Hart of Dixiе

• 60 313
  • 762
  •   1
Отговори
# 270
  • Габрово
Новият епизод как тъпо свърши.  Sad
Това вместо запис.  Mr. Green

# 271
  • Варна
Сега какво?
Скрит текст:
Уейд нещо се разочарова. Да няма раздяла? Sad

# 272
Ето го и новото промо: http://www.spoilersguide.com/hart-of-dixie/season-2-episode-9-sparks-fly-promo/

За серията:
Скрит текст:
Джордж се показа като голям пич. За първи път така да ми хареса и да ми допадне негова постъпка. Жалко за Уейд, ама и той трябваше да е по-открит със Зоуи относно чувствата си по-рано, та да не се вкарва допълнително в този калъп. Но е нормално да се разочарова, то с нейната реакция... Чак се чудя възможно ли е да е толкова тъпа, колко сигнали вече й даде той, ужким интелигентна докторица, пък няма елементарна емоционална култура. Но това си е по-скоро критика към сценаристите, голям темерут я изкараха тази Зоуи...
А за Лавон-Руби думи нямам: какво беше това сега? Сърби, боли, драго ми е, хем така, хем иначе. И тя не знае какво иска, ама то в този филм всички жени са представени така. Една Лемън дето е уж по-наясно и е по-целеустремена, ама и нея току я завее на някъде вятърът...
Най-мъчно ми стана за Брик, толкова беше станал симпатичен покрай тази Емили, един разцъфна, пък сега пак се оклюма милият...
Като цяло този път беше по-минорна серията, следващата обаче се очертава много забавна.

А ето вече и нещо ново около предстоящите събития:
Скрит текст:
има информация кой ще е актьорът, който ще изпълнява ролята на Джона, потенциалният нов любим на Зоуи... Интересното е, че сюжетно и той ще е от фамилията Брийланд. Ето тук: http://tvline.com/2012/11/27/hart-of-dixie-season-2-cast-travis-van-winkle/
След като видях кой актьор са избрали, вече твърдо и категорично заставам за Уейд, моят личен фаворит за докторското сърце Simple Smile Макар че тя така все ме нервира, че ще се радвам, ако вземат и на него да му намерят една сгодна женица, а Зоуи я изпратят някъде си...

# 273
  • Ямбол
Скрит текст:
Не ми хареса епизода NaughtyЗа пореден път се убеждавам,че Зоуи е инфантилна,а днес направо се държеше малоумно Mr. GreenВсе повече харесвам Уейд,толкова израстна героят му,че направо Докторката не го заслужава WinkИска и се май да си лудува с Уейд и да държи и Джордж едновременно,но не й се получиха нещата WinkСега е на път да загуи и двамата Rolling Eyes
Джордж и той показа някаква позиция и даде карт бланш на Уейд за Зоуи PeaceЛемън,милата се превърна в жертва и покровителка на любовта,в името на щастието на Лавон SadТази Руби кога ще се разкара,че не мога да и гледам фейса SickЗа пръв път съжалих Брик,не му провървя в любовта и този път SadА бяха много симпатична двойка с Емили Heart Eyes

Последна редакция: чт, 29 ное 2012, 12:17 от contessa24

# 274
  • UK
Гледках новото епизодче. Беше интересно, но и мен не ме изкефи реакцията на докторицата, стана ми мъчно за Уейд накрая доста, определено не очакваше това от нея, видимо се разочарова от нея.
Джордж - евалата, наистина имаше позиция и като цяло много хубаво поведение този епизод! Wink
Руби не мога да я понасям... ужасна е, хахаха!

# 275
Уф, присъединявам се към общото недоволство. Започвам да се нервирам как всяка героиня от сериал, сложена в любовен триъгълник, се държи като овца с отклонения. Айде няма нужда чак толкова да ги пъхат в калъп.  Crossing Arms

Много ми е мъчно за Брик, искам да е щастлив.  Sad

# 276
  • Варна
Уф, присъединявам се към общото недоволство. Започвам да се нервирам как всяка героиня от сериал, сложена в любовен триъгълник, се държи като овца с отклонения. Айде няма нужда чак толкова да ги пъхат в калъп.  Crossing Arms

Правят го за да имат вратички към нови сезони и безкрайни смени. Twisted Evil   

# 277
Добре, ама не може ли вместо героинята да е все овцата, някой от мъжките ъгли на триъгълника да е овч? Само Суки не е овца.  Crossing Arms

# 278
  • Варна
Добре, ама не може ли вместо героинята да е все овцата, някой от мъжките ъгли на триъгълника да е овч? Само Суки не е овца.  Crossing Arms

Верно. Grinning Сукито е бетон, но и сериалът й е Джелезен. Laughing

# 279
  • UK
Суки няма грешка! Peace

# 280
  • София
Добре, ама не може ли вместо героинята да е все овцата, някой от мъжките ъгли на триъгълника да е овч? Само Суки не е овца.  Crossing Arms
Овчовете нещо умреха newsm78

# 281
Аз не се сещам за нито един широко признат овч, все жените си заработват титлата ГБП (голяма бяла птица).

Дидака, и желязото задрънка на кухо, ама няма вечно щастие.  Grinning

# 282
  • Варна
Дидака, и желязото задрънка на кухо, ама няма вечно щастие.  Grinning

Има една такава работа, ама се правя, че не забелязвам. Wink Спомени, спомени... Sad

# 283
Снощи и аз гледах сериалата най- после. Не знам как може това момиче да е толкова заблудена. Всички израстват и се развиват освен нея. Лемон превъзмогна себе си и желанията си, Брик се показа като голям романтик, Уейд също е готов да покаже публично, че има чувства и иска да се обвърже сериозно, Джордж по- принцип си е разумен човек, но евала за мъжката постъпка. А нашта хубавица все едно пада от луната. Заслужава пак да е сама да й дойде акъла в главата  #Cussing out Ама то пък ако ставаше както на нас ни се иска, сериала щеше много бързо да приключи  Rolling Eyes

# 284
Гледах...

Скрит текст:
Тъпа, тъпа, тъпа Зоуи! Заслужава да остане сама и никой да не се занимава с нея. Аз не мога да разбера докога ще продължава нейната свръх-неадекватност въпреки всичко и всички... Направо не ми се коментира...
Сцените с Лавон и Лемън бяха прекрасни, много хубава двойка са и това си е.
Изведнъж ми хареса много и Джордж, някак покрай Танси се "отваря"...

Ето го промото за следващия, десети, коледен епизод: http://www.youtube.com/watch?v=QG20qMnie_M

Водят го последен за полусезона, май и ще направят кратка почивка около празниците и догодина ще го подновят...

Общи условия

Активация на акаунт