Hart of Dixiе

• 60 215
  • 762
  •   1
Отговори
# 135
Много хубав епизод  Party

Лемън и Левон в комбина  Laughing Дали искрата между тях няма да се запали отново ... още повече ,че и Руби е в играта  Thinking А Зоуи си даде шанс да бъде щастлива.Браво на момичето  Wink

Промо за еп. 4

http://www.youtube.com/watch?v=Nu6Tmf4o9vA

# 136
  • Ямбол
Забавно и отпускащо сериалче...  кефи ме  Peace
Да съгнасна съм за сериалчето,много ми допадна LaughingАз съм още по средата на 1-ви сезон,но бързо наваксвам Sunglasses
Да ви питам аз,Зоуи ще има ли нещо с Уейд в следващите епизоди newsm78Много ми е готин,не разбирам защо не си позволи поне една авантюра с него Heart Eyes Laughing

# 137
  • España (Плевен)
И аз все още не съм изгледала всички серии. Но ще ви настигна скоро...  Peace
Аз също харесвам Зоуи и Уейд като двойка. Дано нещата се завъртят към тази посока..

# 138
  • UK
Изгледах новото епизодче Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

Много се радвам за Лемън, май ще си намери призванието, ама Лавон как й вика "Може ли поне да помисля" Mr. Green Ах, тази Руби... #2gunfire Ама е забавна, не може да й се отрече! Peace

Да ви питам аз,Зоуи ще има ли нещо с Уейд в следващите епизоди newsm78Много ми е готин,не разбирам защо не си позволи поне една авантюра с него Heart Eyes Laughing

Гледай, гледай smile3521

# 139
Много съм доволна от развитието. Лично аз изключително харесвам Лемън и Лавон в тандем, много са ми контрастни, красиви, екзотични като двойка. Дано се получи там нещо интересно и хубаво.

Зоуито най-сетне малко да се осъзнае, че да спре да се терзае и да си измисля проблеми. Уейд й отива, някак по-леко гледа на нещата, тя самата около него става далеч по-забавна и трептяща, отколкото покрай Джордж.

За него трябва някоя нова да измислят или примерно там с АнаБет да ги загаджат, че да не остане сам  hahaha hahaha hahaha

# 140
  • София
Нещо напоследък....

# 141
  • Ямбол
Изгледах новото епизодче Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

Много се радвам за Лемън, май ще си намери призванието, ама Лавон как й вика "Може ли поне да помисля" Mr. Green Ах, тази Руби... #2gunfire Ама е забавна, не може да й се отрече! Peace

Гледай, гледай smile3521
Много ти благодаря HugИма надежда значи,ще дойде моментът да ги видя заедно Heart Eyes Wink

# 142
  • Ямбол
Страшен е baby_neutralМного привлекателен,макар и не красив Two Hearts

# 143
Лемън може да е много красива, когато иска.
а клета Лавон винаги много ме забавлява. Много добър избор са направили с актьора, харесва ми. Не си спомням другаде да съм го гледала Thinking
Зоуи милата се спря, но докога ли Grinning Просто има хора, които обичат да си създават проблеми, сигурна СЪМ Blush
С нетърпение чакам да видя какво ще се случи с тандема -Лемън- Лавон, а Рини някак си ме дразни, но и тя е забавна, все пак не може да е безоблачно, защото ще бъде скучно Mr. Green

# 144
Ха, ха , Левон как лежерно си кметуваше  Laughing . Тая Руби е  огън жена  Wink. Лемън - Джейми Кинг е популярен модел, наистина е хубавица.

# 145
Руби е зла вещица.  Twisted Evil  Laughing

Зоуи милата се спря, но докога ли Grinning Просто има хора, които обичат да си създават проблеми, сигурна СЪМ Blush

Много вярно, много. И аз понякога съм от тях, отвратителна работа.  hahaha

# 146
Развесели ме  Laughing Представих си Бонка с тоя ми ти темперамент , каква готина роля щеше да се получи, а то драма.....чак мелодрама  Mr. Green

# 147
И аз не харесвам кандидат кметицата.  smile3502
 Но така Лемон и Левон ще се съберат, обединявайки сили срещу нея  hug 

# 148
Ами да, Лате, точно така! Тийн-драма, да бъдем изрядно точни.  Mr. Green

Аз я харесвам, нищо че е вещица. Всички герои харесвам.

# 149
аз не вярвам Лавон и Лемън да се съберат тукотака, тя иска годеник жената hahaha
Интересна ще е борбата, а и Брик да го съберем с някой Mr. Green

Общи условия

Активация на акаунт