ВЪПРОСИ към модераторите и администраторите

• 52 843
  • 782
  •   1
Отговори
# 480
# 481
активните менюта на подфорумите/бременост...,заа бебето..., /падащи менюта май се казват/ ми се появиха вертикални и ми пречат да стигна до първите редове от обновени мнения-дано съм обяснила правилно/,какво мога да направя?
ако не е за тук въпроса-моля, извинете ме!
опера е браузъра

# 482
Здравейте.

Моля да бъде добавено съдържанието на това мнение в началото на темата. Пуснах доклад, но без резултат. Също така от първото мнение да бъде преместено съдържанието от "ЗА ТОРЕНТИТЕ: ..." до края на мнението, защото то беше предназначено за темата с торентите (може да се забави зареждането на страницата, защото съдържа общо 50 МВ изображения).

лека вечер

# 483
  • Русе
Пак изчезна бутончето "ново". Защо периодично ми изчезва?

# 484
активните менюта на подфорумите/бременост...,заа бебето..., /падащи менюта май се казват/ ми се появиха вертикални и ми пречат да стигна до първите редове от обновени мнения-дано съм обяснила правилно/,какво мога да направя?
ако не е за тук въпроса-моля, извинете ме!
опера е браузъра

Тествах с Опера, но не можах да постигна по-различен от стандартния ефект.
Може ли да направите скрийншот, за да видя какво се случва при Вас?
И след рефреш/чистене на кеш ли не се оправя?

За всички теми ли?
Вариант 1 - маркирате темите като прочетени
Вариант 2 - нещо трие бисквитките (cookies) на браузера Ви
Вариант 3 - кешът на браузера се "задръства" и започва да "играе номера"

vоrfax, смятам, че темата с торентите е изключително тежка и за доста хора с по-слаби компютърни конфигурации и по-слаба връзка - абсолютно безполезна в този и вид.
Малцина са компютърните системи и браузерите, които биха могли да я заредят безпроблемно.
Когато публикувате изображения, предварително ги оразмерявайте. Само визуалното намаляване на размерите по никакъв начин не влияе на обема на самия файл на картинката. Съвсем излишно е товаренето на потребителите с ненужен трафик заради излишно големи картинки, а и в крайна сметка идеята е темата да е полезна.

Например тази картинка от последната Ви публикация в темата е с оригинални размери 480х580 пиксела и обем 86.5 КВ
http://img.DMCA-removal-from-Google/bitbucket/booddddddd.jpg

В темата реално се показва с размер 260 х 336 пиксела.
Ако се намали предварително, то обемът е 28.3 KB, което е 3 пъти по-малко.
http://prikachi.com/images/971/4790971z.jpg

# 485
И след рефреш/чистене на кеш ли не се оправя?

не,не се оправя
включих експлорър-няма проблем там
как се прави скрийн шот?

# 486
  • Русе
За всички теми ли?
Вариант 1 - маркирате темите като прочетени
Вариант 2 - нещо трие бисквитките (cookies) на браузера Ви
Вариант 3 - кешът на браузера се "задръства" и започва да "играе номера"
1. Влизам в "На път" и няма нито една тема с бутонче. После прелитам през Клю-то и Красива мама и там същото.
След рефреш или излизане и влизане, на половината теми на първа страница излиза бутончето но пък не ме прехвърля на последното от мен прочетено а на последното мнение.
2. Сега съм с Гугъл Хром и за съжаление не намерих къде се трие кеша а бисквитките са ми пълна мъгла. Този номер ми го прави и Мозилата. С последните им версии съм.

# 487
как се прави скрийн шот?
С бутон Print Screen (PrtScn) от клавиатурата.
След това отваряте Paint (Start -> All Programs -> Accessories -> Paint) -> избирате Edit/Paste, запазвате изображението (Save As...), след което записаното изображение го качвате някъде и давате линк тук.

# 488
vоrfax, смятам, че темата с торентите е изключително тежка и за доста хора с по-слаби компютърни конфигурации и по-слаба връзка - абсолютно безполезна в този и вид.

Напълно съм съгласен. За съжаление темата следва логиката и събраното от предишните си части. Аз само премахнах неактивните линкове, добавих новите от предната тема и ги подредих по азбучен ред. Често предлагам темата в текстов вид, но нямам времето да заменя всички изображения до момента ):

Благодаря за преместените мнения.

лека

# 489
 Здравейте!
Надявам се да съм улучила правилното място, за да задам въпроса си. Преди известно време промених видимия си ник (от Cream-Scream на Лутиен), също така смених и аватара си. Всичко беше наред, но много се учудих, когато влязох без да съм логната (като гост) и видях, че името и аватарът ми са същите както преди да ги сменя. Това нормално ли е? И, в края на краищата, старите ми ник и аватар ли са видими от другите потребители и гости, или новите.
Благодаря предварително.

# 490
На "гостите" се показва кеширано копие на информацията за профилите - аватар, ранг и т.н. - като информацията се обновява автоматично през няколко часа.

# 491

Хмм, значи просто при "гостите" е различен изгледа, благодаря за бързия отговор .

# 492
Моля за помощ някой от администраторите/модераторите нафорума. Сега пиша от повторен акаунт, който регистрирах.
Онзи ден реших да променя ник-а си на стария акаунт, както и ел. поща, към която е вързан. Обаче по погрешка въведох грешна поща. В резултат не можех да активирам обновения акаунт, и не можех да вляза със старите данни. Патова ситуация.
Писах 2 пъти по мейл, но никой не ми отговаря и за това реших и тук да попитам...
Какво може да се направи, за да си възстановя стария акаунт?

# 493
Можете ли да ми обясните как да поствам мнение във форума?

# 494
По същия начин, както сте го направили в тази тема.
Влизате в съответния подфорум, избирате темата, която Ви интересува, натискате , и накрая бутон Публикувай.

Общи условия

Активация на акаунт