Hart of Dixiе

• 60 236
  • 762
  •   1
Отговори
# 195
  • Ямбол
Ети и промото на еп.6,който не го е гледал Simple Smile

# 196
  • София
Според вас кой ще спечели изборите в Блубел Laughing

# 197
Ммм много сложен въпрос  Mr. Green Като сметнем гласовете на Совите ,Камбанките и футболното семейство ... борба за всеки вот. Аз да си кажа честно нямам идея.От една страна твърдо съм за Левон , но от друга ,ако Руби стане кмет ще имаме възможност да го видим в друга светлина: като обикновен гражданин и като опозиция  hahaha Като в един бг сериал  hahaha Важното е смях да става

# 198
  • Варна
Изгледах два епизона наведнъж Laughing Харесаха ми, макар да се дразня много на Зоуи и Уейд. Ясно ми е, че ако отношенията им вървят добре, ще свърши филма, ама са като ученици... А Джордж ми е много противен! Искам да видя Лемън и кмета заедно:) Много красива актрисата! А баща и и сестра и са уникални Joy Колкоооо са независими - "отиди утре купи дрехи, и ще вземем ребърца колкото можем да носим"

Изборите ги виждам Руби да ги спечели!

# 199
  • Ямбол
Снимки от еп.6 Simple Smile

И според мен ще спечели Руби,за да има интрига Wink

# 200
Малко офф-топик, но да си споделя. Понеже следя в туитър и Уилсън Бетел (Уейн) и Скот Портър (Джордж) първият тези дни силно се вълнува от предстоящите президентски избори в САЩ, а вторият само за някакъв глупав американски футбол пише... Изглежда в живота несериозният барман е с доста по-сериозни интереси от колегата си...

# 201
Малко офф-топик, но да си споделя. Понеже следя в туитър и Уилсън Бетел (Уейн) и Скот Портър (Джордж) първият тези дни силно се вълнува от предстоящите президентски избори в САЩ, а вторият само за някакъв глупав американски футбол пише... Изглежда в живота несериозният барман е с доста по-сериозни интереси от колегата си...

Хвърлих и аз един поглед, определено не споделям политическите му възгледи Simple Smile

# 202
  • Варна
Ето на какъв ми приличал Джорд - на американски футболист. Образът би му паснал чудно. Grinning

# 203

Хвърлих и аз един поглед, определено не споделям политическите му възгледи Simple Smile

Е то няма значение какви са, въпросът е, че е социално активен  Laughing

didaka, и аз това си помислих, като го четох снощи. Представих си го в някое сериалче за колежански футбол...

# 204
  • Пловдив
Той точно във такъв сериал се е подвизавал  Wink

http://www.imdb.com/media/rm1725602048/ch0012981

И в Добрата съпруга е участвал

# 205
  • UK
И аз изгледах епизодчето. Зоуи милата е много, много простичка!
А и това със сомнамбулизма на Джордж беше много наивно и смешно...

Лемън колко много ревнуваше Лавон! Леле, малее!

# 206
  • Ямбол
Извън кадър Simple Smile

# 207
Тази седмица няма да имаме серия заради изборите.... contessa24, пускай повече такива кадри, че да си запълваме времето, скучно ще ми е без тях. Много освежаващо ми действат сериите и ще ми липсват.

# 208
  • Пловдив
Много ми харесват роклите и на Рейчъл Билсън,и на Джейми Кинг.Въпреки че на Рейчъл изглежда някак картонена и много твърда(особено в деколтето),кройката и цветът много й отиват Simple Smile
Забележете,че само мъжете ядат Mr. Green

# 209
  • МАРС
Е, че как иначе ще са така хилави, само на вода с лимонче Laughing

Общи условия

Активация на акаунт