Нещо смешно, което децата са казали. Тема №6

• 66 704
  • 748
  •   1
Отговори
# 615
Страхотна тема и блестящи попадения  Laughing Малчуганите са неизчерпаем извор на „бисери”.Синът ни беше върл фен на „деЦките” и знаеше безброй диалози и реплики наизуст ,дотук нищо необичайно,комичното се получаваше от факта ,че много умело ги вмъкваше  в ежедневните ни разговори,ето няколко,които са останали в семейния ни фолклор:
Аз-какво искаш за вечеря?
Той-дайте ми торта със крем,за моя деликатен корем и понеже съм малко момче,ще ми стигне и едно парче.

Аз-ела при мама.
Той-ида с буйните коне,кой ли може да ме спре.

И едно от което съм се червила пред познат-На въпрос как са дядо и баба?малчо отговори „притеснявам се,че връзката им е само сексуална” Embarassed
п.п. Последната реплика е от сериала „Стъпка по стъпка” Mr. Green

# 616
  • Mars Hotel

И едно от което съм се червила пред познат-На въпрос как са дядо и баба?малчо отговори „притеснявам се,че връзката им е само сексуална” Embarassed

rotfImbo rotfImbo rotfImbo

# 617
 Joy Joy Joy Последното е много ценно, получил е отговор човекът и то какъв!  Joy Joy

От преди малко, докато се пробва да заспи.
- Това ми е дясната ръчичка.
- Да.
- С нея пиша.  (Mr. Green татко и я убеждава, че се пише с дясната ръка, аз съм на мнение с каквото му иде отвътре на човек, е на нея и идва с дясната де)
- Да, с нея пишеш.
- А кУКО правя с лявата ръчичка?
 Crazy  newsm78
- С нея държиш тетрадката, докато пишеш с дясната. - изстрелях след секунди размисъл, тъй като не ми идваше отговор, който да дам на 3 год хлапе, така че директно истината  Laughing

# 618
  • благоевград
Време е да се разпишем и ние Simple Smile
Майка ми ни е на гости седнала е на леглото и решава да се облегне назад на стената , но там е зака4ен конвектора при което се опира в него.
Синът ми - ,,Мамо виж той какво прави пипа радиатора , даже направо спи ''  Joy Joy

# 619
"Роди ми сестричка или ми купи куче." Това ме врънка от 2 години, сега е на 6.
Сега обаче съм бременна и й казвам- "Ще си имаш напролет сестричка или братче. и тя- Е и това е нещо, като не искате да ми купите куче"

# 620
  • Gabrowo->Sofia
Ходим си по улицата, срещу слънцето. Ваньо отбелязва "Май съм станал китаец. Очите ми не се отварят."

# 621
 Laughing Това май вече е любимата ми тема
И по темата: Лалатоп (лаптоп); Може и лалалалалатоп

# 622
Ходим си по улицата, срещу слънцето. Ваньо отбелязва "Май съм станал китаец. Очите ми не се отварят."

hahaha  Joy Паднах от стола направо. Честито ти китайче  Grinning

# 623
  • в две хубави очи; - музика - лъчи
Разговор с 7 год. Младеж на моя приятелка
- за6то о6те те храни майка ти
- за6тото е руса

# 624
Сега се сетих за една случка. В магазина(хранителния) точно на входа има вестници и списания. Та детето като отявлен фен иска да му купя списанието за Макуин и то заради една нищо и никаква количка вътре. Обеснявам, че сега нямам пари и ще го купим друг път.
След няколко дни сме пак във въпросния магазин, а детето: "Мамо, сега ще ми купиш ли Макуин? Вече е друг път.."  hahaha
Така или иначе не го купихме.

# 625
- Мамо, стига си ме прегръщала и целувала непрекъснато - вече съм голяма (на цели 5 г.)! - признавам трудно ми е да се удържам.
- Добре де, кога може?
- Само ПОНЯКОГА! - с подходяща интонация.
- А, кога е "понякога"?
- Например СЕГА! - търкулнало се гърнето и си намерило похлупака. Тя самата е изключително любвеобилна, ама така, нали, за протокола да се отбележи...

# 626
Вечер преди да заспим всички.
Казваме на малката : "Лека нощ,да сънуваш ангелчета",а тя отговаря на нас
"Да сънувате крокодилчета"  Joy

# 627
а ние сънуваме цвтя и рози

преди време- събужда се и още сънена:
-мама имам гугалчета в очите

# 628
-мама имам гугалчета в очите

Нашите са "сънчовци".

# 629
Действието се развива в тоалетната на гарата. Майката е в кабинката, отвън чакат две близначки на около 5-6 години. Майката по едно време пита "Момичета тук ли сте" и едното отговаря съвсем невинно "Да. А ти какво правиш, сЕреш ли?" Mr. Green

Общи условия

Активация на акаунт