Hart of Dixiе

• 60 229
  • 762
  •   1
Отговори
# 165
  • España (Плевен)

Ето една сложна таблица от сериалчето!

# 166
Тази русата в червената рокля коя е? newsm78
На мен все повече ми харесва всяка серия. А тази табличка Crazy Crazy

# 167
  • España (Плевен)
    Zoe

# 168
  • Ямбол
Тази русата в червената рокля коя е? newsm78
На мен все повече ми харесва всяка серия. А тази табличка Crazy Crazy
Кати и аз това се чудя newsm78Може да е някоя от приятелките на Лемън или пък момичето,с което Джордж излиза на среща Peace
А тази табличка е интересна,разбрах какво олицетворява,но ми е трудно за обяснение Laughing

# 169
  • София
Не е ли тази, която излиза с Джордж? Може да остане по-дълго newsm78

# 170
Още един силно забавен епизод.  hahaha Дано все така да вървят!

Червенороклестата е "гаджето" на Джордж, да.

# 171
  • Ямбол
И аз изгледах епизода днес PeaceЗабавлявах се както винаги LaughingТази,с която Джордж излизаше е ужасно досадна и малоумна JoyДобре,че я разкара ooooh!
Лемън ми става все по-симпатична,а и заряза мръсните игрички за сега LaughingДвамата с Лавон са страхотен екип,дано спечелят изборите Wink
Зоуи и Уейд са толкова сладки заедно Heart EyesСамо се уговарят за неангажиращ секс,а си личи,че и двамата имат чувства един към друг Laughing
Ето и промото за Хелоуинският епизод,който не го е гледал Hug

# 172
  • МАРС
Тази, която представя Лавон за приятеля си пък коя беше?

# 173
  • Ямбол
Тази, която представя Лавон за приятеля си пък коя беше?
В кой епизод е това newsm78

# 174
  • МАРС
Това е от промото.

# 175
Мисля, че е Анабет, маскирана.

# 176
  • Ямбол
Мисля, че е Анабет, маскирана.
Да Анабет е PeaceНай-добрата приятелка на Лемън.
Ето и няколко снимки от следващият епизод Simple Smile

И две с любимецът ми Heart Eyes

Последна редакция: пт, 26 окт 2012, 21:57 от contessa24

# 177
contessa24, не е мой тип Уейд по принцип (актьорът де), ама на последните два снимки е УАУ Simple Smile Много плочки е наредил, много нещо. Нищо чудно, че оправя банята на Зоуи  hahaha hahaha hahaha

Аз подозирам от края на предния сезон, че има мегдан за заигравка между Лавон и Анабет. Нали тогава бяха пуснали слух, че кметът го очаква някаква нова, неочаквана тръпка. С наличния каст по онова време само тя беше вероятност. Пък и обясняваше на моминското парти на Лемън, че хич не бил за изхвърляне.

Държа да споделя, че той много ми хареса как реагира в последната серия на издънката на Зоуи, ето това е истински приятел: приема те какъвто си и ти прощава грешките.
Пък тя дано се светне, че не може да е влюбена в Джордж, а да й е толкова хубаво с Уейд, някак са несъвместими двете неща... Но както и Ирпуц беше отбелязала, тук най-силно ще се включи класовият предразсъдък, когато я сполети дилемата...

# 178
  • Варна
Е, Уейд извади страхотна преса. Мнооого добре.  smile3544 smile3544 smile3544

# 179
  • Ямбол
contessa24, не е мой тип Уейд по принцип (актьорът де), ама на последните два снимки е УАУ Simple Smile Много плочки е наредил, много нещо. Нищо чудно, че оправя банята на Зоуи  hahaha hahaha hahaha

Аз подозирам от края на предния сезон, че има мегдан за заигравка между Лавон и Анабет. Нали тогава бяха пуснали слух, че кметът го очаква някаква нова, неочаквана тръпка. С наличния каст по онова време само тя беше вероятност. Пък и обясняваше на моминското парти на Лемън, че хич не бил за изхвърляне.

Държа да споделя, че той много ми хареса как реагира в последната серия на издънката на Зоуи, ето това е истински приятел: приема те какъвто си и ти прощава грешките.
Пък тя дано се светне, че не може да е влюбена в Джордж, а да й е толкова хубаво с Уейд, някак са несъвместими двете неща... Но както и Ирпуц беше отбелязала, тук най-силно ще се включи класовият предразсъдък, когато я сполети дилемата...
JoyПлочки реди всякакви,много добре изглежда на снимките актьора Heart EyesИ аз не си падам по такъв тип като Уейд и Джордж WinkНо в сериала много добре се вписа Уейд някак си и ми допадна Simple Smile
За Лавон и Анабет съм съгласна PeaceЩе се случи нещо между тях със сигурност,тя и пред Зоуи сподели,че е много готин WinkХубава двойка ще са според мен Peace
Да Лавон е много великодушен,доказа го с това,че прие и Лемън като приятел и загърби чувствата си към нея.
За Зоуи,милата тя не усеща ли,че ревнува до полуда Уейд и не е възможно това,ако е влюбена в Джордж LaughingДано не се подведе по предразсъдъците си и си признае чувствата към Уейд,поне пред себе си Heart Eyes

Общи условия

Активация на акаунт