Hart of Dixiе

• 60 259
  • 762
  •   1
Отговори
# 210
  • Ямбол

Цитат
Забележете,че само мъжете ядат Mr. Green
Май мацките са на алкохолна диета,доколкото виждам Mr. Green

Наистина ли няма да има епизод тази седмица Cry

# 211
Мда, това са пуснали в Туитър, утре нали са изборите в Щатите...

Ама Рейчъл Билсън много е окльощавяла, като по-малка в OC-то по-сочна ми се виждаше. Сега има направо изпит вид...

# 212
  • Ямбол
Мда, това са пуснали в Туитър, утре нали са изборите в Щатите...

Ама Рейчъл Билсън много е окльощавяла, като по-малка в OC-то по-сочна ми се виждаше. Сега има направо изпит вид...
Да,вярно не съобразих,че нама да има епизод Sad
Рейчъл верно много е отслабнала,направо ще се изгуби скоро време Mr. GreenТова от скоро май,в 1-ви сезон не беше чак толкова слаба newsm78В O.C. си беше много добре,нормално телосложение Simple Smile
Джейми Кинг също е много слаба,но някакси й отива на нея като цялостна визия Wink

# 213
Тя е нисичка и и  явно се е вманиачила да е слаба, а може и от тренировки да е Peace

# 214
Тази седмица няма да имаме серия заради изборите.... contessa24, пускай повече такива кадри, че да си запълваме времето, скучно ще ми е без тях. Много освежаващо ми действат сериите и ще ми липсват.

Пфу, тъкмо се чудех защо го няма епизодът.

Да не е фен на Мит Ромни Уилсън?  Laughing

# 215

Пфу, тъкмо се чудех защо го няма епизодът.

Да не е фен на Мит Ромни Уилсън?  Laughing

Тцъ Simple Smile Има някаква заигравка там, ама последно писа, че е гласувал за Обама. Иначе през изминалите дни се гъбаркаше с кампанията на Ромни.

# 216
Ааа, ми чудесно, тогава.  Mr. Green

# 217
Уилсън не е мой тип, обаче откакто го следя в Туитър, ша взема да го 'аресам  Joy Най-новата му мисъл споделена там е "Защо хората, които мразят, имат най-силни гласове?"

Иначе за да не е тотално офф-топик, ето и малко гафчета от първи сезон:

# 218
 hahaha Харесва ми, отивам да си го добавя.

# 219
hahaha Харесва ми, отивам да си го добавя.

Ето още малко смях с него: http://www.youtube.com/watch?v=LVzVjszBMLk&feature=relmfu

# 220
Очарователен е, лъчезарко.  Grinning

# 221
Докато си човърках из новите проекти на бат' Уилсън (като го писах бат' та го проверих, оказва се, че е по-малък от мен с една година, ама нейсе), попаднах на това:

Беше ми много забавно да гледам как рапира Рейчъл... Злият гений зад това е точно Уилсън, който явно си има някакви хип хоп влечения.

# 222
  • Пловдив
Любимата ми част е с миенето на колата Joy Страшно се смях hahaha Мерси много,не го бях гледала Hug

# 223
Любимата ми част е с миенето на колата Joy Страшно се смях hahaha Мерси много,не го бях гледала Hug

Мнооого яки Simple Smile Особено Скот Портър как се раздава Simple Smile

Ами така е то, чудя се как да си запълвам времето до новата серия. Уж нищо и никакъв сериал, без кой знае каква интрига, пък ми е мъчно, като го няма... Липсва ми дозичката хумор явно.

# 224
  • Ямбол
Jaded,супер яко клипче Sunglasses HugМного ми хареса Рейчъл как рапира LaughingИ Скот и Уилсън бяха много яки в клипа PartyИ на мен ми липсват много сериала SadНямам търпение вече за новият епизод Laughing

Общи условия

Активация на акаунт