Hart of Dixiе

• 60 322
  • 762
  •   1
Отговори
# 285
Овца! Каква овца!  ooooh! Иначе беше забавен епизода.  Laughing

# 286
  • Варна
Още не съм гледала, че нещо луднах по тез анархисти, но ще се поправя. Embarassed

# 287
Тъжна ми беше тая серия. А , Зоуи явно я подготвят за следващия ухажор......кога щеше да се появи , може би след почивката?

# 288
  • UK
Зоуи си е мега зле, няма какво да се чудите и маете!
Тъжно ми стана за Уейд, дано й бие шута за по-дълго, и Джордж й той да я разкара покрай Тенси, и новия ухажор и той да й покаже къде с**ът гладните и така Wink

# 289
Тъжна ми беше тая серия. А , Зоуи явно я подготвят за следващия ухажор......кога щеше да се появи , може би след почивката?

Чак към 14 епизод...
Скрит текст:
Анонсират го, че ще се окаже в началото заплаха за Зоуи и нейното спечелено с труд добро положение в Блубел... Явно ще е някой, който ще я дразни повече, отколкото Уейд я дразнеше първоначално...

# 290
Охо , доста време има до 14ти епизод. Много ще го изтормози Уейд до тогава  Confused

# 291
  • Ямбол
Изгледах епизода снощи,даже не мислих да коментирам Crossing ArmsЗоуи много ме изнерви с налудничавото си поведение #Cussing outКак можа да провали така срещата с Уейд,та нали тя самата искаше романтика и по-различни отношения ooooh!Мисли постоянно за Уейд,дали я желаел все още сексуално,а като и показа повече от това се шашна #CrazyДа й намерят някой друг,че не заслужава нашето момче Crossing Arms
Тя според мен бяга от сериозните отношения изобщо,както постъпи и с Джордж LaughingПрати го да ходи с други жени,да се отърси от чувствата си към Лемън,той и така направи момчето,няма нея да чака JoyНе е готова за сериозна връзка още,нали е била разочарована в миналото,докато е следвала,може да й е повлияло ThinkingДжордж и Тенси ми харесват заедно,много са сладки Heart EyesА Уейд с всеки изминал епизод все повече мe очарова,голям сладур Heart Eyes

# 292
Мда, страх я е. А и въпросната травмираща връзка е била единствената в живота ѝ, та е незряло момичето в това отношение. Аз съм снизходителна. Засега.  Mr. Green

# 293
  • UK
Абе и аз бях снизходителна, до едно време и симпатизирах, но тя милата прекали Wink

# 294
  • София
Абе и аз бях снизходителна, до едно време и симпатизирах, но тя милата прекали Wink
И при мен е така!Направо не ги знам тези сценаристи как ги мислят тия........Не мога да разбера защо не остана един сериал ,в който да симпатизирам на главната героиня ...... всичките са едни такива патици  ooooh! .

# 295
Аз още ѝ симпатизирам, щото ми е мъчно за нея.  Laughing

# 296
  • UK
Аааа, Пуци, на мен за Уейд по-ми е мъчно... бих го утешила Mr. Green

# 297
  • Ямбол
Аааа, Пуци, на мен за Уейд по-ми е мъчно... бих го утешила Mr. Green
И аз,и аз с удоволствие Mr. Green

# 298
  • София
Мда, страх я е. А и въпросната травмираща връзка е била единствената в живота ѝ, та е незряло момичето в това отношение. Аз съм снизходителна. Засега.  Mr. Green

И аз   Peace
Освен това мисля, че не е влюбена в Уейд, а той я притисна да вземе решение.
В случая я разбирам и съм на нейна страна.

# 299
И на мен ми е мъчно за него, но не мога да му помогна.  Mr. Green

Общи условия

Активация на акаунт