим латиница, а от КРЕДОР иконката избирате БДС или Фонетична, в зависимост от това коя подредба е предпочитана от Вас.
Не се налага да ползвате друга програма за писане на текст - може директно да въвеждате текста на кирилица в полето за писане в браузера.

При копиране от Word може влияние да окаже шрифтът, на който пишете текста там.

Imam chuvstvoto che ne se razbirame kakuv e moqt problem. Sigurno e ot majmunizata. Peace

Zql forumski jivot sum pisala po nachina spomenat ot vas-wlizam  wuw foruma, otivam na KREDOR i prehvurlam na KIRILIZA.( dvata varianta, koito forumut, v sluchaj KREDOR predlaga, izbiram si tozi v zvjat BORDO i si shtrakam na kiriliza bez da imam problemi)

Segashniqt mi problem e che ne moga da go pravq! Iskam da prehvurlja prez KREDOR na kiriliza, no kogato go naprawq, v poleto za publikazia ne se izpisvat bukvichki na kiriliza.  Ne me puska da pisha na kiriliza.

W momenta pisha na majmuniza  i go pravja prez KREDOR i njqmam nikakuv problem, no kogato iskam da go naprawq na kirilica- ne moga.

Ako ima nqkakvi neyasnoti ,molq, pitajte me shte se opitam da objqsnq.

Moljq ,ako njqkoj znae kaku e problemut da pomogne.

# 352
Imam chuvstvoto che ne se razbirame kakuv e moqt problem. Sigurno e ot majmunizata. Peace

Не мога да помогна, но прехвърлих латиницата на кирилица:

Имам чувството че не се разбираме какъв е моят проблем. Сигурно е от маймуницата.

Цял форумски живот съм писала по начина споменАт от вас-влизам  във форума, отивам на КРЕДОР и прехвърлам на КИРИЛИЦА.( двата варианта, които форумът, в случай КРЕДОР предлага, избирам си този в цвят БОРДО и си щракам на кирилица без да имам проблеми)

Сегашният ми проблем е че не мога да го правя! Искам да прехвърля през КРЕДОР на кирилица, но когато го направя, в полето за публикация не се изписват буквички на кирилица.  Не ме пуска да пиша на кирилица.

В момента пиша на маймуница  и го правя през КРЕДОР и нямам никакъв проблем, но когато искам да го направя на кирилица- не мога.

Ако има някакви неясноти ,моля, питайте ме ще се опитам да обясня.

Моля ,ако някой знае какъв е проблемът да помогне

Не знам дали това ще върши за момента работа, докато намериш решение на проблема - ТОЯ САЙТ ИЗПОЛЗВАХ. Peace

# 353
# 354
  • в сърцето на един мъж...
Вчера в няколко теми мернах, че кредора не работи добре, вероятно това е проблема при Цонна, а и при поне още няколко човека.
Надявам се сега да е станало ясно Embarassed
П.С. При мен няма проблем, понеже имам бг клавиатура, не се е налагало да ползвам кредор, затова не знам дали го има този проблем.

# 355
  • вятър в маслините, вятър над хребета
Всъщност, кредорът постоянно не работи добре. Ако не смениш на кирилица, преди да отвориш полето за отговор, нямаш шанс да го направиш после. Докато пишеш, ако искаш да сменяш от латиница на кирилица, не става! Това е вече месеци, откакто се въведе новата визия на форума, или поне за мен е така. Вкъщи проблем нямам, понеже използвам FlexType, но на служебния комп нямам тази екстра и се измъчвам...

# 356
  • Galaxy 13197853088
не става ли да си инсталирате една кирилица, стандартно си идва със вина ....
фонетик естествено ...

# 357
  • вятър в маслините, вятър над хребета
На служебния комп с чешкия уиндоус- няма начин. По незнайни причини ми прави големи проблеми...

# 358
Цонна, с коя версия на Мозила сте?
Тъй като по Кредор нищо не е променяно (писала съм вече доста пъти, че Кредор не е наша програма, а външна, която само се интегрира тук), си мисля, че е настъпила някаква промяна на Вашия компютър, така че изведнъж да престане да работи.
Чистили ли сте кеш на браузера? Преинсталирали ли сте го? Обновявали ли сте го? Правили ли сте някаква друга промяна непосредствено преди функцията да престане да работи?
Погледнете, моля, какво кодиране (encoding) е зададено на браузера когато имате отворен прозорец за писане на текст.

# 359
Задавате ми въпроси на китайски  Mr. Green

Не знам каква версия е на Мозилла, но искам да споделя че си направих experiment с форума на all.бг и там като се опитвах да прехвърля на кирилица не можех да пиша. Та това ме навежда на мисълта че има проблем с КРЕДОР, а не смоя компютър. Пуска на маймуниза, а на кирилица не иска. И на двете места.

На въпросите които  ми задавате отговарям на всички с "не". Не сме правили нищо. Само натискаме копчето на компа и  отвараме мозилла.

Не е жизнено важно да пиша във форума, но просто  се чудех защо се появява този проблем.

Общи условия

Активация на акаунт