Hart of Dixiе

• 60 217
  • 762
  •   1
Отговори
# 150
  • Ямбол
Ето ме и мен LaughingПриключих току що с 1-ви сезон PartyМного съм ядосана,че Джордж прекъсна страстната вечер на Зоуи и Уейд #Cussing outТози Джордж е толкова объркан,че няма накъде ooooh!
Не харесвах Лемън в началото,но след всичко,което направи да си върни любимия ме спечели,много борбена жена NaughtyДжордж уж много я обичаше,а я изостави в най-важният им ден Shocked
Аз искам Зоуи да се влюби в Уейд най-накрая,не е идеалната партия,но поне е искрен и наясно с чувствата си Peace

# 151
На мен Лемън започна да ми харесва в момента, в който се изясни историята с майка ѝ - не е станала кучка току така.

# 152
  • Ямбол
На мен Лемън започна да ми харесва в момента, в който се изясни историята с майка ѝ - не е станала кучка току така.
Така е PeaceИсторията с майка й е много драматична,трудно е да живееш с мисълта,че майка ти е предпочела да започне нов живот,в който няма място за теб,а особено и  с друг мъж и дете Cry
Полудях по този сериал май JoyДнес изгледах и 3-те епизода от новия сезон и сега съм на сухо Joy Joy SadЧак в сряда вече,а колко ми беше хубаво с цял сезон пред мен Party
Много силен старт на 2-ри сезон PeaceЕдна по-различна Лемън,много по-искрена и естествена LaughingПрекрасна актьорска игра SunglassesТо мимики,погледи,жестове LaughingВсичко,което излиза от нея е много запленяващо и забавно Mr. Green
Зоуи още не съм на ясно какво й е в главата,но май чувствата й клонят към Уейд за сега Heart EyesСпоред мен Джордж за нея е просто представата й за идеалния мъж,не е влюбена в него Peace
Лавон е много сладък,сега ще има интриги покрай предизборната агитация с Руби,която ми е много неприятна(грозновата) Sick
Всички актьори играят супер,направо се пренасям в Блубел,Алабама  Laughing

# 153
Има го и класовият предразсъдък - Джордж е адвокат, а Уейд някакъв си барман. Ще има да се бори със себе си Зоуи.  Laughing

# 154
Контеса хуаб подпис и аватар Blush
Аз също някак вече харесва Лемън, само не знам на Зоуи измислените и проблеми докъде щя докарат Mr. Green
Ще ми се и някак да се поразвие града, знам чев е такъв стила, но все пак искам малко медицински Зоуи да израсне и да покаже уменията си! Thinking

# 155
  • UK
Според мен Джордж за нея е просто представата й за идеалния мъж,не е влюбена в него Peace

И аз така мисля! Само че първо трябва да изживее тази уж любов, за да разбере, че това е само представа!

# 156
Джейми Кинг за Тайлър Шилдс:

# 157
Много е хубава ! Фотосесия ли е? Давай и другите снимки.

# 158
  • NE
Ето откъде ми е адски позната, че сега се светнах- Sin City  Mr. Green

А тук е от The O.C. Season 2  Mr. Green

Последна редакция: пн, 22 окт 2012, 18:53 от Flower Fairy

# 159
  • София
Значи на мен ми е от Cheaper by the dozen 2, сега като и прегледах биографията. Там обаче носът и беше по-различен newsm78

# 160
Лате, само тази видях, чакай да потърся още. Фотосесия трябва да е, да.

ПП Вече и тази не намирам. Тъмбълъръ е гадна работа.  hahaha

Последна редакция: пн, 22 окт 2012, 19:16 от ИрПуц

# 161
Нищо , ще изкочи........просто се присетих , че Нина Добрев имаше прекрасна сесия снимана от Тайлър Шилдс , та и на Джейми предполагах ще е интересна  Wink

# 162
  • España (Плевен)
    Една нова снимка от утрешния епизод..  Peace

# 163
  • Варна
    Една нова снимка от утрешния епизод..  Peace

Нова любов?

# 164
  • Ямбол
Контеса хуаб подпис и аватар Blush
Аз също някак вече харесва Лемън, само не знам на Зоуи измислените и проблеми докъде щя докарат Mr. Green
Ще ми се и някак да се поразвие града, знам чев е такъв стила, но все пак искам малко медицински Зоуи да израсне и да покаже уменията си! Thinking
Мерси,Тинки Simple SmileИ на мен ми харесаха,особено аватара WinkСъс сигурност ще има развитие градът след изборите LaughingСпоред мен обаче Зоуи ще нарани Уейд,като се върне към Джордж newsm78
Благодаря на всички за хубавите снимки HugНямам търпение за утрешният епизод Sunglasses

Последна редакция: вт, 23 окт 2012, 01:22 от contessa24

Общи условия

Активация на акаунт