Hart of Dixiе

• 60 321
  • 762
  •   1
Отговори
# 630
и да поздравим Уилсън, който днес има РД  Heart Eyes

Ми да е жив и здрав, щом е рожденик!!!! newsm59  bigdance2 Tada  Gift  party023

# 631
  • VelikoTurnovo, Bulgaria
Искам да кажа, че дават по БТВ Лейди в събота от 22:00ч. и в неделя от 16:00 и 22:00ч. първи сезон, но е с дублаж Confused

# 632
  • До морето :)
И аз да се запиша в темата. Един от любимите ми сериали стана това. Много интересен и разтоварващ. Simple Smile Надявам се Зоуи да се събере с Уейд. Гаджето не знам къде ще го праждосват, ама да ги разделят. Не е лошо момчето, вече не му се дразня толкова, ама някой по- за него да намерят Simple Smile Лемън и Лавон да се съберат. Джордж не го знам... Да намират жени на Джордж и гаджето на Зоуи Simple Smile

# 633
Като видях отговор в темата и се сетих, че тази събота НАЙ- ПОСЛЕ ще има серия. нямам търпение и дано е хубава Praynig

# 634
  • София
Е как, миналата събота имаше.

# 635
Не знам коя серия съм гледала последно ама малко скучен ми стана сериала. Явно сега ще търсят сериозно гадже за Лемън. Аз не искам тя да се събира с Левон. Искам да се събере с ония, който пътуваше много и, с който прекара една нощ заедно. Уейд пък с тая братовчедка ми е много нелепа ситуация. Със Зоуи само се разправяше, беше несигурен със себе си, а с тая задръстената- голяма и хармонична любов. Айде моля ви се...... А гаджето на Зоуи даже няма да го коментирам. Той все едно го няма....

# 636
И аз да се запиша в темата. Един от любимите ми сериали стана това. Много интересен и разтоварващ. Simple Smile Надявам се Зоуи да се събере с Уейд. Гаджето не знам къде ще го праждосват, ама да ги разделят. Не е лошо момчето, вече не му се дразня толкова, ама някой по- за него да намерят Simple Smile Лемън и Лавон да се съберат. Джордж не го знам... Да намират жени на Джордж и гаджето на Зоуи Simple Smile

На мен ще ми е скучно и предвидимо, ако така се развият нещата. Аз харесвах Зоуи с Уейд, обаче искам развитие на сериала, а не едни и същи ситуации да гледаме. Ако се съберат, ще е в края на сериала..... Лемън и Лавон също смятам, че няма да ги бъде. Него го харесвах с Анна - Бет. Тя много ми допада като личност и характер, мисля, че там ще има нещо ново....Нека да има нови хора, за да е по-интересно.

# 637
Е как, миналата събота имаше.
Имаше ли серия Shocked

# 638
# 639
а уж календар имам ooooh! Сега проверих и я свалих. Благодаря ви. Значи ще гледам и днес и утре Mr. Green

# 640
Правят се и субтитрите на днешната серия  Heart Eyes

# 641
Субтитрите са готови: http://www.addic7ed.com/serie/Hart_of_Dixie/3/15/Ring_of_Fire

# 642
Излезе и 16-ти епизод.. без субтитри все още.

# 643
къде я има newsm78

# 644

Общи условия

Активация на акаунт