ВЪПРОСИ към модераторите и администраторите

• 52 585
  • 782
  •   1
Отговори
# 375
Здравейте, четох правилата, прегледах и темата за "БРОЙ МНЕНИЯ, рангове, видове потребители, брой ЛС, права и ограничения!!!"

Трябва да си "Ентусиаст", за да пишеш в тези теми.

# 376
  • София
Здравейте, четох правилата, прегледах и темата за "БРОЙ МНЕНИЯ, рангове, видове потребители, брой ЛС, права и ограничения!!!"

Т.е., да имаш 50 мнения  Peace

# 377

Т.е., да имаш 50 мнения  Peace

50 отброени.
В кои подфоруми се отчитат - пише в темата за ранговете.

# 378
опитвам се да дам линк към една страница, конкретна тема, следвам съветите за оказване на връзка, но ми излиза "рекламен спам"
ето това
http://-spam070-/2010/12/08/%d0%bc%d0%b8%d1%82%d0%be%d0%b2%d0%b5 … 2-3/#.T6FruNUnjGs

статията е за къпане на новородено.
незнам къде бъркам?

# 379
опитвам се да дам линк към една страница, конкретна тема, следвам съветите за оказване на връзка, но ми излиза "рекламен спам"
ето това
http://---reklamen-spam---/2010/12/08/%d0%bc%d0%b8%d1%82%d0%be%d … 2-3/#.T6FruNUnjGs

не знам къде бъркам?

Преценено е, че не може да се поставя директен линк. Може да опитате така, в случай, че това не нарушава същото правило.

# 380
  • София
Днес имам проблем с известяването по мейл - не получавам известия дълго време, а нови отговори в темите има. После получавам мейли за нови отговори, но пак не са за всички нови отговори.
В моята поща ли е проблема или другаде  newsm78

ПП - Току-що се появиха всички от сутринта - надявам се, че проблема е решен. Мерси:)

Последна редакция: ср, 02 май 2012, 23:00 от RумиK

# 381
Как мога да си изтрия профила?

# 382
Няма такава опция.
Профилът Ви може да бъде замразен от администратор.

# 383
Zdraveite!
Kredoryt mi ne raboti, natiskaiki sinioto kwadrat4e mi se poqwqwat bukwi, a natiskajki 4ervenoto i jyltoto samo zapetai, to4ki, zifri, a bylgarski bukwi ne. V moqt kompiutyr li e problema ili ot foruma?

# 384
Проблемът е в несъвместимостта на най-новата версия на Мозила с Кредор.
Кредор е външна програма и само може да изчакаме техните програмисти да обновят версията на програмата.

# 385
Благодаря за отговора!   bouquet  Наистина в Мозила е проблема.  Peace

# 386
Здравейте! Моля ако е възможно да отстраните коментара на daskal77 то Четв., 28 Окт. 2010, 20:35, » За занималня "ТАЛАНТ" информацията, която е подадена не отговаря на истината и уронва престижа на детското заведение.

# 387
ето това
http://---reklamen-spam---/2010/12/08/%d0%bc%d0%b8%d1%82%d0%be%d … 2-3/#.T6FruNUnjGs

не знам къде бъркам?

Преценено е, че не може да се поставя директен линк. Може да опитате така, в случай, че това не нарушава същото правило.

мерси!така май ще стане  bouquet

# 388
  • Sofia

мерси!така май ще стане  bouquet
А дали не Ви направи впечатление, че сайтът е филтриран заради упорството да бъде рекламиран нерегламентирано?
Моля, запознайте се с правилата на форума!

# 389
А дали не Ви направи впечатление, че сайтът е филтриран заради упорството да бъде рекламиран нерегламентирано?
Моля, запознайте се с правилата на форума!

съжалявам ,но аз много не разбирам и затова не съм разбрала , че е филтриран /просто мислех че не правя нещо както трябва/
но в даденият случай не съм целяла реклама, а просто информация да подам относно тема - "козметика при бебета"

Общи условия

Активация на акаунт