Hart of Dixiе

• 60 233
  • 762
  •   1
Отговори
# 180
Още не съм гледала новата серия, но днес ще наваксам Whistling Много готини снимки. Джордж hahaha
А лемън е много красива. Вчера ми се стори че я видях актрисата в една песен simmertime ама не съм сигурна, ще проверя Wink Уейд е хубавец , дам. Не е мой тип но бива Party

# 181
  • Във въображаемия ми свят
Още не съм гледала новата серия, но днес ще наваксам Whistling Много готини снимки. Джордж hahaha
А лемън е много красива. Вчера ми се стори че я видях актрисата в една песен simmertime ама не съм сигурна, ще проверя Wink Уейд е хубавец , дам. Не е мой тип но бива Party

И аз не съм гледала новата серия още...
Да Лемън участва в клипа на Lana Del Rey

# 182
А знаех си че е тя, тъкмо го гледах. От началото много ме дразнеше актрисата..струваше ми се страшно сприхава, но сега забелязвам, че е красавица и че е по- различна
 Peace

# 183
  • Пловдив
Последните седмици нямам много време,та сега си наваксах с 3-ти и 4-ти епизод.За утре си оставям 5-ти Simple Smile
Зоуи и Уейд бяха страхотни накрая,надявам се моногамията им да потръгне Praynig Само как влюбено я гледаше на вратата Heart Eyes Приказка Mr. Green

Колкото до Джейми Кинг,аз съм я гледала в два други сериала

Поверително от кухнята/Kitchen Confidential

Много забавен сериал,препоръчвам Peace

Другият е Разведен/Gary Unmarried

# 184
  • UK
Другият е Разведен/Gary Unmarried

[/i]

Този съм го засичала и много ми е бил приятен!...

# 185
Много сладък Хелуин епизод  Laughing . Левон по Ромео -риза беше много готин. Дали пък няма да се върнат чувствата му към Руби. Виждам ги като кмет и зам.кмет  Laughing

# 186
Мноооого сладък, да!  hahaha

# 187
Епизодът ми хареса  Wink

Левон беше много сладък ,а и доста кандидатки му се насъбраха  hahaha Очевидно в Лемън се надигат позаспали чувства,Анабет няма да се откаже толкова лесно ,а Руби ... си е Руби.Битката за кмета ще продължи и след изборите  Laughing  Зоуи продължава да ме дразни  Mr. Green Хем не иска да е заместител ,хем използва Уейд като такъв.Кога ли ще се осъзнае тази заблудена душа .... А Джордж май ще си намери майстора  hahaha

# 188
  • София
Да, и мен Зоуи ме дразни. Освен с този Джордж, ме дразни и с това, че уж е лекар, а пък каква е повърхностна за всичко, даже леко глуповата. Лемън не я харесвам като цяло, но ми се струва малко по-интелигентна от докторката Peace

# 189
По-мъдра е Лемън, някак. А това, че Зоуи е лекар що да ѝ пречи да е повърхностна за други работи.  Laughing Не ме дразни, де, приемам си я такава, забавлява си ме.

# 190
  • Варна
Лемън никак не е глупава. Тя е много повече от това, което показва с кокетното си поведение. Диксито си е лековата от началото на сериала. Да се чуди човек как е завършила това тежко образование. Grinning Ама, нали е филм.

# 191
  • София
Започвам все повече да харесвам Лемън.Сякаш това е нейния сезон.
Струва ми се ,че сценаристите доста добре я градят като образ.В първия сезон беше невротичка притисната от планове за идеалната сватба с гаджето си от гимназията ,съревнование с бъдещата свекърва ,пазене в тайна на една авантюра и стремеж да остане в миналото и пазене на тайната за майка си.Сякаш ,когато я разтовариха от всичко това и героинята направо разцъвтя ,оаквам и се надявам на повече Лемън този сезон.Много искам да намери призванието и щастието си  Grinning !

За Зоуи не ми се говори ,малко си е овца и сякаш не могат да я отърсят от образа на Самър.

# 192
Ами то си е нормално, като се замислиш - толкова тегло ѝ падна от душата.  Simple Smile Съгласна съм с казаното, много добре я развиват.

# 193
  • Ямбол
Днес изгледах епизодчето и честно казано очаквах повече,все пак беше Хелоунски WinkИсках да е по-забавно,но както и да е,хареса ми Peace
Това с Джордж и неговият сомнамбулизъм ми беше тъпо като цяло WhistlingА Зоуи продължава да се държи инфантилно,даже не мога да я приема,че играе ролята на доктор Rolling EyesИмала чувства към Джордж,ама не искала да е неговият "спасителен пояс" и да я нарани,а тя си ляга с Уейд без да мисли за неговите чувства,които едва ли не е забелязала WinkМного е объркана милата,даже сбъркана бих казала Laughing
Лемън ми става все по-симпатична в този сезон PeaceА днес видях,че Лавон не й е безразличен вече и може би ще се случи нещо между тях отново Heart Eyes

# 194
Ох чак сега ми остана време да изгледам...
Ей тая Зоуи много ме ядоса значи... Явно сценаристите са решили напълно да развият овчия й потенциал. Бива ли така да си играе с чувствата на хората? Заслужава накрая и двамата да й бият шута  Naughty

Според мен Джордж ще си намери тука тръпката, мацката изглежда готина, дано му потръгнат нещата, пък доктор Смотла да се повайка, да пострада, да я отсвири и Уейд и да вземе тогава да се осъзнае какво има между тях. Иначе не я виждам кога ще се усети...

Лавон и Лемън са си чудна двойка, аз съм им привърженик още от първи сезон и силно се надявам да им се получат нещата. Руби не ми харесва, актрисата ми е някак неприятна... Виж Анабет си е сладуранка, иска ми се да й измислят и на нея едно другарче, че ми е мъчно така...

Общи условия

Активация на акаунт