Hart of Dixiе

• 60 262
  • 762
  •   1
Отговори
# 225
 smile3532 Невероятни сладури.

# 226
http://DMCA-removal-from-Google/torrents/183012/

Гласувай народе  Laughing Изборен ден в Блубел  Party

# 227
Ей сега го пуснах - как си предсказват победителя в изборите ме срина.  hahaha hahaha hahaha

# 228
Прегледах епизода ,разбрах каквото ме интересуваше  Mr. Green

От харесаното засега ще споделя само 2 неща , не особено спойлерски : прическата на Джордж и  newsm57  Joy Joy Joy

# 229
Прическата на Джордж е великолепна!  Joy

Още един много свеж епизод, много им се радвам.  smile3501

# 230
Ето какво ни чака:

http://showsinfo.tv/2012/11/14/hart-of-dixie-s02e07-baby-dont-get-hooked-on-me-%D0%BF%D1%80%D0%BE%D0%BC%D0%BE/

Пък серията ще я коментирам утре, че сега нямам сили...

# 231
  • Варна
Мерси за промото. Още не съм гледала епизода и не мога да коментирам, но ще се поправя. Grinning

# 232
Левон! Левон!  newsm18 newsm18 Каква драма , какво пилешко напрежение!
О, Джордж с кого се забърка  Mr. Green

# 233
Каква драма , какво пилешко напрежение!

Joy Да ти настръхне трътката от стрес направо.

С кого се забърка?  newsm78

# 234
Е , как с кого - Тенси. Така еротично затвори вратата на караваната  Mr. Green

# 235
Да бе, ей сега се сетих.  hahaha Да се оправя, не мога да го мисля.  Mr. Green

# 236
Вече мисля да коментирам, дано всички са гледали...

Много, много ми дожаля за Лемън... Аз нали съм фен на двойката Лемън-Лавон и направо ми се скъса сърцето, като гледах тези голееееееееми тъжни сини очи накрая. Пък и той как взе да мига на парцали тежко, тежко.

Джорджи верно палаво затвори вратата на караваната, но и на него едно по-празноглавичко блонди повече ще му отива, отколкото Зоуи...

А те двамата с Уейд вече са си съвсем като гаджета, бъбрят си, споделят си, съветват се, не знам какво трябва да им се случи, че да си позволят да си признаят малко чувства един на друг.

# 237
  • Ямбол
И аз сега изгледах епизода,но честно очаквах повече Crossing ArmsИначе и на мен ми стана жал за Лемън SadТъкмо разбра,че още е влюбена в Лавон,а той реши да си даде нов шанс с Руби SadЗоуи и Уейд са си по старому,а Джордж май си намери нова изгора Laughing

Ето и промото за еп.7 Hug

# 238
не знам какво трябва да им се случи, че да си позволят да си признаят малко чувства един на друг.

Да си родят бебе.  Mr. Green

Лемън не я мисля - първо има нужда да си почине от мъже, да се самодокаже, после да дойде принцът. Който като нищо може да се окаже добрия стар Джордж.

# 239
Моля те  Laughing Джорджи първо с фризьорката , докато не му оправи светкавиците в косата  Mr. Green

Общи условия

Активация на акаунт