Hart of Dixiе

• 60 337
  • 762
  •   1
Отговори
# 615
  • МАРС
Недей, че ще получа пролапс на митралната клапа. Mr. Green

# 616
Защо Лемън я няма? Махнали ли са я? Или е в някакво майчинство?
Олеее стига с тия голи снимки на Уейд, че ще съм неработоспособна днес  Crazy

# 617
  • Разпиляна във въображението
Лемън се завръща на екран на 21 март. Пуснаха новината във фейсбука

# 618
  • МАРС
Актрисата наскоро роди, затова я няма. Peace

# 619
Недей, че ще получа пролапс на митралната клапа. Mr. Green

Сиско, ти си изрод!  Joy Joy Joy

не помня кога наваксвах, ама все още са ми симпартични всички. Ааа, да - последно онуй шашавото братчедче на Лавон си замина за Тексас или там откъдето беше.

И мен ме дразни зъбатия.

# 620
  • UK
Мен пък изобщо не ме дразни. Явно обича Зоуи, тя него - също. Търпи й глупостите, не знам кой друг би го правил, без да изглежда слабохарактерен, настоява си на своето за нещата, които са му важни, като например приятелството с Уейд, не се зъби на бившия на приятелката си, както обикновено се случва, и е склонен да прекара цяла вечер в компанията на неприятната й майка, понеже Зоуи не искала да запознава майка си с другата рода. Изобщо да не говорим, че се премести от Ню Йорк в мидъл оф ноууеър, Алабама, че и къща си купи, за да я направи щастлива. На фона на това "не е Уейд" не ми се струва достатъчна причина да не го харесвам. В началото ми беше странен заради онази роля в Декстър, свързвах го с гадината, която играеше там, но сега нямам нищо против него.

# 621
Визуално, визуално говорех аз, и няма връзка с Уейд, не му припадам. Иначе всичко е така, както казваш, което, честно казано е леко дразнещичко, твърде е сговорчив. Връзката между Зоуи и Уейд беше по-цветна, някак.

Какъв беше в Декстър, никакъв спомен нямам за него. newsm78

# 622
  • UK
Просто човека я оставя да си е такава, каквато си е, и настоява само за нещата, които са важни за него. Например приятелството с Уейд или да не живеят в къщата до Крикет.

В Декстър беше един неприятник който се занимаваше с компютри, по едно време излизаше с детегледачката на Декстър и правеше гадно на Декстър, и накрая го убиха, понеже беше на неговата лодка.

# 623
Да де, твърде сговорчив. В живота това е прекрасно, обаче в сериала отнема от драматизма.  Mr. Green Шегувам се, естествено, ако не беше това устище, съвсем нищо против нямаше да имам, но нали знаеш нещо като ти дразни окото чисто естетически колко е гадно.

В Декстър беше един неприятник който се занимаваше с компютри, по едно време излизаше с детегледачката на Декстър и правеше гадно на Декстър, и накрая го убиха, понеже беше на неговата лодка.

ooooh! Никаква връзка не направих, а той се позадържа, хич да не е. Мерси.

# 624
  • UK
Просто този сезон фокуса не е върху любовния живот на Зоуи, за разлика от досега, и затова са й измислили такъв удобен приятел. Simple Smile

# 625
О, да, това е приятно разнообразие. Laughing

# 626
  • UK
Така си е, та да си го държат там още едно известно време. За мен наистина е приятно разнообразие, всички филми с главна героиня - жена около 30те, се въртят около любовния й живот... Не мога да се сетя и за една със стабилна връзка в друг сериал... Харесва ми. Simple Smile

# 627
Може би затова леко наострено приехме тук групово промяната. Но браво,ч е успяват да запазят нещата свежи.

Нали 13 епизод е последният излязъл?

# 628
  • срещу двата комина :)))
той е , Пуце  Hug

да се запиша и аз в тази тема след като изгълтах сериала на куп  Joy много ми е любим и супер разтоварващ  Heart Eyes естествено фен съм на Уейд и по този случай да ви покажа малко снимки от туитира му, дано не сте ги виждали  hahaha

и от някакъв филм  Joy

# 629
  • срещу двата комина :)))
и да поздравим Уилсън, който днес има РД  Heart Eyes

Общи условия

Активация на акаунт