Нещо смешно, което децата са казали. Тема №6

• 66 711
  • 748
  •   1
Отговори
# 600
- Виж, тука пише за мо-ми-че, а тука за мом-че!! Показвайки розовата "Девин" и казава, да и купувам розова, че синята е за момчета. А пише там дето планините са розови или сини,ама все пак си пишело Joy Joy Joy

# 601
Къпя я в банята и баща й я вика:"Ив, хайде почна филм за динозаври!", а тя се обръща към мен и" Тоя пък за какви динозавйи ми мйънка?!? Laughing

# 602
a pak nie sme mnogo malki i o6te nemojem da govirim i zatova 6te vi se radvame i smeeme na sme6kite

# 603
Страхотна тема, за да не е гол запис, ще споделя какво ми каза сестричката на мъж ми ( на 6-7 години ).
Много обича да пипа парфюмите на майка си, и чула от някъде, че като молиш за нещо, се казва "Ако обичаш".
Моли ми се тя да и дам някой парфюм:
"Айде де Али, моля те, дай ми, няма да се пръскам много, ако МЕ обичаш."
 Laughing Laughing Laughing

# 604
Не знам дали се смята, но моето шуши вика на лаптопа "баба". Вероятно, защото всеки ден говори с бабите си по скайп и като види лаптопа и го асоциира с тях  Mr. Green Даже един път отиде зад него, за да търси баба си  Mr. Green

# 605
Много сладка тема. Припомних си смешките на големия.

- Мамо, ти нали се радваш много, че точно ТИ си ме родила най-умния и най-красивия?
---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
английски = Наглийски
В детската градина възможните кръжоци според него бяха наглийски и руски танци
---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
И една случка от периода на проговарянето му. Майка ми се грижеше за него, докато бях на работа. Отивам да го взема и тя ми казва, че не може да разбере какво иска детето цял ден. Питам аз и той ми отговаря: "Бълката качил обит".  newsm78 Ами сега? Отново питам, отново "Бълката качил", така няколко опита, не успяхме да разшифроваме. Прибрахме се, вечеряхме, сядаме пред телевизора и той започва да крещи: "Бълката качил обит!!!"
Имаше една реклама на Орбит с билки: "Вълкът се е побъркал, вълкът е откачил", където един вълк дъвчеше разни тревички за свеж дъх. Та детето си е поръчвало дъвка през цялото време  Joy

# 606
Минаваме покрай джанка с нападали по земята плодове - съответно и леко ферментирали. Коментара на мойта мома:
- Тука ми мирише на умрели джанки!

# 607
 Да се включа с един-два бисера - свежа реколта.
Вече казва на компютъра "багер". Иска да гледа за "това, дето копа(-е) дупка"
Да не повярваш, най-любомото му е клипове с багери и трактори в youtube

# 608
Присетих се за друга случка, този път с бъдещото деверче /10г./

Вечерта, преди да ходи да си легне:
-Али, вие с бате като се ожените, ти каква ще си ми?
-Снаха.
-А аз какъв ще съм ти?
-Девер.
-Хм...
Нацупи се, и замислен отиде да си ляга. На другата сутрин идва при мен бодър и весел и заявява:
-Али, аз мислех, че девер е тъпо, но нонна(баба) ми каза, че е много хубаво и важно.
-Така е.

Към обяд отиваме до магазина, искаше да му правя компания, да си накупи лакомства. Взима 1-2, не спира. Казах му, че стигат и отидохме на касата да се разплащаме.
Касиерката:
-Ти май не слушаш много кака си?
-ТЯ НЕ МИ Е КАКА! ТЯ МИ Е СНАХА! АЗ СЪМ НЕИН ДЕВЕР!
и тръшна вратата на излизане. Спуках се да се смея.

Сега където и да ходим, не пропусне да го спомене. Преди няколко дни някаква какичка искала номера на брат му, и той заявил: Никакъв номер няма да ти дам, ти да знаеш ако снаха ми дойде, ще те пребие от бой!  Laughing Laughing Laughing

Познавам го от 3-4 годишен, и се радвам, че порасна с чувство за хумор. Най-често ни разсмива, като се съберем.  Peace

# 609
 Joy Joy леле, Алли, каква ли си страшна  Laughing
 Hug

# 610
Ани, много.  Joy  Hug Ако ме видиш няма да ми дадеш 17-18г /22 карам/. Но нищо, нека плаши другите какички.  Laughing

И като започнах темата с роднинските връзки, една вечер се събрахме, и той почна пак да разпитва, кой на кой какъв се пада... По едно време възкликна: Ами майка им каква им се пада?  Joy Joy Joy

# 611
  • Mediterraneo
Често като шофирам си изпускам нервите и пускам по някоя думичка като тъпак, смотан и пр. пред децата. Наскоро попържих някакъв и след 30 секунди чувам от детското столче едно преправено гласче- ще те нарежа с малкото ножче на мааалки парченца и ще те изям, ти си лош, че се караш на майка ми  Mr. Green  Mr. Green

# 612

Безценно! Joy

Али, все бях чувала децата да плашат с мама, тате, бате, ама "снаха ми ще те набие"... уби ме направо!  Joy

# 613
.... след 30 секунди чувам от детското столче едно преправено гласче- ще те нарежа с малкото ножче на мааалки парченца и ще те изям, ти си лош, че се караш на майка ми  Mr. Green  Mr. Green
hahaha

# 614
  • Шотландия
Страхотна тема, за да не е гол запис, ще споделя какво ми каза сестричката на мъж ми ( на 6-7 години ).
Много обича да пипа парфюмите на майка си, и чула от някъде, че като молиш за нещо, се казва "Ако обичаш".
Моли ми се тя да и дам някой парфюм:
"Айде де Али, моля те, дай ми, няма да се пръскам много, ако МЕ обичаш."
 Laughing Laughing Laughing
Joy Joy Joy
Това като едно мое съседче - 3-годишна кокона, излиза от къщи незабелязана и точно когато вече родителите й се канят да се обаждат в полицията, полудели, че я няма, тя си се връща спокойничко и като я питат - Ани, къде беше?, казва "Ми бях на флизьол да си наплавя малко косите" и се пипва по косата с небрежен жест. Не можеше да казва "р".  Joy

Общи условия

Активация на акаунт