ВЪПРОСИ към модераторите и администраторите

• 52 852
  • 782
  •   1
Отговори
# 435
Искам да изпратя съобщение на потребител,чиято пощенска кутия е пълна кутия е пълна .Какво да направя?

# 436
Искам да изпратя съобщение на потребител,чиято пощенска кутия е пълна кутия е пълна .Какво да направя?
В тема, която пише въпросния потребител му напиши че искаш да му изпратиш лс, а кутията му е пълна.

# 437
писах,но явно не го е видяла.Никаква реакция

# 438
Дай линк към профила, ще му пиша аз да почисти кутията си.

# 439
# 440
Днешният Фамилатлон в Южния парк мина, беше страхотно. Благодаря ви за съдействието при разпространяване на информацията. Моля да отковете темата за велопохода за малки велосипедисти от подфорум "Нашите деца".

# 441
Здравейте! Преди време в сайта имаше опция да се вижда календар с рождените дни на всички потребители. Съществува ли все още и как да стигна до него? Благодаря!

# 442
  • София
Здравейте! Преди време в сайта имаше опция да се вижда календар с рождените дни на всички потребители. Съществува ли все още и как да стигна до него? Благодаря!
На индекса - "Събития".
Намира се на първия ред... "Важно!", "За бебето и детето", "Събития".

# 443
Благодаря, но мен ме интересува календара за рождениците през цялата година, а не само за празнуващите на самия ден. Съществува ли още този вариант?

# 444
  • София
Благодаря, но мен ме интересува календара за рождениците през цялата година, а не само за празнуващите на самия ден. Съществува ли още този вариант?
Календар

# 445
Може ли това да го сложите в първия пост на темата http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=646539.0

Обичам

Когато другите се радват с тях празнувам.
Когато плачат, срадам тихо с тях.
Когато тъжни са и аз тъгувам.
Така тече животът покрай нас.

Обичам дни безоблачни, със слънце.
Потапям се в безбрежни висини.
И радвам се на всяко малко зрънце,
поникнало на нашите земи.

Обичам всичко дето диша, гледа.
Такава съм си . Всеотдайна чак.
Обичам да достигам до победа.
И се стремя за все по-малко мрак.

Лично творчество/МарИ Г./ bowuu

# 446
Календар
А този календар къде е? На заглавната ли страница?

# 447
В момента няма изведен линк към него, тъй като търпи преработка.

# 448
Благодаря!   bouquet

# 449
Здравейте, нова съм във форума. преди няколко дни пуснах тема във форума "гей родители", но в момента не я виждам. Понеже явно бях объркала мястото, където да я публикувам, натиснах "докладване", в което помолих за преместване на темата. Сега не я виждам никъде. изтрита ли е или..?

Общи условия

Активация на акаунт