ВЪПРОСИ към модераторите и администраторите

• 52 866
  • 782
  •   1
Отговори
# 420
здравейте искам да попитам само,правя си лентички а немога да ги прекача кам профила ще ми кажете ли как става Laughing,благодаря предварително Hug
Виж тук или тук.

# 421
мерсии много Hug

# 422
Трябвало е да копирате не директния линк, а това, което е зададено като код за вграждане и да го поставите само в подписа.
Оправих я.

# 423
# 424
Здравейте, отново имам проблеми с влизането във форума, постоянно забиват страниците, които са отворени и за да мога да чета, съответно пиша следва нон стоп да натискам Refresh. Не зная дали проблемът не е от моя лаптоп, но преди време имах същия проблем и след като писах тук се оправиха нещата.

# 425
  • в огледалото на живота
Защо ми излиза в подписа между лентичките този линк?

# 426
не си 'затворила' линка
махнах го

# 427
Здравейте, отново имам проблеми с влизането във форума, постоянно забиват страниците, които са отворени и за да мога да чета, съответно пиша следва нон стоп да натискам Refresh. Не зная дали проблемът не е от моя лаптоп, но преди време имах същия проблем и след като писах тук се оправиха нещата.

Сайтът функционира нормално и не би трябвало да има проблем с ползването му.
Това, което се случва при Вас, може да се дължи на слаба система, запълнен кеш, стара версия на браузер и т.н.

Изчистете кеша на браузера и на компютъра, рестартирайте компютъра, проверете версията на браузера си.

# 428
  • в огледалото на живота
бубанка,сърдечно благодаря  Hug

# 429
Здравейте,

Преди месец на 1април си смених емайл адреса на *****@abv.bg, обаче за гоямо нещастие разбрах че абв.бг не поддържа емайли за активация от вас, пратеният от вас  административен емайл изобщо се вижда напълно с празно съдържание, за да мога да си ползвам стария акоунт може ли да ми пренасочите емайл адреса на предишния ****@gmaıl.com или да пратите eмайл само с текстово съдържание или да ми върнете акоунта в първоначалното си положение.

Благодаря ви предварително

Ердинч
http://www.bg-mamma.com/index.php?action=profile;u=75068

Hug

# 430
  • Карлово/ Пловдив
Здравейте!В последните две страници на дадената по-долу тема,се разгоря междуличностен спор между мен и една потребителка - мисля,че подобни спорове трябва да ги решаваме на лично съобщение,а не да занимаваме цялата аудитория с тях.Аз нито съм искал нещо от някого,просто споделих мнение,но явно моето мнение не и хареса.Последните две страници в темата се превърнаха в спам - затова ви моля - да бъдат изтрити и темата да си продължи по същество.Аз едва ли мога да изтрия моите мнения които са по средата.

http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=4364.0

# 431
  • Galaxy 13197853088
ако може да заключите тази тема
http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=657099.195;topicseen

# 432
Моля модератор да заключи, ако прецени тази тема. В последните 10 страници се е превърнала не в тема за взаимопомощ между търсещи квартира, а в нещо съвсем различно.

http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=633231

Предварително благодаря!

# 433
Здравейте,
Мисля,че форум бг мама в раздел кино и телевизия  ,не бива да се нарушават правилата.
За турски сериали и филми беше създаден под форум и там 20 души непрекъснато реанимират изпаднали в кома теми.Да са живи и здрави.Но да се разполагат и в кино и телевизия вече лично на мен ми идва много.За съжаление много мои познати се отказаха да пишат.
Моля да въведете порядък.

# 434
  • Sofia
Здравейте,
Ако имате претенции другите да спазват правилата, е добре самите Вие да ги спазвате. Безумния флуд извън тематиката в този раздел, с който сте заляли няколко теми, говори или за тенденциозност или за непознаване на правилата. Ако имате конкретни оплаквания от конкретни потребители в определени теми, може да използвате функцията "информирай модератор". Може и в тази тема естествено. От написаното разбирам само, че някои хора във форума дразнят Вас и отказалите се да пишат Ваши познати.

Общи условия

Активация на акаунт