ВЪПРОСИ към модераторите и администраторите

• 52 850
  • 782
  •   1
Отговори
# 450
Темата явно е била изтрита.
Не знам къде е била пусната, но ако е била публикувана в неподходящ тематичен подфорум, може да е премахната преди модератор да е прочел молбата за преместване.
В зависимост от конкретните въпроси, касаещи темата, може да публикувате темата си в подфорум Клюкарник (там са всички общи теми, за които няма конкретен подфорум) или в подфорум "Родители, отглеждащи сами децата си".

# 451
  • София
Моля да заключите тази тема!
http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=627722.0
Благодаря!

# 452
Модератор ми е изтрил част от инфо в подписа, интересува ме поради какви причини и не би ли трябвало да бъда уведомена, ако съм нарушила някое правило?
Благодаря!

# 453
Виждам, че сте си сложили линк в подписа, предполагам същият е бил премахнат.
Линкът е към Ваш сайт, представящ Вас, услугите Ви и Ваши проекти, които вярвам не са безплатни.

Цитат
Всичко за мен
Отрасъл    Консултантски услуги
Професия    интериорен дизайнер
Свържете се с мен
...

Мястото на подобни линкове не е в полето за подпис, допустими са в полето за уеб-страница.

Правилата са ясно написани, не са променяни от години.
Информация за това, че подписът Ви е бил променен от модератор, имаше до преди малко в самия Ви подпис.

# 454
  • София
Здравейте!
Simple Smile

Имаше една тема в Дом и семейство- в Нашия Дом  - за малките пространства (жилища) и обзавеждането им - съвети, идеи,..
Не мога да я намеря , ако е архивирана - мога ли да пусна нова?
Ако не е - моля помощ с линк

Благодаря! Simple Smile

П.П. Благодаря на бързата намеса на    labrex - имам линк!

bouquet

Последна редакция: ср, 16 май 2012, 15:44 от Lady-B

# 455
# 456
Как да престана да получавам ново известие в бутончето "Отговори" за дадена тема?

# 457
Няма нещо, което Вие можете да направите. В темата трябва да няма нови публикации, т. е. да бъде заключена или потребителите да я 'изоставят'.

# 458
  • София, България
Ворфакс, през две три страници в тая тема се появява тоя въпрос - няма начин. Дано тооолкова многобройните искания за това нещо да подпомогнат при следващо програмно обновяване на форума това да стане възможно  Praynig

# 459
Мерси.

лека

# 460
Здравейте !
Извинявам се ,че Ви притеснявам,но искам да попитам защо от вчера не мога да влизам във форума?Изписва ми,че сървъра е забранен  newsm78.
Ето това пише:
The requested URL /index.php was not found on this server.

Apache/2.2.15 (Fedora) Server at www.bg-mamma.com Port 80

Последна редакция: чт, 17 май 2012, 20:29 от Eny87

# 461
Здравейте,
Не знам каква е причината, дали локално при Вас или при провайдера, но очевадно Ви пренасочват към друг сървър (сървърът на BG-Mamma работи с друга операционна система и съвсем друго съобщение връща при грешка).

Изчистете първо кеша на браузера и после направете следното:

1. Затворете всички отворени прозорци и програми
2. От Start изберете Run, в поленцето напишете cmd и натиснете enter
3. Ще се отвори черен екран. Напишете ipconfig /flushdns и натиснете enter

Изглежда горе-долу така

4. Затворете прозореца, отворете браузера и се опитайте да заредите www.bg-mamma.com

# 462
# 463
Здравейте,
Когато влезна с парола ранга ми е един, а когато посетя форума без да съм влезнала с паролата си тогава ранга ми е различен - защо се получава това?
Благодаря!

# 464
Явно рангът е сменен току-що.
На "гостите" се показва кеширано копие на информацията за профилите - аватар, ранг и т.н. - като информацията се обновява автоматично през няколко часа.

Общи условия

Активация на акаунт