Hart of Dixiе

• 60 318
  • 762
  •   1
Отговори
# 645
Благодаря ти Hug Сутринта гледах и тук и в замунда и не ми излизаше Rolling Eyes

# 646
Гледам, че някакво затишие има в темата. Аз наваксах днес с последните 3 епизода наведнъж  Mr. Green
Въпреки, че не харесвах Джоел ми стана мъчно, и все пак happy  Peace

# 647
Олееее много драматично го направиха. Избегнали са сладникавите моменти и описаха само пустотата, която остана в живота на Зоуи. И аз не харесвах Джоел, но и на мен ми стана мъчно. Браво за силния епизод. Нямам търпение за следващия. 

# 648
  • Разпиляна във въображението
Я кажете стана ли ясно кой е рицарят от турнира?

# 649
  • UK
На Анабет? Май не.

# 650
  • Разпиляна във въображението

Чудех се кой ли е. Жалко. Надявах се да има нов мъж за нея.

# 651
  • UK
Аз пък се надявам да се съберат с Лавон. По принцип в сериалите като приключат с нещо, се правят, че никога не се е случвало - ако двама души са се разделили и няка да се събират, просто се държат нормално и не споменават, че някога са били заедно, а тук все още не е така...

# 652
И аз се надявам Левон и Ана да се съберат. Харесваха ми като двойка. А в крайна сметка си мисля, че Джордж и Лемън пак ще свършат заедно. Не заради пиянската им забежка в последния епизод. Такова усещане имам. А сега и Джордж и Зоуи най- после са свободни, дали няма да е техен ред? Да видим най- после ще ги бъде ли или не. Но при тях според мен прекалено хармонично и скучно ще бъде. Освен ако точно това няма да е причината да не се получи между тях.

# 653
  • UK
При тях го има тоя момент, че все едно нищо не се е случило, и затова си мисля, че няма и да се случи.

# 654
  • София
Уейд - Зоуи, Джордж - Танзи, Левон - Лемън. Тоя новия на Анабет първо искам да го видя, явно го познаваме.

# 655
  • UK
Уейд - Зоуи, Джордж - Танзи, Левон - Лемън. Тоя новия на Анабет първо искам да го видя, явно го познаваме.

Да, и аз на тази подредба се надявам.
Макар че даже си мечтая да върнат героят на Роби Бъкли (пичът с едната нощ) и да го наместят някак си в Блубел, защото с Лемън много ми допаднаха! Ама надали Thinking

# 656
Аз пък искам нова кака за Уейд-тая братовчедка,хич не я харесвам............ Crossing Arms

# 657
Здравейте от още една фенка на сериала Laughing
От една седмица го гледам,стигнала съм до сезон 2,13 серия.Дотук намирах субтитри,но за другите не мога  Sad Ако някой може да помогне от къде да ги дръпна ще съм много благодарна   bouquet

# 658
  • срещу двата комина :)))
Здравейте от още една фенка на сериала Laughing
От една седмица го гледам,стигнала съм до сезон 2,13 серия.Дотук намирах субтитри,но за другите не мога  Sad Ако някой може да помогне от къде да ги дръпна ще съм много благодарна   bouquet

ето тук има http://www.addic7ed.com/search.php?search=hart+of+dixie&Submit=Search

# 659
Mrs.Turner,благодаря ти   smile3525

Общи условия

Активация на акаунт