Hart of Dixiе

• 60 264
  • 762
  •   1
Отговори
# 240
И само аз ли не мога да открия  субтитрите за 6 ?
Помагайте - моляя Hug Hug

# 241
http://www.addic7ed.com/serie/Hart_of_Dixie/2/6/I_Walk_the_Line  (най-отдолу) за версия lol , но сайта е за упражняващи се ученици с google преводач , така че не се надявай на добри титри.

# 242
Предполагам ,че тези в subs.sab ще са готови днес. В процес на редакция са  Peace

# 243
Сериалчето не е с най- велият сценарий, който човек може да си представи, но пък е супер разтоварващо, поне за мен. Харесва ми градчето- спокойно, китно, уютно. Харесва ми колко са задружни хората и как си организират различни празници и всички взимат участие Simple Smile. Съвсем различена реалност. Пък и винаги е топло там Simple Smile. Надявам се, че докторката няма да се събере с адвоката. Барманът е по готин и цветен Simple Smile. Той адвоката май сега ще има взимане даване с бившата жена на Уйед....ще има сцени на ревност май май Simple Smile.

# 244
Сериалчето не е с най- велият сценарий, който човек може да си представи, но пък е супер разтоварващо, поне за мен. Харесва ми градчето- спокойно, китно, уютно.
И аз това му харесвам Simple Smile Когато ми се гледа нещо леко и забавно, а нямам време и сили да търся подходящ филм, си го пускам. Имам малко да наваксвам със сериите, но се записвам да следя темата  Peace

# 245
а тази седмица ще има ли серия? newsm78

# 246
а тази седмица ще има ли серия? newsm78

Има , има  Laughing

http://DMCA-removal-from-Google/torrents/183903/    - епизодът в Арена  Party

# 247
Ох, горката Зоуи - и солта изяде, и я биха.  hahaha

Лемън и Анабет са страхотни змийки-приятелки. Изобщо, пак много ме зарадва епизодът.
Скрит текст:
Все повече ми се засилва подозрението, че Лемън и Джордж ще свършат заедно накрая.

# 248
Ох, горката Зоуи - и солта изяде, и я биха.  hahaha

Лемън и Анабет са страхотни змийки-приятелки. Изобщо, пак много ме зарадва епизодът.
Скрит текст:
Все повече ми се засилва подозрението, че Лемън и Джордж ще свършат заедно накрая.

И аз така мисля относно скрития текст и се надявам да е така Simple Smile.

# 249
Диди мерси много, в замундата нещо се мотат  bouquet Довечера ще гледам

# 250
  • Ямбол
Епизода изгледан,забавен както винаги Wink

Скрит текст:
Интересна беше историята с хлапето и Зоуи LaughingОчаквах да има развитие покрай Джордж и фризьорката,но уви Rolling EyesЛемън и Анабет бяха супер забавни,в това да се доказват коя е по-добра в кетъринга LaughingДобре,че Джордж ги светна и помири,за да разберат,че се сработват двете идеално в комбина WinkЛавон и Руби изживявават с своят романс,отиват си определено,макар да искам Лемън да е до него Heart EyesЗоуи,при нея няма развитие никакво ми се струва ThinkingИска романтика,но тя самата не е романтична LaughingУейд е яко хлътнал по нея,щом започна да й прави такиви жестове на романтика,макар и несполучливи JoyПри всички герои има видима промяна,защо само Зоуи си е същата инфантилна докторка,не разбирам Thinking

# 251
И аз гледах серията снощи, добре беше.

Скрит текст:
И аз си мислех, че Джордж ще се залюби с фризьорката, но още не е късно де. Аз мисля, че и Уейд и Зои за много хлътнали един по друг, ама нали са чешити и двамата не си признават и се дърпат. Много се надявам Зои да си остане с него, въпреки че в такъв случай сериала ще се изчерпа , трябва да има някаква интрига. Лемън почва да ме кефи все повече, в началото не можех да я понасям, но определено сега е положителен герой. А кметът и кметицата не са ми особено интересни. Предполагам, че ще им период, в който Зоуи ще се събере с Джордж, ще има драми с Уейд, но се надявам накрая да се върне при барманчето, много повече ме кефи от дървения адвокат.

# 252
  • Варна
Лемън е много искряща  личност. Изключително чаровна  и интересна. Много е ценна за сериала. Добре, че Джордж я остави. Изобщо не заслужава такава жена.

# 253
"Искряща" е много подходяща дума.  Grinning Аз пък забелязвам, че във втория сезон фокусът се измести от Зоу, вече не е толкова фокусирано върху нея действието, разширяват вниманието към другите герои, което много ми харесва.

Скрит текст:
Предполагам, че ще им период, в който Зоуи ще се събере с Джордж, ще има драми с Уейд, но се надявам накрая да се върне при барманчето, много повече ме кефи от дървения адвокат.

Ако си карат по дълбокия, удобен сюжетен коловоз, най-вероятно, но няма да им се разсърдя. В тоя сериал хубавото е как се случват нещата, а не точно какви са те.  Simple Smile

# 254
Много хубава двойка са Зоуи и Уейд, много. Така мило ми стана от неговата романтична изненада все едно за мен я беше правил  Joy Joy Joy

Лавон и Руби... ами аз съм фен на двойката Лавон&Лемън, обаче не мога да отрека, че в последната серия Руби за първи път ми стана леееко симпатична.

Джорджи за мен е много скучен образ, все чакам сценаристите да му бият един шут в з*****а и да го оживят малко, ама не и не... Интригата му със Зоуи за мен отдавна е изчерпана и е излишно сценаристите да я подновяват. Той някак остана на заден план в последните серии, излизайки от светлината на Лемън, стана съвсем незабележим. Като че ли в предишния сезон тя като един прожектор го осветяваше, а и любовта й го правеше да изглежда много значим и мъжествен. Сега, без тази любов, си е просто един скучен, сив, второразряден адвокат от Блубел, Алабама. 

За мен ще е много необяснимо от страна на Зоуи, ако след толкова мигове с Уейд, при положение, че те видимо имат връзка (макар те между тях си да не я наричат такава), да се втурне пак подир Джордж. Ако не друго, ще ми покаже, нейното тотално неразбиране на любовта. Някак невъзможно е за мен да си лудо влюбен в някого, той да отговаря на чувствата ти, да е свободен и ти да го пратиш в девета глуха, 'щото... ами просто така, без кой знае каква причина. Дори като изключим Уейд от картинката, пак не ми се връзва и не ми е любовно. Пък като се появи и той, нещата съвсем отиват по дяволите.

Ама стига съм философствала... В крайна сметка ИрПуц е права: тук не е толкова важно какво, а как се случва.

Ето го новото промо: http://www.youtube.com/watch?v=ih5rbgfKA2k

И Канадското: http://www.spoilersguide.com/hart-of-dixie/season-2-episode-8-ac … s-canadian-promo/

Явно ще има раздвижване по темата, по която изписах сто неща Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт